2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
ان شاالله به زودی تیکر خودت😍😍😍😍

فدااات عزیزم.چقدر میچسبه آدمایی که اصلا ندیدیشون و حتی صداشونم نشنیدی برات دعا کنن. کلی انرژی گرفتم مامان خانوم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون موقع هاله مینداخت؟

بله جنینام 5روزه بودن و هر3تاشون گرفته بود اما 

در سه هفته سقط شدن ..

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
من اصلا جرات نمیکنم بی بی بزنم

نه عشقم بی بی چک نزنی فعلا من هم عجله کردم 

عجله منم این بود که اصلا فک نمیکردم مثبت شه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
متاسفم عزیزم.این دفعه نتیجه مثبت میگیری حتما..♥️♥

فدای تو عزیزم😘😘 انشالله توهم مامان شدی 😘😘

ممنونم زینب جون دیگه دلم خیلی روشن نیست با دروغ هایی که بهم گفته صد سال هم بگذره باورم نمیشه که گذاش ...

چه قدر خوب که این قدر منطقی فکر میکنی و بچه رو مایه اصلاح رفتار کسی نمیدونی

واقعا گاهی یه اتفاق های تلخی برای آدم میفته که حکمتش رو فقط خدا میدونه و بس

حتما اینم حکمتی داشته که آزو باشه

عزیزم نمیدونم چند سالتونه ولی واسه دل خودت مشاوره برو وقتی آروم شدی و تصمیم درست بگیر برای خودت

حتما هم آینده رو در نظر بگیر 10 سال دیگه، 20 سال دیگه و بعد تصمیم بگیر، الان رو فقط نگاه نکن، حتما دنبال یه دلیل منطقی برای ادامه زندگیت باش که 20 سال دیگه نگی چرا عمرم رو پای این آدم هدر دادم، ببین الان چه قدر خودت رو سرزنش میکنی برای فداکاری هات، در صورتی که خبر نداشتی با چه جور آدمی طرف هستی، کارهای خوبی کردی منم درآمدم رو تو زندگی آوردم و خیلی مراعات کردم ولی چون صداقت و وفاداری طرفم رو میبینم پشیمون نیستم

خدای نکرده روزی ببینم جز این هست، یه فکری میکنم اما از گذشت های الانم پشیمون نیستم چون لازمه زندگی همدلی و صمیمت و دوری از من و تویی هست

ولی شما الان خبر داری کاملا که خط قرمز ها رو رد کرده پس باید متوقف بشی و فکر اساسی بکنی که حداقل پشیمون نشی

واقعا مادرتون طلا هستن قدرشون رو بدون، همه مادرها فرشته ان ولی مادر شما خیلی فرق داره با بقیه طبق اون چیزایی که گفتین تا حالا ازشون، خدا حفظش کنه

آهان موقع آسپیره کردنو میگی🙈🙈🙈 گلم با شدت زیاد و قدرت نباید آسپیره کنی اصلا نترس یخ جاش رو اتفا ...

بس که شوهرم حساسه هی میکشش میگم اینجوری نکن میگه باید خیالم راحت بشه یه موقع تو رگت نزنم😂😂😂

فعلا که خداروشکر یکیش تبدیل شد به دوتا شیاف، خودش خیلی خوبه

راستی زینبی جون چقدر باید دراز بکشم بعدش؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها امکان داره جنین رو از فریز در بیارن خراب شه من ۸ تا جنین دارم ۳ تا عالی ۵ تا معمولی گفته بودن ...

عزیزم چی کار داری آخه به این چیزا هی استرس بدی به خودت

توکل کن به خدا ان شاء الله مامان میشی همین دفعه