2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046766 بازدید | 684547 پست
الان به سلامتی چندمته؟؟؟ هاله بندازه یعنی مثبته😍😍😍😍 مبارکت باشه مامان شدن

ممنون عزیزم ولی فعلا هیچی معلوم نیست..احتمال داره کاذب باشه.چون میگن بعد از ده دقیقه معتبر نیست.امروز روز ده انتقالمه

سلام دوستان . من تازه وارده اینجا شدم. بخاطره مشکلاته شوهرن و خودم میخوایم ای یو ای یا ای وی اف یا ...

سلام عزیزم خوش اومدی به خونه خودت

گلم آنا جون استارتر گل تاپیک تو صفحات اول اطلاعات جامعی رو نوشته و گذاشته حتما اونا رو بخون 

خیلی حجمش زیاده اگر اینجا بخوام بنویسم دوباره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون خوبی عزیزم😘😘

میخواستم بگم من میخوام iuiکنم خراش رحم قبلش انجام بدم خوبه برا بارداری؟؟

خراش رحم چطوریه عملش سخته یا تو مطب انجام میدن؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ممنون عزیزم ولی فعلا هیچی معلوم نیست..احتمال داره کاذب باشه.چون میگن بعد از ده دقیقه معتبر نیست.امرو ...

من از روز 5 انتقالم هاله انداخت و روزای 7و8 هالش پررنگ تر شد که مثبت بود انشالله بارداری 😘😍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام عزیزان وقتتون بخیر  منم بعد از یک بار آی یو آی و دو بار آی وی اف منفی که دومیش برج 4 بود ...

سلام عزیزم 😭😭😭😭😭😭(اشک شوق) 

مبارکت باشه نوش جونت

ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی و به سلامتی بغلش کنی

خدا میدونه چه قدر خوشحالم 

مرسی که بهمون خبر دادی تا همه روحیه بگیرن

واقعا فقط باید خدا بخواد دکتر و اینا بهانه است

به قول دوستمون گاهی بدنمون تلنگر میخواد که با این درمان ها بهش وارد میشه 

خیلی تبریک میگم بهت😍😍😍😍😍💓💓💓💓

ممنون عزیزم ولی فعلا هیچی معلوم نیست..احتمال داره کاذب باشه.چون میگن بعد از ده دقیقه معتبر نیست.امرو ...

دوستم اینقدر نگو کاذب چون هر چی بهش فکر کنی همون اتفاق میفته این قانون کائنات هست بقول یکی از دوستان شاد باش و بگو مامان شدم در همین فرصت شاید کوتاه هم لذتش رو ببر

ای بابا چه قدر بد ولی احتمالش هست به خاطر مواد باشه  ان شاالله این دریچه ایی میشه که اون لعنتی ...

ممنونم زینب جون دیگه دلم خیلی روشن نیست با دروغ هایی که بهم گفته صد سال هم بگذره باورم نمیشه که گذاشته باشه کنار میگم حتما دروغگوی بهتری شده که من نفهمیدم مثل این مدت که من رو گول زد. شاید حکمت خدا بوده که ما بچه دار نشیم و مشکلمون انقدر حاد باشه. من وجدانم قبول نمی کنه دیگه بچه دار بشم اگه چند سال دیگه بچم تو روی من بگه تو که میدونستی بابام ده دفعه بهت دروغ گفته و معتاده چرا من رو به دنیا آوردی هیچ جوابی ندارم بهش بدم. اگر حتی واقعا" هم بذاره کنار به نظرم بچه دار شدنم به صلاح نیست چون آدم سستیه و ممکنه باز شروع کنه. الهی بمیرم برای دل مادرم این وسط که همش خودش رو سرزنش می کنه که چرا بیشتر دقت نکرده موقع ازدواج من هرچی میگم من خودم انتخاب کردم میگه من وظیفم بود بیشتر تحقیق میکردم. همش راه میره میگه اون دنیا نگام بیفته تو صورت بابات نمیدونم چی باید جوابش رو بدم. آتیش میگیرم غصه مادرم رو میبینم. از خودم متنفر میشم که عامل ناراحتیشم. تو یه برزخی قرار گرفتم که نمی دونم چی کار کنم اصلا؟ نمی دونم چی درسته چی غلط؟ دلم برای سادگی ها و حماقت های خودم میسوزه که چقدر راحت باورش کردم به خیال این که دستش تنگه شرایط اقتصادی بده بیشتر درآمدم رو در اختیارش گذاشتم خودم رو از خیلی چیزها محروم کردم هیچ توقعی ازش نداشتم احساس سرخوردگی بدی دارم خیلی بد. با خودش هم حرف میزنم با جواب هاش فقط بیشتر عصبیم میکنه میگه من دوماهه دیگه سمتش نرفتم و اشتباه کردم ولی حرف الکیه همش. اگر واقعا" سمتش نمیرفت از مشاوره و آزمایش نمی ترسید نه که بگه مشاوره و آزمایش اومدن توهین به منه