2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
نه عزیزم دارم آماده میشم برای انتقال 

از الان که نه ولی برای حوالی انتقال از دکترت بپرس

و سعی کن هر دو رو همزمان با هم نخوری و در طول روز دوز دارو رو پخش کن، خیلی بهتر میشی و حتی نیاز به قرص دمیترون هم نیست 

زینبی جون من جای آمپول پروژسترونم خیییلی خارش داره یعنی کلافه شدم دیگه، جراتم ندارم بخارونمش پریشب ی ...

گلم خون که بعد از یه مدت میاد هر کار کنی

من خودم 4 شب سمت چپ میزدم 4 شب سمت راست 

نیم ساعت یا یه ربع قبلش هم کمپرس یخ روی با سنم میذاشتم 

خود آمپول رو هم با دستم گرم میکردم 

روز بعدش هم کمپرس گرم میذاشتم 

البته اوایل اینا رو انجام نمیدادم اذیت میشدم 

بعدا اون کمپرس ها رو رعایت کردم قلنبه هم نمیشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زينب جون من روز ٦ انتقالم از ديشب دچار سوزش وحشتناك ادرار شدم صبح رفتم آز دادم عدد  wbc بين يك ...

والا انگار عفونت اداری گرفتی

آندو اگر 6 ماه پیش سونو دادی اصلا بهش فکر هم نکن

گلم میوه خشک کرنبری از تجریش گیر بیار بخور عالیه معجزه میکنه واسه عفونت 

اگر هم دکتر دارو داده استفاده کن

عزیزم دوستم پنجشنبه بعداز ظهر پریود شده امروزم سونو داست که سیکل انتقال فریزشو شروع کنه ولی بهش گفتن ...

عزیزم دلایل زیادی داره که حتما گاهی لازمه کورتاژ تشخیصی انجام بدن و نمونه رو بفرستم آزمایشگاه 

معمولا اگر یک دفعه این اتفاق بیفته ماه بعد میفرستن سونو داپلر اگر باز ضخیم بود کورتاژ تشخیصی 

والا انگار عفونت اداری گرفتی آندو اگر 6 ماه پیش سونو دادی اصلا بهش فکر هم نکن گلم میوه خشک کرنبری ...

زینب جون من این ماه توو سیکل انتقالم الان روز 9 دورم هستش.فردا قراره برم دکتر،من دانشگاه میرم میخوام بدونم بعد انتقال مثلا فردا یا پس فرداش برم دانشگاه اشکال داره؟؟؟؟

و اینکه اکثر کلاسام هم صبح تا بعد از ظهره.

داشتم فک میکردم سیکل رو قطع کنم بندازم برا دو ماه بعد که شروع ترم جدیده و کلاسا تق و لقه.نظر تو چیه عزیزم؟؟؟؟

سلام @زینبی_بابا    عزیز توی هیستروسکوپی آندومتریوز میتونن تشخیص بدن یا با لاپارا معلو ...

گلم اگر با سونو و معاینه و آزمایش و عکس رنگی به هیچ چیزی شک نکن، فقط لاپاراسکوپی نشون میتونه بده

اصلا لاپاراسکوپی گلد استاندارد تشخیصی برای آندومتریوز هست که اگر باشه همون لاپرا راه درمان هم هست همزمان 

عزیزم حساب کردم. من ۱۱ تیر پریود شدم.۲۶ تیر انتقال دادم.تا امروز ب اضافه ۱۴ و به اصافه ۵ روزه بودن ...

آره خوبه ولی اول هفته بهتر هست حتی اگر این هفته هم بری برای اکو دکتر راحتتر میتونه ببینه، خصوصا برای دو قلویی 

خودم که رفتم آخر هفته 24 رفتم که گفت اگر زودتر میرفتم واضح تر بود

زینب جون من این ماه توو سیکل انتقالم الان روز 9 دورم هستش.فردا قراره برم دکتر،من دانشگاه میرم میخوام ...

عزیزم اون دو هفته که با خیال راحت هر جا کار داری برو

ولی بعدش اگر مثبت شدی، و خدای نکرده لکه بینی چیزی داشتی ببین دانشگاهتون همکاری میکنه یا نه واسه غیبت ها

چون گاهی بعضی اساتید روی حضور و غیاب خیلی گیر هستن، گاهی هم نه 

عزیزم اون دو هفته که با خیال راحت هر جا کار داری برو ولی بعدش اگر مثبت شدی، و خدای نکرده لکه بینی چ ...

یعنی دانشگاه رفتن و سر کلاس طولانی مدت نشستن بعد انتقال مشکلی نداره؟؟؟؟

یه خورده نگرانم که با هم تداخل نداشته باشه