2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046690 بازدید | 684536 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم اگر با سونو و معاینه و آزمایش و عکس رنگی به هیچ چیزی شک نکن، فقط لاپاراسکوپی نشون میتونه بده اص ...

ممنونم گلم،هیچ کدوم از علائم آندو ندارم،دیروز هیسترو انجام دادم خواستم بدونم با این هم تشخیص میدن یا نه

قربونت عزیزم خیلی ممنون اسمشو شاهین گذاشتیم 😊

قدمش مبارک باشه عزیزم.اسمش هم زیباست.گل پسری که توی اون روزهای پرآشوب شیراز به دنیا بیاد ببین چه شیر مردی بشه.ایشالا 120 ساله بشه.

سلام دوستای گلم❤️ بچه ها برای انتقال چندم سیکلتون رفتید دکتر برای گرفتن دارو؟؟ امروز زنگ زدم مامای ...

سلام من ماه قبلش رفتم گفت از روز سوم پریودت دارو استفاده کن که الان دارم میخورم

سلام به همه من امروز اومدم پیش دکترم گفت پری شدی از ۳ پری قرص جلوگیری نوشت برام با اسپرین و فولیک گف ...

سلام عزیزم منم پریود شدم واسه شروع پروسه انتقال رفتم بهم قرص ال دی، آسپرین، فولیک اسید، متفورمین، روزی یه ویتامین ایی و دی داد گفت حدود 2 هفته دیگه بیا سونو. دیروز که بعد 2 هفته رفتم بهم آمپول میکرورلین داد گفت روز 21 سیکل 1/3 عضلانی تزریق کنم و قرص ال دی ها رو زرداش که تموم شد قطع کنم دوباره که پریود شدم روز 1 تا 3 پریود برم

نظر یکی دوتا دکتر دیگه رو هم بپرس.آزمایشای ایمنی و انعقادیتو دادی؟

آره عزیزم، آزمایش های انعقادی و ایمنی و ژنتیک هم انجام دادم هیچ مشکلی نبود. با یک متخصص حساسیت و آلرژی صحبت کردم و گفت با داروها حساسیت داری. ولی پیگیری نکردم که چه کاری برای رفع این حالت‌ها باید انجام بدم. از آخرین انتقالم یکسال میگذره و بی خیال شده بود حالا دوباره افتادم توی فکر انتقال مجدد.

سلام امپول پروژسترون رو ایستاده ب خودم میزنم یکمش بعداز تزریق میاد بیرون بنظرتون اشتباه نیست؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
من دکترم طرازی بود. بار قبلم انتقالم مثبت شد.  اما واقعا توی انتقال هام تفاوت زیاد لود. دومی ...

امیدوارم که به سلامتی نی نیت رو بغل کنی.مرجان جون نظرت راجع به دکتر طرازی امیدوارم کرد. من بار اول رو با صفار زاده منفی شدم و بار دوم رو با طرازی دارم پیش میرم.میشه داروهایی که طرازی برات تجویز کرده بگی .خصوصا قبل از پانکچرت رو .

گلم خون که بعد از یه مدت میاد هر کار کنی من خودم 4 شب سمت چپ میزدم 4 شب سمت راست  نیم ساعت یا ...

منظورم داخل سرنگ بود نه از جاش زینبی جون، خب خون بیاد هی باید یکی دیگه تزریق کنی من اونروز به جای دوبار چهاربار سرنگ رفت تو بدنم😕😕😕

منم بعدش گرمش میکنم ولی کلا گرما که بهش میخوره خارشش تشدید میشه با یخ بهترم ولی میترسم جاشو سفت کنه چون تا یخ میذارم همون لحظه خارشش میفته

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

دوستان باید چیکارکنیم ک جواب بدید

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام دوستای گلم❤️ بچه ها برای انتقال چندم سیکلتون رفتید دکتر برای گرفتن دارو؟؟ امروز زنگ زدم مامای ...

نمیدونم چرا پست بعدیت ریپلای نمیشد عزیزم

شاید مثلا خواسته ببینه خدایی نکرده کیست نداشته باشی که برای ماه بعد دیگه بگه بری برای انتقال

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...