2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم کامپکت یعنی 4 روزه  بلاست یعنی 5 روزه

زینبی جون من جای آمپول پروژسترونم خیییلی خارش داره یعنی کلافه شدم دیگه، جراتم ندارم بخارونمش پریشب یه کم خاروندم دیروز شوهرم همین سمت رو دوبار آمپول زد هردوبارش موقع کشیدن هوا خون اومد تو سرنگ دیگه اینور نتونست تزریق کنه اصلا موندم چیکار کنم، شما راه حلی براش نداری؟😢😢😢

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوستان یه مامان داشتیم که دکترا برای سلامت بچش توافق نظر نداشتن و طفلک مرتب سونو میداد. فکر کنم اسم ...

چرا عزیزم بچش به سلامتی به دنیا اومد یکم ریز بود فقط خدارو صد هزار مرتبه شکر سالم بود.🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

@موناجونی     چی شد سونو دادی عزیزم بیا خبر خوش بده💚💚💚💚

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم کامپکت یعنی 4 روزه  بلاست یعنی 5 روزه

زينب جون من روز ٦ انتقالم از ديشب دچار سوزش وحشتناك ادرار شدم صبح رفتم آز دادم عدد  wbc بين يك و دو و epithelial cell هم ٦-٧ هست يعني دچار التهاب مثانه هستم؟ بايد چيكار كنم؟!

البته بگم هر ماه قبل پري اين اتفاق برام ميفته نميدونم شايد بخاطر آندومتريوزه؟!

يه سوال ديگه من هر ماه كلي دردها و حالتهاي عجيب يه هفته قبل پري دارم الان مو به مو اون علامتها و حالتهارو دارم خيلي حالم گرفته است😢

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
دوستان که کم کاری تیرویید دارید  تو بارداری کلم هم خوردین؟؟؟ خیلی هوس سالاد کلم کردم ولی نمدو ...

من ک گهگاه میخورم.

ولی زیاد نه.

اما مثلا بادوم زمینی و کره بادوم زمینی رو به کل حذف کردم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام صنم جان فدات خواهر هیچی این مدت خیلی سرمو مشغول کرده بودم باشگاه میرفتم مسافرت میرفتم قرار بود ...

عزیزم آرزو می کنم بهترین راه جلوی پات قرار بگیره و بهترین اتفاقات برات رخ بده

مونا جون کلا استراحت کن تا فردا هرچی خدا بخواد انشاءالله...بیچاره شوهرت هم حق داره..انشاءالله فردا د ...

مونا جون رفتی سونو...یه خبر از خودت بده عزیزم ..انشاءالله همه چی  روبه راه

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
منم ی سره عطسه میکنم😣

یکی از بچه ها میگفت محاله بیوفته با عطسه وسرفه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم خدا رو شکر که دوستانی مثل شما. دارم و این همه به فکرم هستین راستش اصلا فکرشم نمیکردم نگران بش ...

مبارک باشه عزیزم..به سلامتی و دل خوش استفاده کنید.منم بعد عید میخام بگم بیان کمد بسازن تو اتاق مهمون که دیگه بشه اتاق نی نی جدید ان شاء الله ..کمدهای اماده زیاد جادار نیستن.خوب کردین ساختین😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚