2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
فردا اگه برم میگم به دکترم، ممنونم دوستم😘

آره بپرس ضرر نداره اگه لازم باشه برات تجویز میکنه، خواهش میکنم عزیزم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنون رها جون..انشاءالله این لحظات قسمت خودت.نگران نباش رحمت خدا خیلی زیاده..🌼

فداتشم عزیز دلم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ذخیره م کمه 1 اره احتمالا همین یه دونه یا نهایت دو تا رو برام انتقال بدن طرف 14 تا تخمک داشته روز ...

ببخشید شما دکتر تون کیه منم ذخیره 3 دکتر قبول نمی کنه از خودم تخمک بگیره 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش

سلام به همگی 

دوستای گلم ممنون میشم جواب سوالم رو بدین

واسه پانکچر حتما باید پزشک خیلی حاذق باشه؟

یا اینکه عمل خیلی تخصصی نیست و راحت انجام میشه؟

روزی که برای من تاریخ عمل تعیین کردن دکتر خودم شیفت نیست نگرانم!

من هر دو تخمدانم کیست آندو دارم نزنه بترکونه!  

دوستای گلم الان از مطب اومدم بیرون یکی از نی نی ها نبضش خیلی ضعیف بود و دکتر گفت خونریزی به همون دلی ...

عزیزم فقط استراحت مطلق باش که انشاللله اگه صلاح اونم برات بمونه به سلامتی و اب زیاد بخور یه کوچولو و اهسته فقط تو خونه راه برو 💚💚💚🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من گاندی انتقال دادم. به منم همینو گفتن، فرتی هم زنگ زدن که بیا اینا میخوان برن تو دل مامانشون، به ب ...

شما دکتر تون کیه 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
ببخشید شما دکتر تون کیه منم ذخیره 3 دکتر قبول نمی کنه از خودم تخمک بگیره 

ذخیره 3 که خیلی خوبه

من دکترم اشرف معینی هستن

پنج شنبه که رفتم خیلی نا امیدم کردن 

امروز دکتر معینی خودشون سونو رو انجام دادن خیلی راضی بود گفت تخمک هات خوبن چند تا چپ و راست داری

چرا دکترت قبول نمیکنه تخمک رو از شما بگیرن؟؟؟؟؟؟

یعنی هر روز دو تا آمپول رو جدا میزدی؟ من دو تا رو توی یک سرنگ میزدم. شیاف کلا آزاده. ولی خوب من خا ...

بله عزیزم، اینجوری جاش سفت نمیشه دیگه یه بار که قبلا رفتم درمانگاه بهم گفت اگه دوتاشو جدا بزنی بهتره ولی دوتا توی یه سرنگ چون مواد بیشتری یجا تزریق میشه باعث میشه جاش سفت بشه

شوهرم رفت خارجیشو پیدا نکرده بود دیگه ایرانی برام گرفته، از فردا شروع کنم ببینم چجوریه دیگه پناه بر خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالا بزودی میای میگی از دادم مثبته😍

ممنونم مامان ماهک جون😙😙😙 انشاالله❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات بشم انشالله از حالا به بعد بارداری بدون استرس داشته باشی.من ۸ آبان انتقال دادم بنظرت قلبشون الا ...

اره عزیزم ۱ماه انتقال دادی انشاللله میری و به سلامتی و با خبرهای خوب میای😗😗😗💚💚🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
قربونت، پناه بر خدا😙😙😙 باور کن من امروز کم آوردم دیگه زنگ زدم اونم به یه زوری قبول کرد دوتا آمپو ...

عزیزم نگران نباش بعضیا اصلا امپول نداشتن و فقط شیاف و باردارن اثرش یکیه 🌷🌷🌷

مبارکتون باشه عزیزم خوش قدم باشه براتون 💞

ممنون عزیزم..انشاءالله قسمت خودت🙏🌼

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستای گلم الان از مطب اومدم بیرون یکی از نی نی ها نبضش خیلی ضعیف بود و دکتر گفت خونریزی به همون دلی ...

خداروشکر یکیشم عالیه ایشالله نبض اون یکیم خوب بشه برات بمونه از بس غصه تو خوردم منتظر پیامت بود بازم شکر

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بله عزیزم، اینجوری جاش سفت نمیشه دیگه یه بار که قبلا رفتم درمانگاه بهم گفت اگه دوتاشو جدا بزنی بهتره ...

آخه اونجوری ک حساسیت داری بهش بدتر بود.

من دو تا رو با هم میزدم. اما همسرم خیلی آروم‌میزد. ،۵ دقیقه طول میکشید.

نه سفت میشد نه میخارید.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار