2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
اره حتما زنگ بزن..

سارا خدانکشتتتتت الان دیدم تیکرتو صورتی کردی😡😡😡😡😡😡😡😡😠😠😠😠😠

میدونی من عاشق دخترم برای خودم برای تو پسرهههههه😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دوستم پنجشنبه بعداز ظهر پریود شده امروزم سونو داست که سیکل انتقال فریزشو شروع کنه ولی بهش گفتن صخامت اندومتر ضخیم سری قبلم همینو گفتن و سیکلش کنسل سد حالا این دفعه گفتن دوشنبه بیا برا سونو که وضعیتت خوب باشه دارو بدیم برای انتقال و در غیر اینصورت گفتن پولیپ داری و هیسترو باید بشی 

دلیل اینکه ضخامت ضخیم چیه؟ باید چیکار کنه؟ 

@زینبی_بابا    

خداروشکر موناجون خیلی نگرانت بودم همش منتظر بودم بیای خبر خوب بدی تا خوشحال شدم خداروصدهزار مرتبه شک ...

ممنونم عزیزم دوست خوبم ایشالله که تو هم فردا با خبرای خوش بیای❤️❤️❤️۶ هفته و پنج روز هستم عزیزم

ممنونم عزیزم دوست خوبم ایشالله که تو هم فردا با خبرای خوش بیای❤️❤️❤️۶ هفته و پنج روز هستم عزیزم

مونا جون الهی شکر....انشاله اگر صلاحهه دوتاش بمونه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

فدات بشم انشالله از حالا به بعد بارداری بدون استرس داشته باشی.من ۸ آبان انتقال دادم بنظرت قلبشون الان نبض داره؟

آره خوبه ايرانيشم درسته به شيافاي اصل اروپايي نميرسه ولي خب ايناهم مواد اوليه اش از خارج مياد درضمن ...

ممنونم عزیزم، من یه آمپول و دو شیاف از فردا قراره استفاده کنم

فقط واژینال بذارم یا مقعدی؟ واژینال بلد نیستم تجربشو ندارم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فدات بشم انشالله از حالا به بعد بارداری بدون استرس داشته باشی.من ۸ آبان انتقال دادم بنظرت قلبشون الا ...

اره دوستم حتما نبض داره چرا نداشته باشه ، من خودم به وضوح دیدم تو سونوگرافی انگار چشمک میزد ، من ۱۱ انتقال دادم عزیزم سه روز هم از من جلوتری دختر 😘🥰فردا بیا زود بهم بگو چی شد منتظر خبرای خوبت هستم💐💐🌹🌹

دوستای گلم الان از مطب اومدم بیرون یکی از نی نی ها نبضش خیلی ضعیف بود و دکتر گفت خونریزی به همون دلی ...

عزیزم، انشاالله که صحیح و سالم بمونن برات، هرچی خیره😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم، خوش اومدی چقدر سخت، درکت میکنم منم دوبار منفی شدم الانم بار سوممه انتقال میدم روز 6 هست ...

ممنون عزیزم که پاسخ دادی. به نظر خودم با آمپول پروژسترون حساسیت دارم ولی به دکترم هم که میگم اصلا نمیگه به خاطر دارو هاست و داروها رو هیچ دفعه تغییر نمیده. الان پنج تا جنین فریز دارم ولی نمیدونم ادامه بدم یا بی خیال بشم.

ان شالله این بار دیگه شما مامان میشی و جواب سختی هایی که کشیدی رو با بغل کردن نی نی نازت میبینی 

مبارکه نفسی جون قدمش خیر باشه از جراحیت راضی بودی پزشکت کی بود ؟ وکدوم بیمارستان

ممنون عزیزم.من شیرازم دکترم.قاسمپور بود و بیمارستان مادروکودک

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سارا خدانکشتتتتت الان دیدم تیکرتو صورتی کردی😡😡😡😡😡😡😡😡😠😠😠😠😠 میدونی من عاشق دخترم برای ...

اره خیلی وقته 🤭🤭

😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنونم عزیزم، من یه آمپول و دو شیاف از فردا قراره استفاده کنم فقط واژینال بذارم یا مقعدی؟ واژینال ب ...

خواهش ميكنم عزيزم

من معقدي استفاده ميكنم زينب جون گفتن تو اثرش هيچ فرقي نداره

معقدي يبوست رو هم كنترل ميكنه و كثيف كاري نداره

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
دوستای گلم الان از مطب اومدم بیرون یکی از نی نی ها نبضش خیلی ضعیف بود و دکتر گفت خونریزی به همون دلی ...

مونا جون خداروشکر عزیزم ...خیلی خوشحال شدم سالمن فسقلی هات...انشاءالله هر دوتاش برات بمونن عزیزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏