2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
دوستای گلم الان از مطب اومدم بیرون یکی از نی نی ها نبضش خیلی ضعیف بود و دکتر گفت خونریزی به همون دلی ...

بچه ها مت از پنجشنبه شب یهو تو روز ۲۵انتقال افتادم به خونریزی شدی و لخته همش میاد ودرد دارم الانم بستریم بتا از ۱۳۰۰۰رسیده به ۱۰۶۰۰ سونو ساک صبحی ناواضح دیده شد ‌..به نظرتون دیگه قطع امید کنم نه؟  

ممنون عزیزم.        قرص پروپرانول برای تپش قلب خوب هست؟  و سر درد به خا ...

من اطرافیانمو دیدم دکتر براشون بخاطر تپش قلب نوشته ولی بازم باید با تجویز پزشکت مصرف کنی دختر خوب، منم دارم میخورم ولی دکترم گفت بخاطر رحمت دادم، سوال دومتو نمیدونم عزیزم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیدم معمولا برای تپش قلب میدن ولی دکترم بهم گفت بخاطر تاثیر مثبتی که روی رحم داره بهت دادم گفت با ...

ممنونم دوستم منم خیلی استرس میگیرم و قلبم تند میزنه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
والا کار خاصی نمیکنم تحمل میکنم دیگه😶😶😶

عزیزممم انشاالله بسلامتی بغل بگیریش

راستی پروپرانول دوز داره؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
روز سیزدهم رفتم عزیزم میخواستم ۱۲ برم که جمعه بود و شنبه رفتم حالا چرا زودتر یادم نیست والا🥰🤗

منم روز ۱۴ میوفته دوشنبه که نیستن،منم فردا میرم پس😅

من اطرافیانمو دیدم دکتر براشون بخاطر تپش قلب نوشته ولی بازم باید با تجویز پزشکت مصرف کنی دختر خوب، م ...

فردا اگه برم میگم به دکترم، ممنونم دوستم😘

ثمین  خیلی دعات میکنم،همیشن سرنماز که دعابر بچه دار شدن دوستان میکنم میگم خصوصاثمین. خدا دعام ...

فدات خواهری خیلی لطف میکنی منم همش دعا میکنم همتونو واقعا خیلی سخته انتظار

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم شما بودی شیاف استفاده میکردی؟ اسم دقیقشو بهم میگی؟ آخه من با آمپول خیلی کهیر میزنم زنگ زدم مط ...

یعنی هر روز دو تا آمپول رو جدا میزدی؟

من دو تا رو توی یک سرنگ میزدم.

شیاف کلا آزاده. ولی خوب من خارجیشو ک میگیرم هر بار ک میرم یک ورق میدن. 

مثلا دو روز بعد هم برم باز میدن یه ورق، نمیدونم چرا از اول یه بسته نمیدن.

البته گاهی بعضی جاها میدن بسته ۱۵ تایی رو.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
فقط واژینال گلم

ببخشید. داروهات  خارجی. استفاده می کردی.؟ بار اول انتقال بود؟ 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
عزیزممم انشاالله بسلامتی بغل بگیریش راستی پروپرانول دوز داره؟

قربونت عزیزم برام دعا کن مثبت بشم😍

بله 10 20 40 60 ، به من 20 دادن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام دوستان مونا جون مبارک باشه عزیزمم بسلامتی بغل کنی خداروشکر 

منم میام می خونم میرم حرفاتونو سوالی ندارم منتظر پری بیاد شروع کنم ال دی بخورم دیر میگذره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود