2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام به همه‌دوستان عزیزم...بچها من این ماه رفتم تو سیکل ای وی اف ولی نصفه موند بخاطراعتراضات راه‌هار ...

دقیقا اون روز چه قدر حرص میخوردم که کلی آدم مثل شما از کارهای حیاتی‌ افتاده، چه قدر نگران مامان های پا به ماه بودم یهو دردشون نگیره اون وسط😔😔😔😔خدا باعث و بانی تمامش رو نابود کنه

عزیزم فکر کنم به خاطر نصفه موندن داروهات هست 

اگر بری دکترت و بهش بگی بهتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂 توکل به خدا هر چندتا بده راضیم به رضای خودش  صحیح و سالم باشن ان شالله تعداد مهم نیست

ناز جان اون دو تا بچت هم ای وی اف هستند؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام سلام  باز هم کلی کارهای نی نی پیش اومد و اخر هفته و من نتونستم بیام خیلی خیلی ببخشید🙈🙈 ...

سلاااام.....جات خالی بود خانومی...همیشه باشه از این کارا ...به سلامتی

@زینبی_بابا         پست بالام می خونی ممنون واینکه بخاطر هموندگ قضیه که ب ...

عزیزم اولا که نگران نباش جای جوجه ها خوبه

دوما حتی یکی دو دقیقه بعد از انتقال جنین شما میتونی از جات بلند شی و بری دستشویی

اینو بارها و بارها تو تاپیک گفتم، به خدا اون کنجد ها با این کارها نمیفتن و خوابیدن و این چیزا بعد از انتقال هییییییییییچ اثری تو گرفتن یا نگرفتن شون نداره، این قدر به خودتون استرس ندین و خودتون رو اذیت نکنین 

دیگه هم عزیزم ذره ایی به اتفاق اون روز فکر نکن چون فقط خودت غذاب کشیدی نه جوجه ها😉😉😉😉

سلام سلام  باز هم کلی کارهای نی نی پیش اومد و اخر هفته و من نتونستم بیام خیلی خیلی ببخشید🙈🙈 ...

سلام زینبی جون❤ خداروشکر که خودتو نینی خوبید عزیزم😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دقیقا اون روز چه قدر حرص میخوردم که کلی آدم مثل شما از کارهای حیاتی‌ افتاده، چه قدر نگران مامان های ...

ممنونم عزیزممم واقعااااا خدا بگم‌چیکارشون کنه.امروز زنگ میزنم مطب حتما میپرسم ممنونم زینبی بابا

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم اولا که نگران نباش جای جوجه ها خوبه دوما حتی یکی دو دقیقه بعد از انتقال جنین شما میتونی از جا ...

باشه عزیزم الان دیگه یادم میاد بر عکس اون روز که گریم گرفته بود خجالت کشیده بودم 🤭خندم می گیره😅انشاالله همینطوره که شما میگید ممنون بابت وقتی که گذاشتی وروحیه ای که دادی ممنون😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
@زینبی_بابا   زینب جان کجایی دختر؟ خوبی؟ یه خبری از خودت بده نگران شدم

آقا من شرمنده از این به بعد قول میدم قبلش خبر بدم ولی این دفعه خودم هم باورم نمیشد کلی کار سرم بریزه که نتونم حتی یه خبر بدم

آقا من شرمنده از این به بعد قول میدم قبلش خبر بدم ولی این دفعه خودم هم باورم نمیشد کلی کار سرم بریزه ...

انشاالله هر جا هستید با نینیتون خانوادتون سلامت وشاد باشید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏