2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046601 بازدید | 684531 پست
ممنون گلم از کجا بفهمم جنین افتاده

عزيزم واسه چي بايد بيفته جنين رو تو بهتر ين جاي رحم ميزارن 

الان فقط به مامان شدن فكر كن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
@زینبی_بابا       پست بالام می خونی ممنون باد واژن پس از انتقال جنین کسی تجرب ...

عزيزم منم بعد انتقال داشتم نگران نباش

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله .. گلاب بروت کف لباسم نیست هیچی اما وقتی دستمال میکشم حالت ترشح قرمز با مویرگ قونی قرمزتر داخلش ...

ببين تنها كار همين كه يه شياف اضافه كني ديگه استرس نداشته باش

عزيزم منم بعد انتقال داشتم نگران نباش

واقعا الان باردارم هستید خداروشکر ممنون خدا خیرت بده اینم بگم یه سینم خیلی سنگین شده بخاطر داروهاست بنظرتون؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
واقعا الان باردارم هستید خداروشکر ممنون خدا خیرت بده اینم بگم یه سینم خیلی سنگین شده بخاطر داروهاست ...

بله عزيزم انشاالله مامان شدن خودت 

من وقتي اومدم خونه مدام باد از واژن داشتم خيلي ترسيدم ميگفتم چرا اينجوري شدم من ولي فقط همون روز اول بود و تموم شد 

سينه هم الان فقط به خاطر داروهاست عزيزم اصلا به علائم فكر نكن 

ببخشید اصلاح میکنم گلم، نمک به صلاح نیست چون باعث میشه کلیه ها آب رو دفع نکنن پس ورم کلی بدن بیشتر م ...

سلام زینب جون من ۲ اذر رفتم مطب که بهم سینا فکت داد گفت ۴ اذر بیا ابان تخمک کشی بعد عمل دردم خیلی زیاد بود گفت فول هایپر شدی ۲ روز فقط تو جا بودم ولی خداروشکر ۲۵ تا تخمک گرفتن که ۲۰ تا جنین تشکیل شد

۶تا بسته جنین کردن برام🥰

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بله عزيزم انشاالله مامان شدن خودت  من وقتي اومدم خونه مدام باد از واژن داشتم خيلي ترسيدم ميگفت ...

انشأالله 😍😍🙏🙏

آره منم همونجا باد واژن داشتم همون لحظه که اونطوری شد🙊

آره داروهام روزی سه تافرتیژست واژینال یدونه استرادیول ویدونه آمپول پروژسترون سینه هامم فیبروکیستیکه حساسه خدا کنه نتیجه بگیرم دیگه فریزم ندارم🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام دوستان من پری نشدم ۴ روزه بی بی هم میزنم منفی قرص پاورفیت و آلگومد مصرف میکنم کمر دردم و خارش داره تنم ولی از پری خبری نیس الان سردرگمم گاهی هم شکمم یجوری میشه خر خر میکنه

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗

سلام بچه ها، صبحتون بخیر

میگم من بدجور احساس پریودی دارما یعنی قشنگ همون حس قبلشو دارم دردشو گر گرفتگی، آخه الان من 25 سیکلمه سابقه ندارم جلو بندازم از شانسم از الان شروع شده

آخه این دو هفته بعداز انتقال چرا اینقدر اعصاب خورد کنه😔😔😔

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشأالله 😍😍🙏🙏 آره منم همونجا باد واژن داشتم همون لحظه که اونطوری شد🙊 آره داروهام روزی سه تافر ...

انشاالله عزيزم توكل به خدا كن انشاالله يه بتاي تپل در انتظارته 🤲🏻🤲🏻🌹🌹

روز14انتقالمم بیبی زدم منفی شد😭😢

قاصدك جون چرا بي بي زدي فردا برو آز انشاالله مامان شدي