2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
مممنون عزیزم ان شالله هر دومون بارداری موفقی داشته باشیم عزیزم مگه هنوزم پروژستون میزنی؟ من تا روز ...

انشاالله عزیزم

آره کلا این مرکزی که من میرم دکتراش فقط آمپول میدن تا دو سه ماه اول، اون سری که انتقال داشتم به دکترم گفتم اقلا روزی یه آمپول بده بقیشو شیاف گفت تا مثبت بشی فقط آمپول بعدش بیا یه فکری میکنم برات که منفی شدم، حالا اگه خدا بخوادو مثبت بشم میرم بهش میگم شیافم بده تحمل آمپولو ندارم حداقل بشه یه روز درمیون راضی ام

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ای جوونم شما دوقلو دارید بسلامتی جنسیتشون‌چی هست؟

فدات بشم انشاالله قسمت خودت 

يه دختر يه پسر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمها کسی در مورد آمپول الونوا اطلاعاتی داره؟ دوزش توی دفترچه م کمرنگ شده، چند تا دوز داره؟ برای ا ...

برمن دوزش۱۵۰ بود.الونوای۱۵۰ هم خریدیم .همون جا هم تاخریدیم تو ماشینمون تزریق کردم خودم دور ناف..

الونوای۱۰۰ هم داریم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
نه عزیزم از وقتی که اومدیم ایتالیا اینجوری شدم همیشه خواب شبم خوب نیست. هزاربار وسطش بیدار میشم خ ...

سلام

یه کم جلوتربری،خواب بعد نمازصبح راهم نخواهی داشت،حدودا نزدیک۸صبح خوابت خواهدبرد  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام به همگی دوستان خیلی وقته نتونستم بیام سر بزنم امیدوارم حال همگی خوب باشه

سلام دخترررررر

چطوری؟

کجایی؟ چه کردی؟ انتقال دادی؟

ایشالله که خیره.منم میخوام ای وی اف شم.شماروچرامیکروکردن??یعنی اون بهتره؟

انشاالله الان دیگه همه جا میکرو می کنن چون پیشرفته تره موفق باشی  من هم خودم تنبلی تخمدان داشتم با یدونه لوله وهم شوهرم تحرک اسپرمش پایین بود

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انشاالله😌😌 ای جونم خدا برات حفظشون کنه 😍😍

ممنوون عزيز دلم 💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زینب جون دوستانم همگی ای وی افس دکتر نصر هستن آخه😔😔میدونی چیه امروز شوهرم رفته منزل پدرشون و گفته ...

عزیزم نگران نباش با دفع لخته هم خیلیا جوجه هاشون سالم و سلامت بودن 

امروز هم حتما بهمون خبر بده گلی