2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046777 بازدید | 684548 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز14انتقالمم بیبی زدم منفی شد😭😢

چرا بی بی زدی؟ من روز ۱۸ انتقال، بعد ازمایش مثبت، بی بیم یه هاله کمرنگی انداخت‌ . بی بی چک خر است! ولش کن. ازش متنفرم.  

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
آخه همه گفتن روز14مشخصه.آزمایشم دوشنبه ست

جنينت چند روزه بوده ؟ 

عزيزم خيليا بودن بي بي منفي بوده ولي آزشون مثبت 

انشاالله خوش خبر باشي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیاناجون دیشب رفتم رضوی دکترش گفت دوفاستون ۴تا بخور تا لک بینیت قطع بشه ب همراا شیاف

خب پس انجام بده گلم به من دوفاستون ندادن همون شياف و آمپول ولي ديدم به خيليا دوفاستون دادن 

انشاالله زود زود قطع بشه اصلا نگران نباش

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
جنينت چند روزه بوده ؟  عزيزم خيليا بودن بي بي منفي بوده ولي آزشون مثبت  انشاالله خوش خبر ...

دوروزه.عکس بیبی رومیذارم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
دوروزه.عکس بیبی رومیذارم

عزيزم دوروزه خيلي زودبوده گذاشتي من فكر كردم ٥ روزه بوده 

همون دوشنبه برو آز توكلت به خداباشه انشاالله مامان شدي

بچه ها الان روز چهارم انتقال من تقریبا تموم شده دیگه میشه نشست پشت میز غذا خورد؟ من تا دیشب رو کانابه دراز مینشستم پاهام دراز میکردم غذا میخوردم

اصلا هم استراحت نبودم کلی چرخ زدم رفتم اومدم کارا و تکالیف مدرسه دخترمم بوده

عزيزم دوروزه خيلي زودبوده گذاشتي من فكر كردم ٥ روزه بوده  همون دوشنبه برو آز توكلت به خداباشه ...

ممنون اره توکل برخدا.یعنی ممکنه زودباشه؟

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
بچه ها الان روز چهارم انتقال من تقریبا تموم شده دیگه میشه نشست پشت میز غذا خورد؟ من تا دیشب رو کاناب ...

من از روز اول نشستم غذا خوردم اونم روی زمین😅😅😅

وای من این سری زیاد دراز نکشیدم اصلا🙈

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
به سلامتي  همه چي خوب بود ؟ جنسيت رو گفتن

جواب آزمایش نیومده ولی طول سرویکس ۳۲ بود خوبه یا کمه؟جنسیتم گفت احتمالا پسره البته یه پسر ۱۰ ساله هم دارم

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات