2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046748 بازدید | 684544 پست
دوستان عزیزم خراش رحم چی هست؟؟؟ میتونید برام توضیح بدین؟؟🙏🌸

دیواره رحم رو خراش میدن بدن یه هورمونی تولید میکنه واسه ترمیم زخم اون هورمون به لانه گزینی کمک میکنه من سی مهر لاپرا شدم دکترم تو بیهوشی همون عمل برام خراش داد چون ندیدم چیزی ازش نمیدونم زیاد ولی ۲۰ روز پریودم عقب افتاد بعد ۵۰ روز از پری قبلم شدم دیگه اثر خراشم رفت فکر کنم شنبه یا دوشنبه انتقالمه

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه کسی میدونه اثر خراش آندومتر چند روزه من سی مهر داده بودم موقع انتقالم چهل و دو سه روز ازش گذشته😕 به خاطر لاپرا عقب انداختم ۲۰ روز 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اشتباه میبینم یا معجزه شده 😱😱😢 این آزمایش اسپرم همسرم هست دکترم گفت همسرت خیلی خوب شده😢 ازما ...

عزیزم مشکل همسرتون چی بود؟چیزی مصرف کردن؟دارو یا غذای خاصی مصرف کردن؟

😍😍خدایا شکرت
یعنی خراب نمیشن نهایت زودتر انتقال میدن؟ دفعه چندم گاندی جواب گرفتی دکترت کی بود؟

نمیدونم خراب میشن یا نه. بار اول. دکتر نصر. انشالله شما ام  نتبجه میگیری.  جنین شناس گاندی خوبه. 

توکل به خدا. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
من دیروز رفتم

به سلامتي 

همه چي خوب بود ؟ جنسيت رو گفتن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بله انوکسان میزنم

فكر كنم برات قطع كنن حتما با مركز تماس بگير 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان گلم امروز سیزده روز از انتقال جنینم گذشته از سه یا چهار روز بعد انتقال زیر سینه هام درد ...

عزيزم انشاالله مامان شدي ولي خيلي از علائم تا قبل مثبت شدن به خاطر داروهاست 

انشاالله آز ميدي و با يه بتاي تپل مارم خوشحالم ميكني 🤲🏻🤲🏻

خداکنه منم یه جفت اینجوری نصیبم بشه تو هر خوشی وناخوشی تواین دورانت منم یاد کن خدا نصیبم کنه خصوصی ب ...

مرررسي عزيز دلم انشاالله به حرمت اسم حضرت فاطمه مامان دوقلوها بشي زود زود ما واست جشن بگيريم برات آيت اكرسي ميخونم گلم 🤲🏻🤲🏻🌹🌹

عزیزم تیکر دوقلو بزار خب😋

مگه هست عزيزم 😍😍

بله...انوکسا

من كه لك بيني داشتم گفتن قطع كن زود از مركزت بپرس

عزيزم انشاالله مامان شدي ولي خيلي از علائم تا قبل مثبت شدن به خاطر داروهاست  انشاالله آز ميدي ...

ان شا اله

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه