2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046827 بازدید | 684554 پست
عزیزم وقتی خونریزی پیدا کردین سلکسان و آسپرین رو قطع کردین؟داروی خاصی نداد دکترتون؟

انوكسا و آسپرين رو قطع كرد 

بعد صبح دوتا آمپول پروژسترون تو يه سرنگ ميزد ظهر يه شياف و شبم يه شياف كسي كه هماتوم و خونريزي داره بايد حتما آزمايش خون بده ببينه آهن خونش نيومده باشه پايين چون خيلي ضرر داره 

واسه من هميشه نرمال بود ولي بعد خونريزي خيلي اومده بود پايين كه روزي ٣ تا قرص آهن بايد ميخوردم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزدلم لیانا جون ممنونم ازت گل دختر ، راس میگی یادم رفته یود حرفاتو ادم وقتی منفی فک میکنه دیگه هیچ ...

فدات بشم عزيزم الكي به اون جوجو ها استرس وارد نكن ولي خب دركت ميكنم 

انشاالله ميري سونو همه چي عاليه فقط استراحت كن دولاراست نشو چيز سنگين هم بلند نكن 🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمين باش جنين نيس خدايي نكرده اگه قرار باشه نگيره يا جذب ميشه يا تو پري دفع ميشه انشالله كه نه ما ...

ممنون عزیزدلم خدادامنتونو سبز کنه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
دوستان من الان ۴ساعته انتقال دادم الان ک رسیدم دیدم یه مایعی لیز  ازم خارج شده یعنی افتادن؟

نه چون رحمو شستوشو میدن اون مایع خارج میشه ازت .خخخخخ منم وقتی از رو تخت بلند شدم گفتم دکتر ی چی داره ازم میریزه نکنه جنیناس خخخخ انقد خندید گفت عزیزم جنینا با میکروسکوپ دیده میشه چطور اینجوری ازت خارج شده خداروشکر حاملم الان

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
نه چون رحمو شستوشو میدن اون مایع خارج میشه ازت .خخخخخ منم وقتی از رو تخت بلند شدم گفتم دکتر ی چی دار ...

عزیزم بسلامتی دنیاشون بیاری منو دعا کن خیلی دلم میخواد این جنینام دیگه بمونن برام

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

سلام‌به همه خانما کیا مثل من بوده انتقالشون ال دی خودن ؟

دکتر گفت ال دی ۱۳ یا ۱۴ تا خوردی بیا برای سونو می خوام بدونم سونو می کنه که چی بشه و اینکه تا کی باید ال دی خورد؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
☺️☺️ دل تو دلم نیست بدونم اون تو چه خبره واقعا  هی میگم فسقلی سفت بچسب و از رو نرو بگو اینجا ...

منم😶 امیدوارم هرچی زودتر بگذره

من که بار سوممه تحملم کمتره چون خسته شدم واقعا

میگم یعنی ازین سه تا حداقل یکیش نمیگیره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انتقال درد داره دوستم؟

نه عزیزم فقط وقتی واژنو شستشو میدن یجوریه درد نداره ها آدم چندشش میشه وگرنه وقتی جنینارو تزریق میکنن اصلا متوجه نمیشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام‌به همه خانما کیا مثل من بوده انتقالشون ال دی خودن ؟ دکتر گفت ال دی ۱۳ یا ۱۴ تا خوردی بیا برای ...

من ال دی خوردم عزیزم یه دور کامل، پریود که شدم رفتم داروهای انتقالو گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروانه جون دکترت کیه؟میشه لطفا مشکلت رو بگی. چون دکتر به منم داده میخوام بدونم علت تجویزش برای شما چ ...

به من دکتر مشایخی تو رویان گفته روزی ۴تا بخورم.ذخیرم ۱.۳ هست ولی تحرک و موفو اسپرم صفر هست و دی اف ای هم کمی بالاست.تا الان۳با میکرو کردم برای بار ۴میخوام وارد سیکل بشم البته اگه دکتر اجازه بده.

عزیزم منم همون ماه ک باردارشده بودم و نمیدونستم کمردرد پریودی داشتم و پاهامم ضعف میرفت شدید دیگه اون ...

ن انشالله ک سر موعدت زایمان راحتی داشته باشی .ممنون بابت دعای خیرت خیلی محتاجم😢

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍