2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
سلام بچه ها خوبین؟دلم تنگ شده بود نمیتونستم وارد کاربریم شم سوال دارم من الان از دیشب یهو کمر درد گ ...

سلام واااای دقیقا حالتایی ک من دارم البته شما خداروشکر باردار هستی و اینا طبیعیه نگران نباش خداکنه منم باردار باشم😍

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم استرس نداشته باش من هميشه خونريزي با دفع لخته داشتم اونم چه لخته هايي😖 ديروز باز رفتم پيش ...

عزیزدلم لیانا جون ممنونم ازت گل دختر ، راس میگی یادم رفته یود حرفاتو ادم وقتی منفی فک میکنه دیگه هیچ چیز مثبتی تو ذهنش نمیاد❤️خداکنه واسه منم همون هماتوم باشه هماتوم لعنتی چی میخواد از جون ما 🤨🤨🤨ایشالله که همه دامنشون سبز بشه همه منتظرا 🙏🙏🙏

مونا جون انشاءالله شنبه صدای قلبشون میشنوی عزیزم جوجه هات سالمن ...به خدا توکل کن دعا بخون ...ماهم ب ...

ممنونم ازت عزیزدلم انشالله به امید خدا، الهام مهربونم ،باور کن که مامان میشی دیر یا زود حتما مامان میشی اصلا ناامید نشو عزیزم ، یهنی من هنوزم باورم نمیشه ولی شد فقط به خدا امیدوار باش و باور کن 🥰

من میدونستم تاحدودی برای همین گفتم الان نرید.....البته من همیشه در عجبم معتادای سر سخت چطوری دم رو ب ...

آخه با این گندی که این زده فکر نکنم چند ماه دیگم اسپرمی ایجاد بشه فرقی نمیکنه در عمل یعنی میگی ممکن بود اگه دیرتر میرفتیم و ترک میکرد اسپرم بود؟ وقتی صادق نیست آدم چی میدونه واقعا ترک کرده یا نه؟ دیروز قسمش دادم گفتم به من و دکتر ارولوژ که دروغ گفتی حداقل به دکتر بیهوشی راستش رو بگو یهو وسط عمل بلند نشی بشینی بذار بدونه ماده مخدر تو بدنت هست. واقعا نمیدونم چی میشه عمیقا به هم ریختم نمیدونم تا کجا کشش دارم. با کدوم مشکل کنار بیام؟ فعلا که دیگه سپردم اول دست خدا بعد هم پدرشوهر و خواهرشوهرم ببینم اونا چی کار میکنن. از خداطلب صبر میکنم فقط 

من میدونستم تاحدودی برای همین گفتم الان نرید.....البته من همیشه در عجبم معتادای سر سخت چطوری دم رو ب ...

مریم جون معتادهای سرسخت که میگی مواد مخدر دیگه استفاده میکنن حتما شما هرجا سرچ کنی تو دلایل آزواسپرمی نوشته مصرف مواد مخدر به ویژه ماریجوانا دقیقا همون چیزی که همسر من درگیرشه. خدایا من همیشه برای همه خیر خواستم همیشه تلاش کردم تا جایی که از دستم برمیاد کار مردم رو راه بندازم آخه این تاوان کدوم کار بدمه اگر به امتحان بود که یکیش هم کافی بود چرا دو تا مشکل با هم؟ 

ممنونم ازت عزیزدلم انشالله به امید خدا، الهام مهربونم ،باور کن که مامان میشی دیر یا زود حتما ما ...

مرسی مونا جون ...منم چشمم به دست مهربان خداست...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
زینب جون دوستانم همگی ای وی افس دکتر نصر هستن آخه😔😔میدونی چیه امروز شوهرم رفته منزل پدرشون و گفته ...

بابا چرا خبری نبود؟ برات آب زرشک فرستاده بودن دیگه. حالا مگه بدهکارشونی نگرانی؟ فکر خودت و بچه هات باش اصلا مهم نیست نظر بقیه ان شالله جفتشون قلبشون عالی میزنه. 

عزیزم ویتامین دی ۱۰۰۰ رو تا هفته چندبارداری میشه مصرف کرد؟

بهم گفت تا اخر شیردهی.  ولی بستگی به میزان  د بدنت داره. از دکترت سوال کن، با توجه به ازمایش جواب میده

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
خانوما تو این دوره نشستن سوار موتور اشکال داره؟من الان روز ۱۰ انتقالم

نشین لطفا. من نمیدونم، ولی من خودم تو اون دو هفته با اسنپ رفتم سرکار و برگشتم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
تیکر بارداری مبارک مرضی جون..

مرررررسی عزیزم، ان شاء الله روزی همه ی دوستان نی نی سایت 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
زینب جون دوستانم همگی ای وی افس دکتر نصر هستن آخه😔😔میدونی چیه امروز شوهرم رفته منزل پدرشون و گفته ...

عزیزم چرا نمیری یه سونو کنی خیالت راحت بشه؟  چیزی نیست نگران نباش. 

چقدرررر عااالییی....خدارو شکر ...مبارک باشه عزیزم.ایشالا قلبش (قلبشون) برات 120 سال بتپه...الان که د ...

دقیقاً همینطوره، بخدا من تو شرایط خیلی بدی بودم، میگفتم اینهمه خرج میکنم و آخرشم سرنوشتم نامعلوم، من دقیقاً تا انتقال اولم 20 میلیون هزینه م میشد، پارسال هم 16 میلیون هزینه کردم، میترسیدم بازم بی نتیجه باشه ولی خدا اصلاً ورق زندگیمو برگردوند، تو اوج ناامیدی 😍😍😍

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏