2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوس دارم زود تر انتقال بدم تموم شه استرسا روزا هم نمیگذرهههه واقعا

حالا من استرس اصلیم وقتی انتقال میدم شروع میشه😐

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره هشت هفته  زینبی حالم خیلی بده  بدبختیم اینه دکترم گفته به کسی نگو خودمم کسو کاری ندا ...

تیکر بارداریتم بزار ایشالله بسلامتی بغلش کنی

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام دوستان منم 23 آبان انتقال داشتم الان دو روزه( از روز 12 ام انتقال) علائم پریودی دارم. کسی سابقه ...

اتفاقا اکثر کسایی که مثبت شدن علایم پریودی داشتن عزیزم ...انشاءالله بارداری

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
شنبه میرم دوستم ، اینترنت که دیشب وصل شد به مامای مطب تو گروه پیام دادم گفت که شنبه بیا سونو ببینیم ...

منم دکترم نصره. اونسری که خونریزی کردم رفتم بیمارستان گاندی، ازم ازمایش خون گرفتم ، هموگلوبین بالای ۱۰ بود گفتن اوکیه، شنبه اش رفتم دکتر سونو کرد، خوب بود . انشالله تو هم شنبه بری همه چیز اوکیه، به دلت بد نیار. کلی ادم دیدم که خونریزی کردن تو بارداری.  نصر که منو دعوا کرد گفت برو تا دو سه هفته دیگه نبینمت !!! 

منم دقیقا هفته ۶ خون دیدم. یه خانومه رو تو مطب دیدم اونم همینجوری، هفته ۶ دیده بود.

راستی چه گروهی داری که ماما جواب میده؟ من بهشون گفتم، گفتن که دیگه گروهی نداریم. میشه لینکش رو برام بفرستی؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

بچه ها من تو بارداری تالان چندبار متوجه اومدن خون خیلی کم از نوک سینم شدم خیلی کم میاد الان تازگی شیر هم بیشتر میاد نوک سینه راستم دوباره دیروز دیدم اندازه سرسوزن خونیه و ازش خون خیلی کم اومد کسی تجربه داشته؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام‌به همه خانما کیا مثل من بوده انتقالشون ال دی خودن ؟ دکتر گفت ال دی ۱۳ یا ۱۴ تا خوردی بیا برای ...

سلام من یه ماه قبل انتقال ال دی خوردم باعث میشه هایپر نشی عزیزم

منم دکترم نصره. اونسری که خونریزی کردم رفتم بیمارستان گاندی، ازم ازمایش خون گرفتم ، هموگلوبین بالای ...

عزیزم خونریزیت با لخته بود؟ من دوبار اینطور شدم 

گلم باید به پریسا پیام بدی ببرتت تو گروه ، شماره پریسا پشت کارت ویزیتت هست و چروه هم تو وانس اپ هست نمیدونم چطوری بهت لینک بفرستم 

منم😶 امیدوارم هرچی زودتر بگذره من که بار سوممه تحملم کمتره چون خسته شدم واقعا میگم یعنی ازین سه ت ...

عزیزمم من کلا همین یکی و سالم دارم غیر این نیست دیگه و همین یه دونه باید برام بمونه دیگه به لطف خدا

ان شاالله که میمونه و کنجدمون فندق میشه پناه بر خدا

دعا کن برای منم

بچه ها من تو بارداری تالان چندبار متوجه اومدن خون خیلی کم از نوک سینم شدم خیلی کم میاد الان تازگی شی ...

عزیزم‌من از هفت ماهگی از سینه ها فشارش‌میدادم شیر میومد اما خون و نه زخم نشده؟

مریم جون معتادهای سرسخت که میگی مواد مخدر دیگه استفاده میکنن حتما شما هرجا سرچ کنی تو دلایل آزواسپرم ...

آهو جان من به چشم خودم دیدم زن و مردی که از مشروب گرفته تا این ماری کوفتی که سرخوشی میاره براشون  و هر دو مصرف میکنندوقتی هر دفعه حامله شدن زنه رو میبینم میگم ببین واله خر شانس روزگارو😪 الان سه ساله من میشناسمشون همون عقد حامله شد دو قلو بعد نمیدونم چی شد سقط شدن و بعد چند ماه حامله شد باز الان پسرش 5 ماهشه😴😴😴😴

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزمم من کلا همین یکی و سالم دارم غیر این نیست دیگه و همین یه دونه باید برام بمونه دیگه به لطف  ...

ناز  داروهات چی بود؟؟؟البته برای پانکچرت؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،