2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
شکر عزیزم فسقلی هم خوبه،،، زایمان نکردم خداکنه موعود زایمانم زودتر برسه چشم انتظار گل دختری هستیم فع ...

ننه جان چیکارش داری بذار سکسکه شو بکنه.... 

واقعا که هنوز هیچی نشده داری به همه چی‌ گیر میدی..... 

عزیزم بی خیال!!!! 

تو ولاد خارجه که دیگه آنقدر به بچه ها پیله نمیکنن!!!! 

بذار دخملمون کیفشو بکنه!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

حالت تهوع دارم نصف شبی! 😭😭😭😭 دمیترونم نمیتونپ بخورم. پس چیکار کنم؟ 

حالت تهوع خر است! 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چيه مشكلاتش؟ ممكنه بگي؟

آره گلم حتما

مثلا اینکه دونرت داروها رو درست و دقیق استفاده کنه چون دلش که نسوخته، 

هر سال یکی دو بار بیشتر پانکچر نشده باشه، که اغلب به فکر نیستن و رعایت نمی کنن

اعتماد بهش سخته، از دوستانی که اهدایی گرفتن بپرس 

حالا پول دارو و اینا بماند که بیمه اگر باشه شاید کمتر بشه و خودت هم از بیمه تکمیلی نمی تونی بگیری

من موندم شما با این همه حساسیت چه جور میتونی اعتماد کنی؟ تازه احتمال بارداری با همون تخمک ها نهایت 40 درصد هست

ببین نمیگم اهدایی بده، ولی آخرین راهکار هست برای کسی که به هیچ عنوان تخمک نداره، خب معلومه طرف باید تلاش کنه و دنبالش باشه، مثلا خانم سابقه شیمی درمانی داشته ولی به دلایلی حتما باید خودش حامله بشه، پس اهدایی بهترین گزینه هست

یا دچار یائسگی زود رس شده، خب باید اهدایی بگیره

اصلا هم سیستم ایمنی بدن خودت رو درگیر نمیکنه

ولی اگر باز مصمم هستی حداقل از دوستان که اهدایی گرفتن در مورد درد سرهاش بپرس، شما که داری تحقیق میکنی، این یه قلم هم بررسی کن

ضمن اینکه فقط مراکز خصوصی به امثال شما اهدایی میدن، جاهای دولتی حتی به خانمی که بعد از بچه سالم اول مشکل یائسگی مثلا پیدا کرده تخمک اهدایی نمیدن

مراکز دولتی یا نیمه دولتی اگر اهدایی بدن باید تو نوبت طولانی باشی یا باید یک دونر معرفی کنی و اون وقت تخمک ها رو بدی مرکز، و اونها از بانک تخمک خودشون بهت ناشناس بدن

حالا مراکز خصوصی نه خودت از تخمک همون دونر استفاده میکنی، و این شناخت طرف اهدا کننده ممکنه برات بعدا مشکلات حقوقی ایجاد کنه، یا بعد از چند سال بیاد بگه بچه اش رو میخواد، یه آز ژنتیک هم بده راحت ثابت میکنه، پس باید دنبال وکیل هم باشی و با محکم کاری پیش بری، آشنایی داری به قوانینش؟ قوانین این کار باگ ندارن؟ 

باز هم میگم اهدایی روش عالی هست برای کسی که دیگه هیچ راهی نداره، و تمام چشم امیدش همین هست، خیلی هم عالیه که تو حداقل فامیل خودش با اعتماد به نفس میگه بچه خودش رو دنیا آورده چون واقعیت هم همینه

اما برای شما که هنوز مسجل نشده اصلا مشکل تخمک داری یا نه... 

محیا جان نگران پانکچر سوم نباش، آنا خودمون هم دفعه سوم پانکچر نتیجه گرفت، هر بار پانکچر جنینی براش نمی موند تا فریز کنه، بهشون پیشنهاد اسپرم اهدایی داده بودن، پس اون بنده خدا هم می نشست با خودش همش فکرای بد می‌کرد و می‌گفت اگه نشه چی... 

در صورتی که با همون طرازی که یک بار منفی شده بود ادامه داد چون تحقیق کرده بود، توکل به خدا کرد، مامان شد 

جالب‌تر اینکه بار دوم هم براش معجزه شد

یادم نمیاد تو هیچ قسمتی قبل از بارداریش گله و شکایت کرده باشه یا همیشه استرس داشته، بببین قطعا اون هم نگرانی داشته ولی کنترل کرده، به تمام موارد بد و خیلی بد فکر کرده ولی ریسک کرده و توکل به خدا

خدا هم بالاخره جوابش رو داده

ان شاالله تو هم جواب میگیری، چرا که نه

فقط روی آرامش خودت کار کن، فکر نکن خدا رهات کرده، صداتو نمی شنوه، فکر نکن تو راه درمان فرش قرمز جلوت پهن می کنن، درمان که هیچ بقیه زندگی هم همینه ولی ما فعلا چون از بچه دوریم حساس تریم تو این قضیه

ببخشيد خیلی پر حرفی کردم

زینب جان من امروز رفتم ویزیت مطب زنان‌دکتر شیوا بدون اینکه نگاه کاملی به پرونده م بندازه تا گفتم این ...

عزیزم حتما دکترت رو عوض کن اگر به دلت نیست

حتما حتما باید موقع درمان اون چیزی که بهت میگن با بررسی کامل باشه 

درست سن فاکتور مهمی هست ولی حتما با یه نفر دیگه یا حتی جای دیگه ویزیت شو، نذار الکی نا امیدت کنن

با کسی شروع کن که تمام تلاشش رو برای مامان شدنت بکنه

امپول بتامتازون اسمش درسته؟؟؟؟ و باید هفته های چنر بزنیم؟؟؟پ🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

آره گلم بتامتازون همون حدودای هفته 28 باید زده بشه

6 تا آمپول هست 

طی دو روز زده میشه، هر بار سه تا

حالا شاید روش های دیگه هم باشه

عزیزم خیلی در مورد رحم تک شاخ نمیدونم اما اگه اشتباه نکنم از دوستامون با رحم تک شاخ مامان شدن....&nb ...

نمیدونم آنا جون 

ولی رحم تک شاخ دختر عموی همسرم این مشکل رو داره فقط دکترش گفت وزنش رو کم کرد و باردار شد طبیعی

تو بارداری هم رژیم پروتئین‌ داشت فقط و نباید وزنش زیادی بالا میرفت

خدا رو شکر پسرش الان 4 سالشه و از در و دیوار بالا میره

امپول بتامتازون اسمش درسته؟؟؟؟ و باید هفته های چنر بزنیم؟؟؟پ🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

اره بتا. به من میخواست هفته ۲۸ بده که به خاطر قند نداد 

ولی بعضیا دیدم زود تر هم میزنن 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم