2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
زینبی جون درجه حرارت بدنتم بالا بود؟ اگه کسی بعد انتقال تب و لرز داشت چیکار کنه بنظرت؟

والا درجه چک نکردم

راستش هیچی چک نمیکردم هر چی بود مینداختم گردن داروها

ولی خیلی شبیه زمان پریود بودم خیلی جوری که همسرم کاملا قطع امید کرده بود

تارا جون ینی میگن بارداری پوچ مثلا ممکنه در اثر مشکل رحم یا کیفیت اسپرم و تخمک باشه ؟

بله عزیزم بارداری پوچ علتش معمولا مشکلات کروموزومیه که میتونه ناشی از ضعف تخمک و یا اسپرم باشه البته اگه سن مارد بالا باشه میگند به احتمال قوی مشکل از تخمکه ولی در سنین پایینتر که امکان وجود مشکلات کروموزومی کمتره میگند عوامل محیطی باعث بارداری پوچ میشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره گلم شم نکن، حتما تو سونو مواردی دیده که صلاح دونسته سیکل بلند انتقال بدی مامان مشتاق😍😍😍😍

زينب جون الان زنك زدم داروخونه اين سينا گفت سيكلوژست نداريم يعني دروغ گفت؟!!!🤔

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
چه ازمایشی همون دکتر غدد برم؟ بگم چه ازمایشی بنویسه

کلا آزمایش های هورمونی قبل از شروع سیکل برات یه لیست میذارم شامل تمام آزهای هورمونی و غیر هورمون‌ی قبل از بارداری هست چک کن ببین شاید انجام داده باشی

لیست آزمایش های کامل قبل از بارداری, به نظرم عالیه تمامش انجام بشه حتی همون قسمت چک آپ 

CBC.diff

Esr

Fbs

Bun

Uric acid

Cholesterol

Triglyceride

Hdl

Ldl

Ldl/hdl

VLDL

Alp

Hbs ag

Anti hiv

Anti hcv

Rubella ab.igm

Rubella ab.igg

Prp

Cmv ab. Igm, igg

T4

T3

Tsh

Fsh

Lh

Prolactin

Estradiol

Progestrone

DHEA_SO4

Androstenedione

Free testosteron

25oh_vitsmin d

آزمایش آنالیز و کشت ادرار

اینا رو نيلو هم میشه انجام داد، میشه تو مراکز ناباروری هم انجام داد ولی یه آیتم دیگه هست AMH اون رو دیگه فقط و فقط تو مراکز ناباروری باید انجام داد نه هیچ جای دیگه

مرسي زينب جون انگار تخمش رو ملخ خورده از صبح به كلي داروخونه زنگ زدم ميگن اگه خارجي هم پيدا كني اينا ...

جدا، واقعا انگار ملخ زده بهشون

اتفاقا اینا هم که تا الان خریدم معلومه تو ایران پک شدن و بسته بندی 

گلم ممنونم از راهنماییت منم آسم و آلرژی دارم گفتم شاید دارویی که استفاده کردیو‌داشته باشم عزیزم 🙂🙂 ...

پس حتما به متخصص ریه مراجعه کن یوقت خدایی نکرده آسم اذیتت نکنه تو بارداری. فکر کنم باید حتما تست اسپیرومتری رو بدی چون دکتر من گفته بود باردار شدی سریع بیا اگه نشدی شش ماه یک بار. آخه انقدر دوستش دارم دکتر پاکنژاد رو بهم گفت برو دفعه دیگه ببینم میتونی یه پسر کاکل زری بیاری :)) مثل قدیمی ها گفت. 

چی بگم والا  لابد تمام کردن من دو هفته پیش خریدم

پس مجبورم بعد از ده تا دونه خارجي كه پيدا كردم  ايرانيش رو بخرم خدا خودش كمكمون كنه🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
نوش جونت عزيزم  ببين اب زرشك و اب انار فكر ميكنم رقيق كننده خون هستش  من كه خونريزي داشت ...

لیانا جون مقصر خون ریزیت رو پیدا کردم آب زرشک 

انقباض رحمی میاره 

همون آب انار کافیه 

زرشک رو فقط در حد زرشک پلو بخور نه بیشتر