2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
عزیزم خیلی خیلی مبارکه ان شاالله که مامان شدی  گلم اینجا و اونجا رو نگاه نکن درست تجویز کردن ...

مرسي زينب جون بابت دعاي قشنگت انشالله😘

آره عزيزم رفتم نگاه كردم ديدم دوتا آمپول نه سه تا😬

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
آمپول gcsf داشتی؟  من لرز چند روز بعدش داشتم و کلا بدنم یخ میشد لک هم روز انتقال دیدم ولی یاد ...

نه زينبي جون هيچي نداشتم فقط اومدم خونه خوابيدم تو خواب لرز داشتم ولي بعدش خوب شدم خدارو شكر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو بسته 150 هست گلم

زينب جون حالا من چيكار كنم اگه خارجيش رو پيدا نكردم 

البته منم ابن سينا پرونده دارم اما انتقالم تو رويان بود

ميخوام بدونم چقدر كيفيت ايراني و خارجيش فرق داره؟!

سلام زینب جون مهربونم ، دل درد و (درد کشاله ران  و پهلودرد این دوتا تازه اضافه شده)رو دارم نمید ...

مونا جون اگر بودن چیه دیگه؟ هستن دیگه خیلی هم سفت و سخت :) وای انقدر ذوق دارم برای دوقلوهات. برای عطسه اگه زیاد شد من بهت پیشنهاد می کنم یه ویزیت با متخصص آلرژی بشی دکتر ام البنین پاکنژاد رو بهت پیشنهاد می کنم. من آلرژی شدید فصلی داشتم رفتم پیشش اصلا" در حد معجزه بهتر شدم قبل اقدام هم رفتم یه سری اسپری بهم داد که تو دوران بارداری هم بشه استفاده کرد اون هام عالین. دیدم خانم باردار هم پیشش بیاد.

سلام دوستان اینجا کسی هم جدیدا پیش دکتر پادمهر یا آصف جاه رفته باشه؟

سلام عزيزم

من پيش پادمهر رفتم و لاپارا كردم

به سلامتی عزیزم،مراقب خودت باش. منتظر خبرای خوبت هستیم.

سلامت باشی ممنونم بهارجون😙😙😙 پناه بر خدا

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
هزینش چقدر شد؟آندو داشتین؟

بله من آندو گريد ٤ داشتم كه روده ام هم درگير بود و ٢٠ سانت كات روده داشتم هزينه ام شد ٢٧ ميليون

سلام عزیزم در حد مصرف عادی هیچ ضرری نداره ولی زیادیش اسهال میاره که خوب نیست

مرسی. چه به موقع گفتی، میخواستم الان بخورم 😁 

بچه ها من امروز میخوام برم دکتر، دعا کنید برام که همه چی خوب باشه 🙏🙏

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
در این حد دیگه بهت حق نمیدم😬😬😬😬🍳🍳🍳🍳  عزیزم محیا جان چند بار گفتم جنین یا تخمک اهدایی ب ...

سلام ببخشید این هورمون نردانه قضیه ش چیه 

من تمام ازمایشات ایمنی رو دادم فقط گفتن از ۳ ماه قبل انتقال باید اسید فولیک بخوری حتما، حداقل از یک ماه قبل اسپرین بخوری و بعد انتقال حتما امپول انوکسا

بعد من بدم موهاش خیلی ضخیمه ۶ سال اپیلاسیون میرم انگار نه انگار لیزر رو فعلا نمیتونم برم به خاطر این قضیه بپه

میخواستم برم دکتر غدد البته به خاطر موهام نه به خاطر بارداری میخوام ببینم ربط داره

تخمکام سال و معمولا روزای ۱۴ بالغ هست  مشکل ما وضعیت تحرک و شکل و حجم اسپرم همسرم هست فقط البته فعلا

عزیزم زرنانی خیلی با سواده، درسش رو خونده قطعا اشتباه نمیگه پرد اثر طولانی مدت روی سرکوب سیستم ایمن ...

قبول دارم درسش رو خوندن ولی دلیل نمیشه که قطعا چیزی درس باشه یعنی ۱۰۰ درصد نمیشه گفت