2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
دوستان كسي روزاي اول انتقال لك ديده؟! چيكار كردين؟! طبيعيه؟! لرز چطور روز اول ؟!

آمپول gcsf داشتی؟ 

من لرز چند روز بعدش داشتم و کلا بدنم یخ میشد

لک هم روز انتقال دیدم ولی یادم نیست تا چند روز بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون زینب جان امید به خدا دیگه من که کلی ذوق دارم تا گذاشت و گفت مبارک باشه به سلامتی گفتم خوش اوم ...

خیلی هم عالی عزیزم 

مثل گونال هست فقط یه کم درد داره و جاش کبود میشه، اصلا ماساژ نده بعد از تزریق و گرنه کبودی شدید میشه

نميدونم چرا به من آمپول ندادن پرسيدم كدوم بهتر كفت فرقي نميكنه از داروخونه پرسيدم گفت شياف بهتر و ز ...

آره گلم برای شرایط غیر از خون ریزی اخیرا به این نتیجه دارن میرسن شیاف بهتره ولی هنوز در حد چند تا مقاله هست

خیالت راحت

ن هویج نخور باعث سقط میشه  هویج زعفران دارچین سیاه دانه جعفری کنجد و چیزایی ک باد تولید میکنن ...

عزیزم من به دکترم اینا رو گفتم فقط خندید گفت بریز دور

اگر تمام اون موارد رو در حد زیاد بخوری خطر داره

وگرنه کنجد و زعفران و زرشک و نخود و... در حد غذا هیچ مشکلی ندارن

سیاه دانه هم که تکلیفش معلومه دارو حساب میشه و تداخل داره با بقیه داروهای ما و نباید خورده بشه 

گلم با خیال راحت غذا بخورین، خدای نکرده ما مریض نیستیم که پرهیز داشته باشیم

دوست عزيزم انشالله چند روز ديگه با آز مثبت خوشحالمون كني براي منم دعا كن من وقتي از مركز اومدم خيلي ...

گلم آمپول دوزش توی خون بیشتر ثابت میمونه و برای روزهای حساس مثل موقع خون ریزی واجب میشه

ولی شیاف دوزش بالاتر هست اما غلظت خونی‌ش نوسان داره و برای حالت های عادی استفاده داره و کاملا هم موثر هست

بچه ها از مادر شوهرم شنیدم موی گربه باعث نابینایی جنین میشه? حقیقت داره?

گلم گربه ممکنه انگلی به نام توکسوپلاسموز داشته باشه که در صورت تماس دست با گربه و عدم شستشو خوردن غذا با همون دست، یا جراحت احتمالی اگر روی دست باشه، اون انگل دارد بدن مادر میشه و از جفت رد میشه و ناهنجاری در جنین ایجاد میکنه و اغلب باعث سقط میشه

پس نگهداری حیوانات خانگی خصوصا سگ و گربه برای خانم با قصد بارداری مناسب نیست

به نظرم که اشتباه گفتن. چون پردنیزولون رو ۳ ماهه اول میدن و تو شروع ۳ ماهه دوم قطع میکنن

عزیزم زرنانی خیلی با سواده، درسش رو خونده قطعا اشتباه نمیگه

پرد اثر طولانی مدت روی سرکوب سیستم ایمنی داره از اول میدن تا موقع سه ماهه دوم سیستم ایمنی افت خودش رو کرده باشه 😉😉😉

یه چیز دیگه خواهر گلم،

منم واحد ایمونولوژی داشتم، واقعا سخت ترین و متناقض ترین واحدی بود که تو کل عمرم دیدم، خیلی تفسیر مسائل ایمنی سخت هست، هنوزم کلی مقاله خوندم به جمع بندی واسه یک سری مسائل نمیتونم برسم