2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
مرسی عزیزم تا این کوچولوها دنیا بیان ما پیر میشیم😓😓

مزه اش به همین چیزاست عزیزم 😍😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم مبارکه بسلامتی انشالله،،،به انید خدا مامان دوتا نی نی خوشگل شدی عزیز❤❤❤❤

یه عااالمه ممنون شمیم جان😙😙😙 پناه بر خدا عزیزم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه عااالمه ممنون شمیم جان😙😙😙 پناه بر خدا عزیزم

خواهش میکنم عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستای گلم ممنون از دعا و محبت همگیتون من ساعت یک انتقال دادم و دراز کشیدم ققط احساس میکنم ترش ...

سلام عزیزم انشالله ک خیره و باردار میشی برات دعا میکنم منم چهارشنبه انتقال دادم التماس دعا

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
سلام عزیزم سه روزه انتقال دادم

زينبي جون من امروز صبح انتقال داشتم اول از همه از تو و بقيه خواهرام التماس دعا دارم بعد هم چند تا سوال دارم

اينجا ديدم همه آمپول پروژسترون دارن اما من فقط روزي دوتا شياف و سه تا استراديول دارم مشكلي نيست؟

بعد اينكه من صبح انتقال دادم الان رفتم دستشويي ترشحات خوني داشتم آيا طبيعيه؟! 

تو مركز اكه گوشام درست شنيده باشه ماما گفت تا چهار پنج روز اول لكه بيني طبيعيه

و تو برگه مراقبتها نوشته اگه لكه بيني پيدا كردين سه تا آمپول لروژستون باهم تزريق كنين

الان من بايد چيكار كنم؟! ممنون ميشم كمكم كنيد🙏😍

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
مونا جون شما جنیناتون بلاست فریز بود یا گذاشتن بعداز ذوب بلاست شدن؟ منم امروز سه تا بلاست انتقال دا ...

شادن جون مبارکه. ایشالا مامان سه قلوها شده باشی.عالیه سه تا بلاست. محشره دختر. یه چند وقت شاید کمتر بیام، سرم یه خورده شلوغ شده، جون من آزمایشت رو گرفتی منشن کن منو، ذوق کنم از مامان شدنت. دوستای دیگه هم که این پست رو میخونید مامان شدین ایشالا، منشنم کنین. ممنونم عزیزان

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ای جانممم کاکلیییی داری😍ان شالله دامادیش😍 تبریک میگم گلم🌸

نه عزیزم..فقط یه احتمال داد دکتر..ده هفته م.معلوم نیست هنوز 😍😍😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
شادن جون مبارکه. ایشالا مامان سه قلوها شده باشی.عالیه سه تا بلاست. محشره دختر. یه چند وقت شاید کمتر ...

قربونت برم، ممنون لی لا جون

چشم حتما، شما هم مواظب خودت باش

هرجا هستی در پناه خدا باشی😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

دوستان مهربونم سلام دارم برمیگردم خونه رفتم بلوک زایمان بیمارستان گاندی گلاب به روتون پد رو دید گفت این خونریزی پریودی هست و لخته ها هم همینطور ز زد با دکتر جانشین دکتر نصر صحبت کرد گفت فردا بیاد مطب واسه سونو و شیاف هم هر ۱۲ ساعت ، یه ازمایش نوشت انجام دادم گفت سطح هموگولوبین خون پایین باشه باید بستری بشی که خداروشکر نبود ، تا فردا نمیدونم چی میشه دخترا، همینطور بی وقفه خونریزی دارم مثه پریود و دفع لخته های زیاد ، خدا خودش کمک کنه 

سلام عزیزم انشالله ک خیره و باردار میشی برات دعا میکنم منم چهارشنبه انتقال دادم التماس دعا

ممنون عزیزم به امید خدا ههمون صاحب بچه های سالم وصالح میشیم توکل به خدا

در مورد گوشی و نت هم من گوشیم حالت پرواز میزارم

سلام

امروز رفتم عرفان.

جنین نداشتم      

فقط یک تخمک بوده که جنین نشده

بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی
سلام عزیزم به سلامتی مبارکت باشه آره تمام اون ترشحات طبیعی هست به خاطر شستشوی واژن قبل از انتقاله ...

ممنون زینب جان امید به خدا دیگه

من که کلی ذوق دارم تا گذاشت و گفت مبارک باشه به سلامتی گفتم خوش اومدی عزیزم و خداروشکر کردم ایت الکرسی و جهار قل هم خوندن فوت کردم شکمم توکل به خدا و حکمتش

عزیزم من امپول انوکسان دارم دور ناف جور خاصی باید زدش یا مثل گونال اف هست؟