2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
دوستان كسي روزاي اول انتقال لك ديده؟! چيكار كردين؟! طبيعيه؟! لرز چطور روز اول ؟!

سلام عزیزم منم امروز روز 6 انتقالمه و روز اول یا دوم بود ک رفتم دسشویی و درحد1یا دو قطره خون داخل ترشحات دیدم بعدش دیگ قطع شد .راستی من از روز اول روزی 2تا امپول پروژسترون دکتر گفتن بزنم .لرز هم نداشتم فقط بیحالی و ضعف بعدش کمردرد و انقباض زیر شکم هم اضافه شده

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایش دادم منفی بود         من خیلی امید داشتم ایندفعه اما خدا نا امید ...

عزیزم😔 بار اولت بود شما؟

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
به سلامتی عزیزم، منم امروز انتقال داشتم خوشبحالت فقط سه روز پروژسترون داری، من یه هفته ست دارم میزن ...

عزیزم منم از جمعه دارم میزنم دیگه تا چهارشنبه دارم

چمیدونم والا مهم اون فسقلی ها هستن حالا با هر روش و امپپول و شیافی باشه

نميدونم چرا به من آمپول ندادن پرسيدم كدوم بهتر كفت فرقي نميكنه از داروخونه پرسيدم گفت شياف بهتر و ز ...

عزیزم هر دکتری فکر کنم یه تجویز خاص داره فکرشو نکن به اون فسقلی تو شکمت فکر کن😍

عزیزم منم از جمعه دارم میزنم دیگه تا چهارشنبه دارم چمیدونم والا مهم اون فسقلی ها هستن حالا با هر رو ...

منم از سه شنبه، آخه جنینام بلاستن

درسته عزیزم ولی خب آمپولا این سری اذیتم میکنن یعنی جاشون میخاره خیلی وگرنه شوهرم خیلی خوب برام تزریق میکنه اصلا جاش سفت نمیشه

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

[QUOTE=113110561]نشاسته رو میشه با شیر ساده خورد؟؟ اناناس میگن خوبه و کمک میکنه به لانه گزینی کمپوتش هم خوبه بخورم؟ ...[/QUOTE

ن نشاسته با شیر اشکالی نداره

اناناس رو خودم هم سوالم بود ک اصلا خوردنش اشکال داره یا ن ک یکی از دوستان گفتن در حد کم خورده شه.

انار شیرین هم هر روز میخورم خیلی خوبه 

و واسه یبوست بعداز هر غذا 1 ق غ روغن زیتون میخورم و روزی 5عدد انجیر و آب فراوان و سبزیجات و خرمالو

سلام عزیزم، انشاءالله که انتقالت مثبته، شما چن تا جنین فریز داشتی؟چنتا برات انتقال دادن؟بعد از تخمک ...

عزیز جان ممنونم امید به خدا

من هایپر نشدم

همین یکی و داشتم چون pgd کردیم و از ۵ تا جنین این یکی سالم بود سه تاش بیمار یکیش هم نمونه خراب شد معلوم نشد که سالم هست یا بیمار

امروز همون فسقلی سالم و انتقال دادیم با توکل به خدا

هزینه ما زیاد شد

۱۴ میلیون واسهpgd فقط

میلیون روز پانکچر 6

۳.۵ میلیون امروز گزفتن برای انتقال و هزینه نمونه گیری از جتین ها برای pdg

و حدود۵ میلیون هم امپول ها من حدود۱۰ تا گونال زدم که خارجی بود ودونه ۴۰۰ بود حدودا

بماند هزینه ویزیت و سونو های پشت سر هم 

و خلاصه هزینه ما خیلی شد

نشاسته رو میشه با شیر ساده خورد؟؟ اناناس میگن خوبه و کمک میکنه به لانه گزینی کمپوتش هم خوبه بخورم؟ ...

اهان من روزی 1 یا نصفی به میخورم میگن واسه تشکیل قلب جنین مفیده

سوپ قلم کله پاچه ماکارونی سیب زمینی ابگوشت و لوبیاپلو و ... همه اینا هم واسه مخصوصا روزای اول انتقال خوبه

منم از سه شنبه، آخه جنینام بلاستن درسته عزیزم ولی خب آمپولا این سری اذیتم میکنن یعنی جاشون میخاره خ ...

خوشبحالت من هر روز فس فس میرم درمانگاه واسه تزریق😂😂

فسقلی من۳ روزه بودن گمونم گفتمش سریع با رحمم دوست بشه و رشد کنه😋😍

دوستان مهربونم سلام دارم برمیگردم خونه رفتم بلوک زایمان بیمارستان گاندی گلاب به روتون پد رو دید گفت ...

ای جانم 

اتفاقا خیلی تو فکرت بودم 

مرسی که خبر دادی

امپول هم میزدی؟

یعنی علاوه بر امپول شیاف هم گفته بزاری 

ایشالا که خیره 

[QUOTE=113110561]نشاسته رو میشه با شیر ساده خورد؟؟ اناناس میگن خوبه و کمک میکنه به لانه گزینی کمپوتش ...

ممنون گلی

انار یه کم ترش هست دوسش دارم😋

منم روغن زیتون ظهر رو سالاد ریختم خوردم

اب هویج هم خوبه؟ من خوردم

اهان من روزی 1 یا نصفی به میخورم میگن واسه تشکیل قلب جنین مفیده سوپ قلم کله پاچه ماکارونی سیب زمینی ...

منم مربای به پس میخورم صبح ها

ناهار هم مامانم استمبلی پلو دزست کردن برام لوبیا سبز گفته بودم خوبه خوردم شب هم سوپ قلم دارم

ممنونم