2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
عزیز جان ممنونم امید به خدا من هایپر نشدم همین یکی و داشتم چون pgd کردیم و از ۵ تا جنین این یکی سا ...

منم میخوام pgd شم گلم، شیرازم، قبلا بهت گفته بودم زوج مینوریم، چون قبلا یه سقط داشتم بخاطر ماژور بودن جنین، یعنی برای ما هم هزینه 30 میلیون میشه؟وای اینکه هزینه اش خیلی زیاد شده براتون، من کلینیک دکتر رستمی میرم دکترم سارا فلاحی گفته حدود 25 میلیون میشه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون از راهتماییتون، موفق باشی گلم🌸

قربونت، شما هم همینطور😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلی انار یه کم ترش هست دوسش دارم😋 منم روغن زیتون ظهر رو سالاد ریختم خوردم اب هویج هم خوبه؟ ...

ن هویج نخور باعث سقط میشه 

هویج زعفران دارچین سیاه دانه جعفری کنجد و چیزایی ک باد تولید میکنن مثل نخود و لوبیارو من تازه خوندم از ی اپلیکیشن ک باعث سقط میشه

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
خوشبحالت من هر روز فس فس میرم درمانگاه واسه تزریق😂😂 فسقلی من۳ روزه بودن گمونم گفتمش سریع با رحمم ...

وای من این هفته یه روز شوهرم نبود رفتم درمانگاه اینقدر برام بد زد که راه میرفتم انگار سوزن تو پام بود😕

آره واقعا، خدا برات نگهشون داره😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم منم امروز روز 6 انتقالمه و روز اول یا دوم بود ک رفتم دسشویی و درحد1یا دو قطره خون داخل تر ...

دوست عزيزم انشالله چند روز ديگه با آز مثبت خوشحالمون كني براي منم دعا كن

من وقتي از مركز اومدم خيلي خسته بودم خوابيدم تو خواب لرز داشتم اما الان خوبم تا الانم فقط يه بار ترشح خوني داشتم به نظر خودمم طبيعيه

اما نميدونم چرا به بعضيا آمپول ميدن به بعضيا شياف واقعا چه فرقي هست و كدوم بهتره؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
بار دوم

منم دوبار منفی شدم امروز سومین باره انتقال میدم دیگه پناه بر خدا، درسته خیلی شرایط سختیه درکت میکنم ولی ناامید نباش خدابزرگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزيزم انشالله چند روز ديگه با آز مثبت خوشحالمون كني براي منم دعا كن من وقتي از مركز اومدم خيلي ...

انشالله خدا صداتو بشنوه و دل هممونو شاد کنه .حتما عزیرم انشالله شماهم مثبت میشی .

منم اطلاع ندارم ک چ فرقی بین امپول یا شیاف هست

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
عزیزم هر دکتری فکر کنم یه تجویز خاص داره فکرشو نکن به اون فسقلی تو شکمت فکر کن😍

انشالله هرچي كه هست براي هممون خير باشه😘🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
منم میخوام pgd شم گلم، شیرازم، قبلا بهت گفته بودم زوج مینوریم، چون قبلا یه سقط داشتم بخاطر ماژور بود ...

خب دیگه همین حدودا میشه دکتر منم پگاه کرامتی بودن پیش دکتر رستمی هم هستن

ان شاالله که خیره