2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046954 بازدید | 684566 پست
نه هنوز😥خدایی چشم براهی خیلی سخته😋

زیاد منتظرش میشی،خودشو لوس میکنه اذیت میکنه..😑

ان شاء الله که این اخرین پریودت باشه تا نه ماه دیگه 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چه سخت😖

اتفاقا من راضیم

طبیعی سالمتره

خدا کنه تواناییشو داشته باشم

مامانم اصلا قبول نمیکرد بمونم اینجا. میگفت برگرد برا زایمانت ایران

وقتی گفتم اینجا طبیعی اجباریه راضی شد

اخه همه خواهرام سز شدن

اونم به اصرار دکتراشون

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم دخترت مبارک😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃

قربووووونت😘😘

ان شالله سالم و صالح باشه🥰😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام دوستای گلم ممنون از دعا و محبت همگیتون

من ساعت یک انتقال دادم و دراز کشیدم ققط احساس میکنم ترشح و اینا ازم خارج میشه طییعی هست؟

امپول پرژسترون از امروز تا سه روز نوشتن بعذش شیاف روزی سه تا و قزص ا اس ا و فولیک اسید و استرادیول و یه امپول دیگه اسمش یادم نیست اوتم هر روز

دعا کنید برام دیگه

اتفاقا من راضیم طبیعی سالمتره خدا کنه تواناییشو داشته باشم مامانم اصلا قبول نمیکرد بمونم اینجا. م ...

اره طبیعی خیلی بهتره ولی نه واسه ترسوهایی مثل من ...جاریمم تو سوئیس به اجبار طبیعی زایمان کرد ولی الان خیلی راضیه.اونم خواهراش همه سز بودن.میترسید ولی تونست..ان شاء الله که زایمان راحتی داشته باشی 😘

مونا جون استراحتتو بیشتر کن عزیزم اصلا استرس نگیر ..نی نی ها حالشون خوبه خوبه 😍😍

به خدا این دکتر نصر دیوونم کرده ، هی گفت بارداری دوقلو خونریزی طبیعیه حالا علت چیه نگفت،خیلی میترسم یهو خون میاد خودمپ گم میکنم، حالا چشم استراحت میکنم ببینم چی میشه ،خودش سونو میکنه اصلا هیچی از هماتوم ننوشته 

اره طبیعی خیلی بهتره ولی نه واسه ترسوهایی مثل من ...جاریمم تو سوئیس به اجبار طبیعی زایمان کرد ولی ال ...

ان شالله🙏

به خدا این دکتر نصر دیوونم کرده ، هی گفت بارداری دوقلو خونریزی طبیعیه حالا علت چیه نگفت،خیلی میترسم ...

اره میفهمم..خیلی ادم میترسه ..منم اوایل لکه بینی داشتم.با گریه رفتم بیمارستان .سونو کردن هماتوم هم نداشتم.گفتن طبیعیه این لکه بینی ها.دلم یه کم قرص شد.نی نی ها دارن جا باز میکنن تو دلت.نگران نباش عزیزم