2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
سلام به روی ماهت....  عزیزم به خدا خیلی دوست دارم کنارتون باشم اما خوب شرایط زندگی بعضا مجبور ...

سلام آنا جان.من از سال پیش وارد این تاپیک شدم.منم دوبار برا آی وی اف اقدام کردم ولی وسط راه کنسل شده.فردا باز وقت دکتر دارم برا شروع سه باره.

میتونم بپرسم شما مشکلتون چی بود؟

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما هزينه آي وي اف الان خدود چقدر ميشه با دارو و انتقال؟

براي من تو بيمارستان بهمن حدود ١٣ فكركنم شد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم سه بار ای یو ای شدم تو صارم.هردفعه کلی پول داروهام میشد .نمیدونستم که با بیمه انقدر تخفیف داره.ا ...

عزیزم با بیمه تامین اجتماعی منظورت هست؟

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏
سلام دوستان اومدم الان سونو دعا کنید همه چی خوب باشه

سلام عزيزم خوش خبر باشي 

چي شد برگشتي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزيزم خوش خبر باشي  چي شد برگشتي ؟

اره عزیزم گفت سه جنینت گرفته اما دوتاشون ضعیفن احتمالا رشد نکنن و سقط یشن .دو هفته دیگه گفت بیا برا قلبشون .دعا کنین .بنظرتون رشد میکنن؟

آهو عزیزم آفرین به تو......عشق واقعی زیباترین قسمت زنده بودن.....وقتی اونقدر مادرتو دوست داری صددرصد ...

ممنونم مریم جان در مورد رفیق ناباب من تلاشم رو کردم مثلا" روی یکی از همکاراش حساس شدم ولی ویس ها رو که گوش دادم فهمیدم بیشتر همسر من دنبال اون بوده نه که اون هم نخواد ولی به نظرم جمع کردن شرایط و حواشی خیلی خیلی کار سخت و تقریبا نشدنیه به قولی آدم راحت تره کفش بپوشه تا کل خیابون رو فرش کنه. همسر من باید درست بشه. دلم به شدت برای خودم میسوزه روزایی که به خاطر مراعات جیبش برای خودم یک جوراب هم نخریدم و کلی از نظر مالی کمکش کردم و بهش پول دادم اون داشته روزی 50 تا 100 هزار تومن برای مواد مخدر هزینه می کرده. آتیش میگیرم به این چیزها فکر می کنم. یه بار تو دوران آشناییمون به من گفت فلان دوستت سیگار میکشه زیاد خوشم نمیاد من رابطم رو با اون دوستم کات کردم حتی عروسیمون هم یطوری دعوتش کردم که نیاد. جیگرم میسوزه من باهاش اینطوری رو راست بودم و خواستش برام مهمه بعد اون دوستی که من تاکید کردم باهاش ارتباط نگیر دیگه رو هر روز باهاش صحبت کرده و باهاش مشغول سرگرمی های خودش بوده. راستش مریم جون خیلی برام مهم نیست اسپرمی باشه یا نه عمل رو حوصله ندارم عقب بندازه ترجیح میدم تموم بشه بره زودتر چون من هزار سال هم بگذره دیگه اعتمادم برنمی گرده بنابراین کلا بچه دار شدن به نفعم نیست. میخوام بعد عمل با دکترش صحبت کنم اگه احتمال داد که انسدادی بوده و ممکنه طبیعی باردار بشم قرص ضدبارداری بخورم. 

مامانم زنگ زد به پدرشوهرم گفت قضیه عمل رو آزواسپرمی رو نگفت ولی گفته یه عمل سرپایی ساده است و با من مشورت کردن من گفتم انجام بدید به نفعتونه گفته جای نگرانی نداره؟ گفته نه به هر حال اگه عمل نکنن ممکنه رو باروریشون تاثیر بذاره آینده. پدرشوهرم گفته با این حرفتون خیلی ترسیدم اگه کل موضوع رو بدونه چی؟ :( 

بچه ها تو رو خدا ببخشید من هی موضوع تاپیک رو منحرف می کنم قول میدم دیگه زیاد حرف نزنم در مورد این موضوع ولی چون دوستون دارم و بهتون وابسته شدم میام تو تاپیک اطلاعاتم هم در مورد ناباروری بد نیست تا جایی که بدونم کمک می کنم. 

سلام بهمه.من  تو سیکل میکرو هستم دیروز روز سوم پری  بود که دکتر عارفی برام امپول الونوا یکی که دیروز زدم و ستروتاید سه  تا شروع کرد که جمهعه شنبه یکشنه بزنم تا هفته بعد دوباره برم پیشش.کسی بوده فقط با الونوا پانکچر خوبی داشته باشه؟؟؟؟سری قبل که پانکچر شدم تو ابن سینا کلی امپول داشتم الان استرس دارم

سلام دوستای گلم امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشید دارم میرم بیمارستان برای انتقال التماس دعا د ...

ناز جون برات آیت الکرسی خوندم انشاءالله میچسبن به رحمت و مثبت میشی آمین

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏