2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما هزينه آي وي اف الان خدود چقدر ميشه با دارو و انتقال؟

یکبار با پانکچر با ۲ بار انتقال و همه آزمایشها، سونوها و ... تقریباً شد ۱۸

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام خانمای عزیز، صبحتون بخیر و شادی ی. سوال: بعد از انتقال مهمه که از توالت فرنگی استفاده بشه؟ اگر ...

سلام عزیزم ، البته بهتره این سوالو دوستانی که انتقال مثبت داشتن جواب بدن ، من خودم فقط روز اول که خونه بودم استفاده کردم از روز دوم که سرکار رفتم دستشویی فرنگی نداشت و ایرانی استفاده کردم فقط مواقعی که خونه بودم از فرنگی استفاده میکردم ، البته ببخشید من یبوست هم نداشتم و موقع استفاده از ایرانی هم مشکلی نداشتم

عزیزم میفهمم واقعا ماها که سخت باردار شدیم سخته برامون شنیدن این حرف، اما دوستمونم این راه سخت رو رف ...

آنا جون خوبی .بچه های گلت خوبن.بدون که دعای خیر مارو همراهت داری.من که هرروز میام به این تاپیک سر میزنم و دعای خیرم رو بهت هدیه میکنم .البته به شما و همه دوستای منتظر.

عزیزم نمیدونم چرا دکتر این سونو رو نوشته بود.اخه ده هفته که سونو نمیخاست..اتفاقا دکتر تا اون ماسماسک ...

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

سارا ماسماسک دکتر رو قبول نداری  لطف خدا رو چی😉

من به کرامت خدا ایمان داشتم.....

عزیزمممممممممممممممممممم محمد حسینت مبارک😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

انشاله پرچم سبز میشه برات.....عجب گوگوری مگوریه😍ماشاااللله

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
گلم احتمالا برای مسائل انعقادی در نظر گرفته، یکی از کاربردهاش تقویت بدن هست و سرحال نگه داشتن، ولی ا ...

زینب جون من یک بسته 120 تایی ovaboost رو مصرف کردم تموم شد (به تجویز دکترم روزی 4تا).پانکچرم میفته برای دی ماه و تا نوبت دکترم یک هفته مونده که ببینم دوباره تجویز میکنه یانه.به نظر شما دوباره خودم بگیرم و استفاده کنم.

عزیزم فدات....  دلم برا همه تون تنگ شده....  عزیزم انشالله همین به دونه میشه مونس مامان ...

سلام خوبی خواهرررر

انشاله که آرامش به زندگیت برگشته باشه و حال خودت و همسرت و بچه ها روبراه روبراه شده باشه...همیشه بیادت هستم😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنونم مریم جون. من حرفات رو کاملا قبول دارم رو حساب همین حرف ها هم صبوری می کردم و سعی می کردم خودم ...

آهو عزیزم آفرین به تو......عشق واقعی زیباترین قسمت زنده بودن.....وقتی اونقدر مادرتو دوست داری صددرصد همسرتم دوست داری...انشاله بخاطر این عشقت آرامش کامل برگرده به زندگیت...

انشاله بهترین راه رو خدا نشونت بده.....

خواهر جان وقتی پدر شوهر فهمیم داری بهترین کار رو کردی بهش گفتی....مطمئن باش اگر مشکل پسرشو در مورد ناباروری هم بدونه حتما تلاششو مضاعف میکنه برای ترک دادنش.....کاش میشد رفیقای نابابش رو ازش دور کنید فکر کنم همسرتون در برابر اونا قدرت نه گفتن نداره🤔

اگر امکان داره تسه رو با مشورت دکتر میزاشتید چند ماه دیگه.....اخه اگر مصرف داشته تعداد اسپرم خیلی خیلی کمتر میشه.....باز با دکتر مشورت کن و از مصرفش بگو.....

اما مثل یک دوست بهت میگم نه خواهر نزار محبتت حتی برای تفریح و خوشگذرونی نصیب کس دیگه ای بشه......😉 مطمئن باش هیچ کس بهتر از تو نصیب همسرت نمیشه و اینو خودش بهتر میدونه.و حتما همسرت هم انقدر خوبه که تو دلت جاش محکمه برات و عاشقشی..پس هر روز امید رو در زندگیت بیشتر کن.....

از خدا میخوام دوتا بچه بهتون ببخشه و همسرت شاد و سرحال سایش رو سرتون باشه...

بذار بچه هات به دنیا بیان اگه حسرت این استراحت کردنا رو نخوردی. اون روز رو میبینم که وقت نمیکنی موها ...

قربونت عزيزم چه بامزه جودي ابوت 😀😀

انشاالله همه منتظرا اين روزارو ببينن 

درست ميگي ولي من الان ٤ ماه و نيم فقط دراز كشيدم چون دوقلو همش استرس زايمان زودرس دارم مثل خوره افتاده به جونم با اين هماتوم لعنتي و خونريزي  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷