2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست

آنا جون من الان پیامای دوستانو خوندم ، من همش دلم چیزای سردی میخواد و نوشته بودی شروع پریود با لکه بینی ، دقیقا منم همینطور بودم شروع پریود با لکه بینی داشتم همیشه ، حالا سوالم اینه من دیروز به خونریزی افتادم و دفع لخته داشتم به خاطر همین سردی خوردنام هست؟ اخه شنیده بودم تو بارداری نباید گرمی خورد، منم از خدا خواسته همش چیزای سرد خوردم مثه دوغ و اش دوغ و لواشک و ترشی جات و اینا 😒😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی همش فکر میکنم جنینای من خوب نبودن که بلاستشون نکردن قبل فریز،دست خودم نیست همش این افکار منفی ...

عزیزم بلا رو صدا نکن سعی کن + فکر کنی تنها کاریه که الان ازت برمیاد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نمیدونم بهت تبریک گفتم با نه عزیزم گوارای وجودت....  به تک تک مامانای که تو ن ها ناه انت ...

آنا جان من امروز روز نهم،دهم انتقالمه و تازه با تاپیک اشنا شدم اگه قبل انتقال پیامای شمارو میخوندم‌حتما قبل انتقال ازمایشای ایمنی میدادم حالا من تو مطالب شما خوندم اگه ایمنی بالا باشه جنین دفع میشه منم یه ساعت بعد انتقال رفتم دسشویی حس کردم جنینام دفع شده میخوام بدونم اونا جنینام بوده یا نه من اگه دفع جنین کنم جنینا به چشم دیده نمیشه چون پرستارا گفتن جنینا به چشم دیده نمیشه نظرت چیه عزیزم 

سلام آنا جون هستی من یه سوال داشتم ازت 

عزیزم بپرس بتونم جواب میدم منم نباشم دوستان جواب میدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شاید امکاناتش الان موجود شده نمیدونم عزیزم....  اما کلا به این چیزا زیاد ذهنتو درگیر نکن من خو ...

درسته عزیزم😙

آخه من بار اول سه روزه بودن بار دوم چهارروزه الانم اگه بمونن پنج روزه، واقعا اگه خدایی نکرده نگیره شش هفت روزه نداریم که دیگه بخوان امتحان کنن😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@زینبی_بابا    دکتر طب سنتی به همسرم گفت قرص ویتامین e  بخور ولی یادم رفت بپرسم چه ...

معمولا همون 400 هست اما بازم از دکترت بپرس.... 

میدونی همش فکر میکنم جنینای من خوب نبودن که بلاستشون نکردن قبل فریز،دست خودم نیست همش این افکار منفی ...

مال منم سه روزه فریز کردن. دوشنبه گذاشتن برا ذوب، سه شنبه انتقال دادن. که شکر خدا مثبت شدم. مال شما رو که گفتن پس فرداش بیا  ، یفنی اوضاعشون خوب بوده. توکل به خدا. چرا فکر منفی میکنی؟ مثبت باش. میدونم اونقدر منفی دیدیم که اصن مثبت فکر کردن سخته برامون. ولی من همش میگفتم، بالاخره که یه روزی منم مثبت میشم، از کجا معلوم شاید اونروز همین الان باشه. توکل کن برو برا انتقال. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
ممنون از جوابت آنا جون، انشاالله که جواب مهربونیاتو خدا بهت بده❤❤❤ راستش تا حالا دکتر طب سنتی نرفتم ...

فدات عزیزم..... 

عزیزم ببین یه توصیه قبلش با کیسه گرم کن الانم بذار.... 

از این شال پشم شترا هم بگیر یا هر شال پشمی که دارین ببند دور کمر و شکمت..... 

انشالله کمک میکنه به جواب گرفتنت.... 

من تا سه ماه اول بارداری شال پشم شتر به لند دور شکمم بود دو تا داشتم حموم میرفتم عوضش میکردم.... 

بعد ماه سوم دیگه دیگه گرمم میشه و شکمم گرم شده دیگه باز کردم.... 

اره ماشالله،،،منم جند سال پیشش میرفتم پیشش واسه بارداری دیگه بعداز،سه سال که پیشش میرفتم گفت نیا برو ...

قربونت برم، مرسی

من بعداز سقطم دیگه فقط پیش خندزاد رفتم دکتر خوبیه عظیمی ام خوبه من مشکلم حاد بود، دیگه خندزاد عکس رنگیمو که دید معرفیم کرد پیله وری، اینم تا رفتم عکسو دید گفت اشتباه نوشته یکیش بستست هردو لولت بستست و ممکنه با لاپارا هم باز نشن ولی باید لاپارا بشی فعلا، منم ازش ناراحت شدم رفتم کرمانشاه دوستم اونجا بود میتونست همراهم باشه آخه من پیش هیچکس نگفتم اونجا عمل کردم که گفتن هردوش بستست دوباره برگشتم پیش پیله وری برای آی وی اف

انشاالله خدا به هممون کمک کنه❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اناجون عزیزم اینو گفتی یه سوال واسم پیش اومد،،،من طبعم سرده اصلا اصلا نه شیر نه ماست نه دوغ نمیخورم، ...

عزیزم معمولا اگه نتونی لبنیات بخوری کلسیم تجویز میشه با دکترت مشورت کن نیاز باشه تجویز میکنه.... 

عزیزم اینجوری فک نکن،منم همه جنینام سه روزه فریز شدن. از دکترم پرسیدم چرا نذاشتن بلاست بشه،گفت بعد ...

واقعا؟ ممنون بهار جون امیدوارم کردی

انشاالله که هممون نتیجه بگیریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم ازت آنا جون خوشحال شدم پیامتو‌ دیدم عزیزم

فدات عزیزم.... 

هر کاری کردم ریپلای نشد مجبور شدم اون طوری پیغام بذارم....