2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
بستنی هم خوبه لیانا جان..فکرکنم کمتر تهوع میاره .

اره بستني ميخورم ساراجون 

شما هم واسه تهوعت ليمو ترش و گلاب رو هروز بو كن هر چند ساعت يه بار 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم همراه هر وعده غذایی میخورم. شیر رو خالی هم میتونم بخورم ولی ۵ دقه بعدش خیلی حال بدی بهم دس میده

انشاالله زود زود اين روزا بگذره ني ني هامون رو بغل كنيم 🤲🏻

منتظرا هم دامنشون سبز بشه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پناه بر خدا😙😙😙 آره عزیزم همونجا رفتم، اون آقاهه شوهرشه؟ نمیدونستم آخه شوهرم چندبار رفته پیشش حجا ...

اره عزیزم شوهرشه ماشالله سه تا پسرم داره ،همسایمه،،باشه عزیزم میرم ببینم خدا چی میخاد،،راست میگه منم شنیدم میگم بعداز بادکش باید جات گرم باشه وماشاژ بدی با روغنهای گرم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
راستی جلسه ای چقد دادی واسه بادکش؟؟ببخشید عزیزم اینهنه سوال میپرسم😍😍😍

نه این چه حرفیه

15 تومن، خیییلی راحته همون یه بار بری قشنگ یاد میگیری چجوریه، خودشم میگه دیگه نیا خودت انجام بده آخه برای اونم نمیصرفه بیست دقیقه تختش گرفته میشه برای 15 تومن تو همون فاصله سر همون تخت دونفرو حجامت میکنه 50 گیرش میاد😅😅😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه این چه حرفیه 15 تومن، خیییلی راحته همون یه بار بری قشنگ یاد میگیری چجوریه، خودشم میگه دیگه نیا خ ...

خوبه زیاد نیست،،،فردا پس فردا میرم ،،ممنونم عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام آنا جون❤ مرسی از تاپیک خوبت😍😍😍😍 عزیزم یه سوالی داشتم، چجوری بفهمیم طبعمون چیه؟ آخه من هرچی ...

فدات عزیزم.... 

خوبی این تاپیک به خاطر حصور دوستانه.... 

عزیزم ببینم من برا شناخت طبعم هم مطالعه کردم و خصوصیات طبعهای متخلف رو با خودم مقایسه کردم هم کنارش از دکتر طب سنتی کمک گرفتم.... 

ویزیت شدم و دستم اومد چی به چیه و عملا تشخیص خودمم درست بوده.... 

پس سرچ کن و در مورد طبعهایمتخلف اطلاعات به دست بیار ببین کدوما بهت نزدیکتره.... 

بعد دقیقا طبعت هر چیه متضادش تغذیه تو تنظیم بکن که به سمت اعتدال بری.... 

و اما در مورد رحم سرد.... 

یکی میتونه با طبع سرد رحمشم سرد باشه اما ممکنه کسی هم باشه طبعش گرم باشه ولی رحمش سرد باشه.... 

من متلا هم طبعم سرد بود هم رحمم..... 

زیر شکمم همیشه خصوصا تو دوران پریودی یخ بود..... 

لخته های سیاه و خون پریودی سیاه.... 

درد پریودی..... 

شروع پریودی با لک بینی نه با خون قرمز روشن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس حتما برو نشون بده والا حتی هزار تومن هم راحت به دست نمیاد که بخواد 200 تومن راحت از جیب بره عزی ...

مرسی عزیزم ، پول مریض که بسختی هم بدست آورده خوردن نداره ، دیگه من بهشون میگم و واگذارشون میکنم بخدا

دقیقا منم تا 4_5 ماهگی جرات نداشتم لب به سردی بزنم ولی الان برعکس شدم انگار خودم شوفاژ شدم منبع تول ...

منم خیلی گرمم شده بود دیگه راحت خنکی میخوردم.... 

منی که همیشه با لحاف میخوابیدم حتی با پیراهن خنکم گرمم بود.... 

همسرم هی میگفت سرما میخوری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزم شوهرشه ماشالله سه تا پسرم داره ،همسایمه،،باشه عزیزم میرم ببینم خدا چی میخاد،،راست میگه منم ...

آخی ماشاالله، بهش نمیاد آخه زنه از شوهرش جوونتر به نظر میاد

یادش بخیر اونموقع(تقریبا سه سال پیش) این متخصصا مطب نداشتن چندباری رفتم پیش عظیمی به امید باردار شدن، اونم دارو میداد میگفت فولیکولات عالی هستن منم ذوق که دوقلو میارم😅😅😅 البته یه بارم باردار شدم یعنی بتام شد 50 بعد سه روز شد 90 بعدش خونریزی کردم شد 18 و تموم شد، در این حد تجربه بارداری دارم😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبه زیاد نیست،،،فردا پس فردا میرم ،،ممنونم عزیزم

به امید خدا😙❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام  زینب جون هستی من الان باز لک دیدم با اینکه امپولام رو‌هم دو‌تا کردم  سرکارم هم که ...

سلام عزیزم اول از همه زنگ بزن دکترت 

احتمالا بهت یه شیاف هم میده ولی اگر سر کار نری یه مدت بهتره

اگر داروی ضد انعقاد داری هم احتمالا قطع میکنه 

فدات عزیزم....  خوبی این تاپیک به خاطر حصور دوستانه....  عزیزم ببینم من برا شناخت طبعم ه ...

ممنون از جوابت آنا جون، انشاالله که جواب مهربونیاتو خدا بهت بده❤❤❤

راستش تا حالا دکتر طب سنتی نرفتم فقط ازین تستای نتی زدم دموی شد جوابش ولی وقتی خصوصیات مزاجارو میخونما از هرکدوم چندتاشو دارم

اما شکمم همیشه ی همیشه سرده حتی وقتایی که زیادم گرمی میخورم بازم همونجورم،مثلا تو برف یه ذره راه برم کلی عرق میکنم ولی این شکمم نمیدونم چرا هیچوقت گرم نیست، عحیب غریبم خیلی😅😅😅

حالا فردا انتقال دارم کار خاصی دیگه نمیتونم کنم تنها کاری که میشه اینه که تصمیم گرفتم فردا تو ماشین تا وقتی برسیم کیسه آبگرم بذارم روش شکمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40