2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت انا جون،انشالله هرجا هستی سلامت وموفق باشی ،،در نبودت زینب جون وبقیقه دوستان بهم کمک میکنن ،خ ...

بله عزیزم خدا تک تک دوستانی که حتی یه کمک کوچولو به بهم میکنن رو حفظ کنه..... 

لااقل قشنگی این دنیایی که ساختیم حفظ بشه به امید روزی که دنیای واقعیم به این قشنگی بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جونم. خوبی؟ دلمون که برات یه ذره شد. بچه های گلت خوبن؟ ریه هات بهتر شد؟ دختر نگرانمون کردی. ...

فدات عزیزم.... 

شکر خوبیم.... 

ریه هامم خوبه گاهی خودشو لوس میکنه..... 

دل منم براتون یه ذره شده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میگم که آدم ندونسته یه بار به وزن ۱ کیلو برا چند لحظه بذره رو شکمش چیزی میشه😫😫😫

نه عزیزم اصلا

منم تو سن بارداری شما بودم بچه دوستم رو بغل کردم البته نشسته بودم

بچه و رحم هنوز تو حفره لگن هستن، هییییییییییچی نمیشه نترس

ممنون آنا جون منم این چیزارو میبینم استرس میگیرم آخه یه بارم یه خانومی گفت یه دونه بلاست براش فریز ...

شاید امکاناتش الان موجود شده نمیدونم عزیزم.... 

اما کلا به این چیزا زیاد ذهنتو درگیر نکن من خودم با جنین 4 روزه جواب گرفتم خدا بخواد واقعا این اعداد و ارقام کاره ای نیستن.... 

انقد خوشحالم انگار مامانمون اومده ( البته نه به لحاظ سنی). چقد خوب که اومدی. 

عزیزممممم.... 

باعث افتخاره منو مامان خودتون بدونین..... 

بوسسسسس.... 

مرسی عزیزم ، پول مریض که بسختی هم بدست آورده خوردن نداره ، دیگه من بهشون میگم و واگذارشون میکنم بخدا

عزیزم منم یک بار پول سرنگ تزریق رو اشتباه برام زیاد زدن رفتم گفتم، برگشت پولم 

گفت تیک خرید جدید رو زده، ولی حتما یه پیگیری کن 

زينب جون من شير نميخورم خيلي ضرر داره ؟ ولي يك روز درميون قرص كلسيم ميخورم 

عزیزم نگران نباش اتفاقا من سر پسرم کلا نتونستم شیر بخورم..... 

شدیدا دچار دلپیچه میشدم دکترممگفت دیگه نخور.... 

به جاش اگه میتونی ماست و دوغ بخوره البته اگه بهت می‌سازه.... 

نه که همون کلسیم کافیه.... 

مچکرم آنا جون امیدوارم همین ریپلای رو ببینی یادت بیفته😅😙

فدات عزیزم همونلحظه که برگشتم یادم بود جواب دادم حالا بسته به جوابت باز شاید بهتر بتونم کمک بکنم.... 

آخی ماشاالله، بهش نمیاد آخه زنه از شوهرش جوونتر به نظر میاد یادش بخیر اونموقع(تقریبا سه سال پیش) ای ...

اره ماشالله،،،منم جند سال پیشش میرفتم پیشش واسه بارداری دیگه بعداز،سه سال که پیشش میرفتم گفت نیا برو ای وی اف منتها من بدم اومد از حرفش رفتم همدان پیش یه متخصص بعدش تهران وقم که متاسفانه نشد واخرش اومدم سر حرف عظیمی،،،الانم باز واسه کارای جزيی میرم پیشش  پرونده دارم،،،توهم انشالله باردار میشی وبا یه بتای تپل مپل میای اینجا میگی بعداز نه ماه صحیح وسلامت بغلش میکنی😉😉😉

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏