2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684568 پست
یعنی واقعاً بعد از چهار روز خونریزی لخته لخته و دو روز که شیافو هم قطع کردم و دویدن امروزم و .... ام ...

عزیزم من خونریزیم شدید بود.... 

جوری که ببخشید کف دستم پر خون رون و قرمز شد.... 

بخواد بشه میشه..... 

الان روز چند انتقالی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلادوستان من بتای اولم ۱۵۹ بود و دومی ۳۶۵به نظرتون خوبه؟ دکتر به نظرم اومد همچین راضی نبود ..یعنی می ...

عزیزم چرا بد باشه، خیلی هم عالیه

در مورد تعداد واقعا نمیشه نظر داد، هر چی هست ان شاء الله سالم باشه 

راستی الان یادم اومد شما رو🙈🙈🙈

عزیزم من خونریزیم شدید بود....  جوری که ببخشید کف دستم پر خون رون و قرمز شد....  بخواد ب ...

الان شده روز 15 انتقالم برام تو دفترچم نوبت 17 انتقال یعنی سه شنبه ازمایش نوشته بودن از روز 12 انتقالم هم خونریزی گرفتم

انای عزیز سلام.ببخشید من روز ۱۲ انتقال هستم و بیبی چکم منفی شد.شنیدم برای شما بعد از اینکه جواب مثبت ...

عزیزم خوب بی بی روز دوازده ملاک نیست..... 

عزیزم ببین مال من هاله کمرنگ نبود اما بعد تشکیل قلب یعنی تو 6 هفته و 3-4 روز بی بی چکمدو تا خط کاملا پررنگنبود در حالی که بتام بالای صد هزار بود..... 

یعنی وقتی با بتای بالای 100 هزار هنوزم دو تا خط پررنگ نبوده چه توقعی داره روز 12 حتما بی بی + بشه..... 

خوب بودن کسایی که بی بی روز 12 هم + شدا اما - شدن دلیل رد بارداری نیست.... 

روز 14 انتقال زودتر نه آز بدین نه بی بی بزنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من شنیدم بعد انتقال چیزای خنک بخورید،اره؟؟؟ یعنی منم قوتو بخورم؟؟ من طبعم کرمه

عزیزم تو تغذیه شنیدم رو کلا بذار کنار!!!!! 

طبعت رو بشناس و مناسب طبعت بخور.... 

من طبعم سرد بود تا سه ماه اول بارداریم فقط گرمی خوردم و از کسی هم تقلید نکردم به شمام میگم نه از من نه از کس دیگه تقلید نکنین.... 

فقط طبعت نو بشناسین!!!! 

الان شده روز 15 انتقالم برام تو دفترچم نوبت 17 انتقال یعنی سه شنبه ازمایش نوشته بودن از روز 12 انتقا ...

خوب عزیزم پس برو از بده منم روز 11-12 به لک بینی افتادم و دکترم برام شیاف اضافه کرد.... 

با شیاف لک بینیم قطع شد اما مجدد بعد سونوی قلب به خونریزی اساسی افتادم اما بازم دخترم سمجتر از این حرفها بود و همتشو نشون داد.... 

الانم به همون سرسختی و اراده کنه هر کاری رو انجام میده قربونش بشم!!!! 

عزیزم خوب بی بی روز دوازده ملاک نیست.....  عزیزم ببین مال من هاله کمرنگ نبود اما بعد تشکیل قلب ...

مرسی عزیزم.ممنون جواب دادی.میخواستم دارو هامو قطع کنم.حالا تا فردا هم صبر میکنم.فردا صبح میرم ازمایش.

خانومای گل من یه سوالی برام پیش اومده ممنون میشم هرکدوم میدونین بهم بگید من چندوقت پیش از دکترم پرس ...

بچه ها این پست منو دیدین؟😶😶😶

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنونم مریم جون. من حرفات رو کاملا قبول دارم رو حساب همین حرف ها هم صبوری می کردم و سعی می کردم خودم ...

عزیزم خیلی متاسفم، قلبم به درد اومد😢😢😢😢

اصلا تو مخیله ام یه همچین چیزی نرسید 

خدا کمکت کنه خیلی برات ناراحتم... 

حتما یه مشاوره اساسی برو، چون بمون و بسوز و بساز حرف درستی نیست

ولی برو و خراب کن و طلاق هم نمیتونه درست باشه اگر صرفا احساسی باشه

فقط تصمیم اساسی برای خودت بگیر، کلی خانم دیدم طلاق گرفتن و بعدش زندگی خوبی داشتن و خوشحال بودن عمرشون رو الکی به باد فنا ندادن

از اون ور هم کلی خانم دیدم که احساسی طلاق گرفتن و از روی احساس دوباره با یک نفر بدتر ازدواج کردن 

منظورم اینه فقط الان رو نبین، چهار روز جلوتر هم نگاه کن چه برای ادامه چه غیر از اون