2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
سلام به روی ماهت....  عزیزم به خدا خیلی دوست دارم کنارتون باشم اما خوب شرایط زندگی بعضا مجبور ...

سلام انا جون خوبی عزیزم،،خیلی دلمون واست تنگ شده بود

خدا کنه همیشه شاد وسلامت باشی عزیزم خودت وخانواده ات انشالله😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

@موناجوني‍ 

عزیزم مبارکت باشه.... 

چرا که نه خدا بخواد نشد نداریم!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها.شاید خیلیهاتون منو نشناسین.من خیلی وقت پیش تقریبا سال 94 همش تو این تاپیک بودم.آنا جون خ ...

مبارکه عزیزم انشالله خدا کمکت کنه،،ماروهم دعا کن توروخدا🙏🙏🙏

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم تو آزمایش بده اگه + باشه همیشه راهی برا جبران هست.... 

یعنی واقعاً بعد از چهار روز خونریزی لخته لخته و دو روز که شیافو هم قطع کردم و دویدن امروزم و .... امیدی هست مثبت بشه  ، من اگه شانس داشتم دقیق تو دوره انتقالم اینترنت کشور قطع نمیشد که من تو ناامیدی خودم غرق بشم دیگه پشیمونی برام سودی نداره میرم آزمایش هم میدم ولی چه فایده

انوكسا رو چند روز قبل انتقال شروع ميكنه؟

برای من هر سری از روز انتقال بود به همراه آسپرین

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره واقعا قابل درکه می دونم چی میگید. ولی اصلا"به سقط فکر می کنم یطوریم میشه. خیلی سخته تصمیم گرفتن ...

عزیزم فدات بشم..... 

من از شما ممنونم به خاطر روشن نگه داشتن چراغ این خونه.... 

وگرنه من که عددی نیستم..... 

من خیلی این خونه رو دوست دارم اما شرایط یه جورایی باعث شد ازش دور بشم.... 

دلم برا اینجا و شما دوستان خیلی تنگ شده بود.... 

بازم خدارو شکر که تونستم پیشتون باشم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای من هر سری از روز انتقال بود به همراه آسپرین

سلام عزیزم خوبی؟بسلامتی انتقال دادی؟؟چندتا وروز چندم انتقالته؟

به امید خدا اینبار نتیجه می گیری عزیزم

ممنون دختر خوب، برام دعا کن❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من چون طبعم سرد بود قووتو رو حتی بعد انتقال و تو بارداریم میخوردم....  از ماه سوم چون دی ...

انای عزیز سلام.ببخشید من روز ۱۲ انتقال هستم و بیبی چکم منفی شد.شنیدم برای شما بعد از اینکه جواب مثبت گرفتین وقلب جنین هم تشکیل شده اون موقع تازه هاله کمرنگ داشتین درسته؟

این که همه میگن از روز قبل انتقال تا چند روز بعذش نشاسته با اب بخور یا مربای به واقعا تاثیر داره؟ زی ...

نه گلم نخوردم چون طبعم سرد بود و مستعد یبوست بودم

از مربا هم بدم میاد کلا

فقط چند بار زیاد گوجه سبز خوردم، ترسیدم ببخشید اسهال بشم برای خنثی کردنش نشاسته تو آب حل کردم 

اون موقع نمیدونستم آناناس هم خوبه، صرفا به خاطر گرمی‌ میوه و اینکه همیشه می خوردیم، روزهای اول انتقال خوردم

سلام عزیزم خوبی؟بسلامتی انتقال دادی؟؟چندتا وروز چندم انتقالته؟

سلام شمیم جان، خوبم ممنون، خوبی خودت؟

انشاالله فردا انتقالمه

دیروز رفتم برام آمپول gcsf تزریق کردن جنینامم ذوب کردن قرار شد بذارن بلاست بشن حالا فردا برم ببینم خدا چی میخواد

شما شروع نکردی سیکل انتقال رو؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام انا جون خوبی عزیزم،،خیلی دلمون واست تنگ شده بود خدا کنه همیشه شاد وسلامت باشی عزیزم خودت وخانو ...

فدات عزیزم.... 

خدا خودش از دلم خبر داره که روزایی که کنارتون بودم روحا خیلی ارضا بودم و کمک می‌کرد به همه سختیا غلبه کنم.... 

الان که یه جورایی مجبور شدم کمتر بیام خیلی روحا کمبود دارم..... 

دیدین دوستان کنار هم باشن درد دل کنن سبک میشن یا یه جورایی وقتی دست همو بگیرن انرژی + بهشون میرسه الان من این حس زیبای کنار هم بودنمون رو واقعا کم دارم..... 

بازم شکر که الان توفیق بودن کنار شما عزیزان رو دارم..... 

برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام....