2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
خواهش می کنم عزیزم کار خوبی کردی. فعلا که بی خیال شدم احتمالش هم زیاد هست کلا بی خیال شم خودم همیشه ...

درکت میکنم خانومی واقعا وقتی آدم عاشق شوهرش باشه دوس نداره به هیچ وجه ازش جدا بشه. انشاالله که حال ایشون هم خوب میشه در واقع چون الان بیمار هستن و به کمک عشق شما ترک میکنن و یه روزی در سلامتی کامل بچه دار میشید توکل به خدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان. من امروز روز ۱۲ انتقال هستم وبیبی چکم منفی شد ایا امیدی هست؟

اینکه بی بی چک کی مثبت بشه بستگی داره کی جنین ارتباط خونی بگیره با مادر

دوستم روز 11 بی بی چکش منفی شد ولی روز 15 آز داد مثبت بود بتاشم حدود 500 یعنی روز 11 زیر 100 بوده و طبیعیه که بی بی چک نشون نمیداده 

ما اینجا داشتیم که روز 15 بتا تازه شده بوده 200 خب این مادر اگه روز 13 هم بی بی چک میگذاشته منفی میشده

یک چیز جالب بگم دیروز یک خانمی رو دیدم گفت روز 7 انتقال بی بی گذاشتم مثبت شد! بهش گفتم اشتباه میکنی امکان نداره بعد آزمایششو نشون داد که روز 15 بتاش 5000 بوده! مشخصه جنین خیلی زود ارتباط گرفته بوده با مادر. 

خیلی رنج بتاها متفاوته عزیزم آروم باش توکلت بخدا باشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزیزم.لیلا جان آزمایش پلی مورفیسمی که بهت گفتم همونیه که دورش خط مشکی کشیده

سلام نازنین. خوبی؟ مرسی عزیزم. آهان این آزمایش تو انعقادی هام بود. مشکلی نداشت فقط پروتئین c مشکل داشت که گفت غلظت خون داری.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خودت خوبی‌؟  بله همون چسب جنین هست

ممنون، قربونت😙

دیروز ازشون پرسیدم بعداز آمپول استراحت لازم نیست گفتن نه دیگه من دیروزو امروزو خیلی کار کردم گفتم قبل از انتقالم خونه رو مرتب کنم دیگه نمیدونم اثر آمپولواز بین ببره یا نه😞

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
والا نمیدونم مث آنوکسا ست یا نه.... اگر جاش کبود نشه مهم نیس

آخه انوکسا رو من یه بار به بازوم زدم بدجور کبود شد ولی دور ناف خیلی کمتر کبود میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله زینب جان خوبی عزیزم؟  نی نی خوبه؟ فردا انتقال دارم دعا کن برامون چکارهایی بکنم یا نکنم

به سلامتی عزیزم ان شاالله همه چی عالی پیش بره 

ببخشید گلم چون تازه جواب دادم میگم، ص 11907 نوشتم چی کار کنین 

در واقع کار خاصی نیاز نیست جز آرامش

خب دیگه چکارایی کنم فعالیتم چجوری باشه ؟ رانندگی میشه کرد؟ کارهای خونه؟ دارو یا غذای خاصی؟  

آره گلم رانندگی کن، زندگی کاملا عادی مثل بارداری اولت داشته باش هیچ فرقی نداره

خدا رو شکر سیکل نچرال هستی و این یعنی بارداری کاملا طبیعی، من خیلی سیکل نچرال رو دوست دارم عوارضش کمتر هست، و فقط برای وقتی که همه چی اوکی باشه انتخاب میشه 

نه زینب جون همون سینافکت رو داد همون ايراني دقيقا به يه ده تا سرنگ انسولين ٢٤٥ هزار تازه برگه دفترچم ...

واقعا!!!! مخم سوت کشید آخه نمیگن تیغ زدن بیمار زشته، این پولا خوردن نداره

یادم افتاد داروخانه بیمارستان نیکان رفتم، داروهام آزادش هم قیمت زیادی نداشت ولی خدا خیرشون بده همون اول گفتن ما با هیچ بیمه ایی قرار داد نداریم و حتی راهنمایی کرد منو به یه داروخانه نزدیک همون بیمارستان تا داروهام رو بیمه ایی بگیرم به خاطر بیمه تکمیلی 

بعد اون وقت نمیگن شاید یه نفر از بس هزینه کرده یه جا کم بیاره، نمیگن طرف فرش زیر پاش و طلاهای خودش رو فروخته... 

خانومای گل من یه سوالی برام پیش اومده ممنون میشم هرکدوم میدونین بهم بگید

من چندوقت پیش از دکترم پرسیدم چرا این مرکز فاطمیه همدان وقتی تعداد جنینا بالاست و گریدشون a هستن نمیذارن بلاست بشه بعد فریز کنن دکترم گفت امکاناتشو ندارن برای همه همین سه روز فریز میکنن بعد از ذوب ادامه رشد میدن تا به بلاست برسن، بعد من دیروز یه خانومیو دیدم اونم جدیدا پانکچر شده بود گفت 15تا تخمک داشتم 3تا جنین بلاست برام فریز کردن، گفت سه روز بعداز پانکچر که تماس گرفتم گفتن دو روز بعد تماس بگیر تعداد جنیناتو میگیم کارت فریزشم نشونم داد زده بودن 3تا بلاست، اونوقت دکتر من میگفت امکاناتشو ندارن

حالا سوال من اینه چرا جنین شناس برای اون خانومو همون اول گذاشته بلاست بشه؟ اونوقت من که 27 تا تخمک داشتم که شد 15تا جنین هشت سلولی a، برای من اینکارو نکردن

یعنی جنینام خوب نبودن؟ اون خانومم مثل من دو بار منفی شده بود پس منم شرایطم از نظر منفی شدن مثل ایشون بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها گرید با کیفیت فرق داره. کیفیت یعنی تعداد سلولهای جنین اون مقدار مناسب باشه و به اندازه کافی ر ...

آخه من پانکچر قبلیم جنینام هشت سلولی ab بودن دکترم میگفت دلیل منفی شدنت جنینات بوده که کیفیت نداشتن دیگه نمیدونم اینو بهانه کرده بود یا واقعا اینجوری بود این سری خداروشکر هشت سلولی a هستن که دیروز گذاشتن ذوب شدن فردا اگه خدا بخواد و بلاست بشن برام انتقال میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه زینب جون منم سینافکت ایرانی گرفتم همین قیمت. بوسرلین کجا بود؟ فقط اون موقع چون میدونستم داروهای م ...

بوسرلین اسم علمی سینافکت هست

ای کاش همه تو هر قضیه ایی هم رو درک می کردیم، خصوصا امر درمان... 

همین کارا باعث بی اعتمادی میشه به پزشک

نه عزیزم آمپول نزدم اصلاً امپولی درکار نیست به من روزی دوتا شیاف اندومترین دادن همین،،، ببین خونریزی ...

عزیزم درسته آمپول ندادن ولی تو برگه مراقبت های بعد از انتقال نوشته در صورت دیدن لک و خون شیاف قطع بشه و دو تا آمپول با هم تو یک سرنگ هر شب یا هر روز تزریق بشه 

اون اندومترین برات کم بوده که خون ریزی کردی، دوزش 100 هست 

اینا رو میگم کلا بدونی الان که احتمالا گذشت تموم