2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
بچه ها نت های شهرهای شما وصل هست برای شبکه های اجتماعی؟ شیراز همچنان قطع نت

مال من همین الان اتفاقی نی نی سایت رو باز کرد 

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید بچه ها میخواستم بدونم کنجد و اناناس و پرتقال مشکلی نداره واسه ما ک تازه انتقال دادیم ؟ممنون میشم جواب بدین زود

دکتر چخماقی متخصص ایمنی رویان به من گفت بایدحداقل ۲ماه از سیکلت گذشته باشه تا بتونی ازمایش های ایمنی ...

سلام عزیزم یعنی دو ماه بعد از انتقال منفی آزمایش میگیرن ؟؟؟ آزمایش انعقادی چطور؟؟؟ پیش متخصص خون هم رفتید؟؟

خانما من بعد تخمک کشی تا ۴ روز شکمم ببخشید کار نکرد 

الان قبل انتقال البته تو سیکلش هنوز نرفتم منتظر پری هستم نشاسته بخورم یا نه الان فایده نداره بزارم‌پری بشم بعد؟ و اینکه پری شدم چیزای گرم مثل کاچی اینا خوبه بخورم؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مایعات بعد انتقال زیاد بخوریم هی بریم دستشویی بد نیست؟

ن خیلی ام خوبه روی قرص من نوشته با اب فراوان خورده بشه .فقط از توالت فرنگی استفاده کنید

در ضمن راه رفتن خودش باعث خونرسانی بهتر به رحم میشه

عزیزم روزی که زنگ میزنی بگو فقط فلان روز میتونی بیایی، درست میشه  حتی اگر مثلا با یه دکتر دیگه ...

عاشق روحیه طنزت شدم عزیزم. خیلی طنازی خدا برای اطرافیانت و ما حفظت کنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آخه من دیگه به موعد آزمایش هم نرسیدم من صبح روز 12 انتقالم خونریزیم شروع شدش البته تا دو روز بعدشم ش ...

اها عزیزم 

اخه ی برگه به ما داده بودن گفته بودن اگه بعد انتقال خونریزی داشتید پروژسترون رو بیشتر کنید 

من دوره انتقال نداشتم دقیقا ی روز بعد از ازمایش بتام 

اناناس من نخوردم ولی پرتقال خوردم 

مایعات هم مشکلی نداره من نیم ساعت بعد انتقال همون جا پیش دکترم رفتم دستشویی مشکل نداره

ممنونم مریم جون. من حرفات رو کاملا قبول دارم رو حساب همین حرف ها هم صبوری می کردم و سعی می کردم خودم ...

عزیزم این ماجرا دیگه خیلی برام سنگین و ناراحت کننده هست ، آخه الان تو این مشکلات بخدا خیلی داری اذیت میشی ، ان شالله خدا خودش بهت آرامش بده و به بهترین شکل این مشکلاتو حل کنه و دلتو شاد کنه ،، الهی آمین

قربونت❤ خوبم خداروشکر اگه خدا بخواد دوشنبه صبح انتقال دارم، امروز رفتم آمپول GCSF برام تزریق کردن ر ...

عزیزم انشاءالله انتقالت مثبت میشه ...جنین اتم خوب رشد میکنن ..هزینه آمپول چقدر بود؟؟ منم میخوام انتقال بعدی بگم برام تزریق کنن

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم این ماجرا دیگه خیلی برام سنگین و ناراحت کننده هست ، آخه الان تو این مشکلات بخدا خیلی داری اذیت ...

خیلی سخته واقعا" تازه داشتم با قضیه ناباروری و درمان کنار می اومدم این موضوع هم قوز بالا قوز خیلی حالم گرفته شد. ناراحت مادرمم خیلی. پریشب میگفتم خدایا اول به مامانم صبرش رو بده بعد من رو ببر پیش خودت واقعا" خسته شدم. روم نمیشه تو روی مامان نگاه کنم. اون طوری حداقل گریه میکنه میگه بچم مرد غمش یکیه نه این که هر روز هر روز مشکلات زندگی من عذابش بده. من چوب دو سر طلام اینجا جدا بشم یطور بدبختم جدا نشم یطور. خودم رو میشناسم اگه جدا هم بشم دیگه هیچ وقت آدم نمیشم.