2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها بیایید بگید دیگه بعد انتقال چیها خوردین چکارا کردید لطفا

عزیزم من روز دوشنبه انتقالم بود تا سه روز استراحت کردم شنبه ش اومدم سرکار

ولی بازم مراعات میکردم 

من نشاسته تو شیر سویا حل میکردم میخوردم🤢روز قبل انتقال و سه روز بعدش 

حوانه گندم و روغن زیتون 

ماکارونی و چیزای نشاسته دار خوردم مثل سیب زمینی 

مربا به هم خوردم 

چند صفحه پیش یکی از مامانا گفته بودن 

نمیدونم حالا واقعا اثر دارن یا نه ولی من اینکارا رو‌کردم

عزیزم من روز دوشنبه انتقالم بود تا سه روز استراحت کردم شنبه ش اومدم سرکار ولی بازم مراعات میکردم&nb ...

ممنون عزیزم ان شاالله که باردار باشی گلم حتما باید نشاشته توی شیر سویا حل بشه؟ با اب ه میشه؟ ماکارانی که الان میگن بخاطز ارد ذرت و مریضی های ذرت استفاده نشه اصلا

منم فردا انتقالم هست با سیکل نچرال خودم دعا کن برام لطفا

تیارا یعنی آمپول هم نزدی وقتی دیدی خون ریزی داری؟ 

نه عزیزم آمپول نزدم اصلاً امپولی درکار نیست به من روزی دوتا شیاف اندومترین دادن همین،،، ببین خونریزیم دقیقاً شبیه خون پریودم بود ، من شروع پریودمم لکه بینی نداشتم هیچ وقت این سری هم همینطوره و کلاً مداوم بود اینطوری نبود یه روز بیاد یه روز نیاد از پنجشنبه تا الان خونریزی بدون درد دارم درست مثل هر پریودی که قبلاً داشتم

سلام عزیزم بله یه دختر دارم بعد از دوبار IVFمنفی با IUI باردار شدم الان هم شهریورماه میکرو شدم که با ...

خدا دخترتونو براتون حفظ کنه و زودتر دومی رو هم بهتون بده ،،، یعنی اول سراغ ای وی اف رفتید بعد ای یو ای ؟؟؟ من اول ای یو ای انجام دادم که منفی شدش بعد اومدم سراغ ای وی اف

نه با اب هم‌ میشه حل کرد  من چون میخاستم‌ قورباغه رو‌ قورت بدم همه رو‌با هم میخوردم  عه ...

عزیزم ماکارانی هایی که روش نوشته باشه با ارد ذرت و استفاده نکنید بهتره

بارداری خوبی و برات ارزو میکنم من عاشق مربای به هستم میخورم حتما

غذا همه چی میخوردین؟

نه عزیزم آمپول نزدم اصلاً امپولی درکار نیست به من روزی دوتا شیاف اندومترین دادن همین،،، ببین خونریزی ...

منم دقیقا روز ۱۶انتقالم بعد اینکه بتام مثبت شد به خونریزی افتادم و دقیقا موعد پریودم بود دکتر گفت امپول پروژسترون رو‌دوتا کنم و بعدش قطع شد

نه زینب جون منم سینافکت ایرانی گرفتم همین قیمت. بوسرلین کجا بود؟ فقط اون موقع چون میدونستم داروهای م ...

منم دقیقا همین ماه سینافک ها رو از داروخانه رویان همین دویست خرده ای خریدم و برگه دفترچمم کنده !!!!!! یعنی بعضی جاها ارزونتره !!!

عزیزم ماکارانی هایی که روش نوشته باشه با ارد ذرت و استفاده نکنید بهتره بارداری خوبی و برات ارزو میک ...

مرسی عزیزم 

اره همه چی میخوردم 

سوپ ماهیچه هم خوردم روغن زیتون هم زیاد استفاده میکردم

سلام دوستان عزیزم .من 29 ابان انتقال داشتم دوتا بلاست برام گذاشتن .الانم درازکش هستم کمردرد دارم و رنگ پریدگی از زوز سوم و از روز چهارمم زیر دلمم گهگاه منقبض میشه امروزم سینه هام یکم درد گرفت .انشالله که خیره .

دوستان محتاج دعاتون هستم منو بی نصیب نذارید از دعای خیرتون .ممنونم😘😙

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
منم دقیقا روز ۱۶انتقالم بعد اینکه بتام مثبت شد به خونریزی افتادم و دقیقا موعد پریودم بود دکتر گفت ام ...

آخه من دیگه به موعد آزمایش هم نرسیدم من صبح روز 12 انتقالم خونریزیم شروع شدش البته تا دو روز بعدشم شیافمو قطع نکردم دیگه روز سوم که دیروز بود زنگ زدم به مرکز گفتم اینطوری شده گفتن داروهاتو قطع کن ، اگه بعد از مثبت شدن بودش قضیه فرق میکرد