2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
واقعا؟آخه منم پارسال از پایین مطب دکتر عارفی دویست تومن اینا خریدم!! خدایا به دادمون برس لطفا

واقعا نامردیه ،دکترا قرار داد دارن با این داروخونه ها دیگه ،عارفی که کلا با همه چی قرار داره کم مونده بقالی سر کوچم بگه ماستتون از اینجا بخرید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جونم بسلامتی حتما مامان میشی عزیزم خیلی خوشحال شدم  روز چند پری رفتی دکتر؟

ممنون عزیزم😙😙😙 پناه بر خدا

روز دوم رفتم، دکترم گفت حتما روز اول تا سوم بیا دیرتر نمیشه

داروهاشم استرادیول پروپرانولول ملاتونین از همون روز بود آمپول پروژسترونم از پنج روز پیش شروع شد روزی دوتا

خودمم این دو هفته اینوفولیک خوردم با قرص ژل رویال و امگا 3

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
کلا چه داروهایی میدن ؟

اینم یادم رفت گلوکوفاژ و فولیک اسیدم که از قبل میخوردم ادامه دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم😙😙😙 پناه بر خدا روز دوم رفتم، دکترم گفت حتما روز اول تا سوم بیا دیرتر نمیشه داروهاشم ...

بسلامتی عزیزم منم دوشنبه وقت دارم برم دکتر که ازش تلفن بگیرم اگه یه موقع ای اول تا سوم پری نبود ببینم چیکار کنم چندتا جنین انتقال می خوای بدی ؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قربونت عزیزم ممنون که هستید،،، به همسرم گفتم برخوردش......  اشک تو چشمم جمع شد گفت میخواد از ر ...

دقیقا برخورد همسر منم همین بود گفت دیگه نمیخواد ادامه بدیم گفت که حتما قسمت ما نیست، اما چند روز نگذشته دوباره خودش اومد گفت خب حالا چیکار باید بکنیم؟ از دست دکتر عارفی هم به شدت دلگیر بود. شهریور رفتیم پیش پروفسور حسینی، با اینکه یه سال از میکروم گذشته بود اما گله دکتر عارفی رو کرد. شمام چند روز که بگذره همسرت آروم میشه. و خودش پیگیر درمان

امیدوارم جفتتون زودی دلتون آروم شه و به آرامش برسین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بسلامتی عزیزم منم دوشنبه وقت دارم برم دکتر که ازش تلفن بگیرم اگه یه موقع ای اول تا سوم پری نبود ببین ...

سلامت باشی دختر خوب

منم مسافرت بودم پریود شدم دکترم روزای زوج مطب هستش دیگه چهارشنبش تعطیل بود شانس من سه شنبه پریود شدم تا شنبه میشد چهارروز، دیگه زنگ زدم گفتم خودم استرادیول بخورم چون میدونستم اصلش همینه قبول نکرد گفت حتما باید سونو بشی دیگه پنحشنبه صبح پاشدم اومدم از بیمارستان پیداش کردم سونوم کرد دارو داد

ولی شاید دکتر شما همکاری کرد اکثرا همکاری میکنن چون داروی انتقال تقریبا برای همه همینه اولش ولی دکتر من قبول نکرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفت نهایت دو هفته دیگه فدات شم منو تو فکر کنم تقریبا باهمیم

من بعد پانکچر ۵تا پروژسترون داد زدم ۵روز بعدشم پری شدم ۲۱رماه پیش حالا نمی دونم این ماهم ۲۱ میشم یا نه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود