2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046828 بازدید | 684554 پست
تازا زرناني نوشت واست؟ اونوقت شما مث من قاطي نكردي ك نكنه باردار بودي؟

نه عزیزم تو گاندی جدیدا جز ازمایشای روتینشون گذاشتن.

والله اگه من اونقدر بدشانسم که بعد دو سال درست ماهی که این تستو میدم باردار باشم و این تستم اونقدر که تو فکر میکنی خطرناک باشه همون بهتر که نسلم منقرض بشه خواهر 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خب شما اگه قراره بعد انتقال فكراي بد بيخود نكني كه از همين الان بايد برادريتو ثابت كني كه  نقد ...

توکل بخدااصلا انرژی منفی بخودم نمیدم تواین روزا همش ب چیزای خوب فکرمیکنم انشالله خدا جوابشو میده

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم تو گاندی جدیدا جز ازمایشای روتینشون گذاشتن. والله اگه من اونقدر بدشانسم که بعد دو سال درست ...

😂😂😂😂😂اي واي نتركي خواهر يعني يه خنده اي رو لبم اوردي كه خيلي پيش نمياد😂

...
جدی؟ من اطلاع نداشتم فقط میدونستم ک بی جزو متوسط هاست چ خوب ممنون عزیزم

عزیزم یکی رو میشناسم با یدونه جنین گرید سی باردار شده الانم پسرش کلاس اوله

فقط از خودش بخواه 

عزیزم یکی رو میشناسم با یدونه جنین گرید سی باردار شده الانم پسرش کلاس اوله فقط از خودش بخواه 

توکل بخدا خودش ازحال و روزم باخبره

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم یکی رو میشناسم با یدونه جنین گرید سی باردار شده الانم پسرش کلاس اوله فقط از خودش بخواه 

تارا جون اتفاقا منم فكر ميكنم كه بعد از بررسي كامل ايمني انعقادي و انجام هيسترو يه روزي اگه خدا بخواد برم اون گريد سي هارو انتقال بدن انشالله چرا كه واقعا قدرت مطلق خداست

...
مرسي كه گفتي نميدونستم، خب پس قطعا خودشون ميدونن و آگاه هستن كه كسي كه ميره اونجا يه وقت ممكنه باردا ...

اره عزیزم از این بابت خیالت راحت چون اجباره و همه چیو درنظر میگیرن،، اتفاقا من این ازمایشاتو بیرون مرکز انجام دادم اونجا دکتر آزمایشگاه تعجب کرده بود چرا دارم تست میدم ازم پرسید جدیدا خارج از کشور رفتم گفتم نه بعد که از کارمند پذیرش دفترچه بیمه رو گرفت و مهر رویانه دید گفت پس آزمایشات برای باروریه

توکل بخدااصلا انرژی منفی بخودم نمیدم تواین روزا همش ب چیزای خوب فکرمیکنم انشالله خدا جوابشو میده

بابا گريد بي كه خيلي عادي و نرماله، يعني سوالت دقيقا عين همينه كه بياي بپرسي بچه ها ايا كسي تا حالا با اي وي اف باردار شده؟ 

...
اره عزیزم از این بابت خیالت راحت چون اجباره و همه چیو درنظر میگیرن،، اتفاقا من این ازمایشاتو بیرون م ...

خيلي ممنونم از پاسخت تيارا انشالله ب زودي گشايش كارت حاصل بشه و با خبراي خوب بياي

...
@زینبی_بابا   عزیزم قرص پرد میشه یکدفعه قطع کرد یا به تدریج دکترم گفت داروهاتو قطع کن ولی راه ...

عزیزم قرص پردنیزولون رو حتما باید پله ای قطع کنی قطع ناگهانی خطرناکه