2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
اسم تست توبركولين هست، شما مطمئنين ضرري نداره؟ نه جزو روتينشون فك نميكنم باشه، شايد به دليل منفي هاي ...

عزیزم جزو روتینشونه، وقتی تشکیل پرونده هم میدی چه قبلا درمانی انجام داده باشی چه نه باید جزو روتین انجام بدی

همين تاپيك يه نفر رو دقييييقا يادمه دو سه هفته قبل با همون بي ها مثبت شد چه مثبتي

جدی؟ اره قبلاهم چندتاازبچه ها گفتن مثبت داشتیم حالم یه طوریه ب من گفتن روز۱۴ ک پس فرداست سونو بدم اگه رحمم ضخامتش خوب بود انتقال میدن 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم باید بجای هپارین ، جایکزینش آنوکسا بدن. یادآوری کن بهشون.

به کی یادآوری کنم؟ ینی به دکترم زنگ بزنم بگم؟ من فکر میکردم مهم نیس همه کبود میشن 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
دکتر چوبساز پیشنهاد داد بهت؟ مطمئن نیستم اما فک می کنم سل نازایی می ده نه سقط  اما شیوع سل تو ...

نه عزیزم دکتر چوبساز دوباره دوماهه رفته کانادا و معلوم نیست کی بیاد

ظاهرا تو گاندی این اواخر از همه میگیرن این تستو

ولی من از ماما پرسیدم واسه سله؟ گفت یکی از کاربرداش سله 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خدا بخواد با هر گریدی باردار میشی ببخشیدا دور از شما خدا نخواد با گرید آ هم طرف باردار نمیشه،، قرآن ...

عزیزم ممنون انشالله من گرید جنین قبلیام آ ب بود نمیدونم هرچی خدا بخواد ولی بشدت منتظر معجزشم جاریم بارداره دومی رو همه منتظر نی نی منن همسرمم خیلی دوس داره

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم شما از کی پردنیزولون میخوری و چند تا در روز میخوری؟؟؟

من از یک ماه قبل از شروع سیکل شرو کردم روزی 2تا بعد که وارد سیکل شدم کم کم مقدارش رو کم کردم و حذف  و تا یک هفته بعد از انتقال نخوردم بعدش دوباره روزی 2تا

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم جزو روتینشونه، وقتی تشکیل پرونده هم میدی چه قبلا درمانی انجام داده باشی چه نه باید جزو روتین ا ...

مرسي كه گفتي نميدونستم، خب پس قطعا خودشون ميدونن و آگاه هستن كه كسي كه ميره اونجا يه وقت ممكنه باردار بوده باشه پس اگر خطري داشت قبل انجام ميپرسيدن ايا بارداري يا نه

...
نه عزیزم دکتر چوبساز دوباره دوماهه رفته کانادا و معلوم نیست کی بیاد ظاهرا تو گاندی این اواخر از همه ...

کاربرد اصلی سل هس

و یه جورایی بررسی نقص ایمنی هم هس

جدی؟ اره قبلاهم چندتاازبچه ها گفتن مثبت داشتیم حالم یه طوریه ب من گفتن روز۱۴ ک پس فرداست سونو بدم اگ ...

باور كن مثبت شد اي دختر ملّت با گريد سي هم مثبت ميشن ديگه ب كه پيش كش شما از الان شروع كني به اون بي و اينا گير بدي كه ديگه اصلا نگو نپرس كه چه استرسي رو داري استارت ميزني بيخودي

...
جدی؟ اره قبلاهم چندتاازبچه ها گفتن مثبت داشتیم حالم یه طوریه ب من گفتن روز۱۴ ک پس فرداست سونو بدم اگ ...

عزیزم این گریدهای 

A B C روجنین شناس بر اساس شکل ظاهری جنین میده بهشون حتی ممکنه محتویات یک b  بهتر از یک a باشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
باور كن مثبت شد اي دختر ملّت با گريد سي هم مثبت ميشن ديگه ب كه پيش كش شما از الان شروع كني به اون بي ...

ممنون عزیزم اصلا فک نمیکنم ب بعد انتقالم میترسم فکر کنم فقط از خدا میخوام بهم قدرت بده ولی خوشحالمم بکنه گناه دارم

عزیزم این گریدهای  A B C روجنین شناس بر اساس شکل ظاهری جنین میده بهشون حتی ممکنه محتویات یک b& ...

جدی؟ من اطلاع نداشتم فقط میدونستم ک بی جزو متوسط هاست چ خوب ممنون عزیزم

ممنون عزیزم اصلا فک نمیکنم ب بعد انتقالم میترسم فکر کنم فقط از خدا میخوام بهم قدرت بده ولی خوشحالمم ...

خب شما اگه قراره بعد انتقال فكراي بد بيخود نكني كه از همين الان بايد برادريتو ثابت كني كه 

نقدا فعلا همين الان نبايد از اين فكرا داشته باشي حالا بعد انتقال كه نسيه س، از نقد همين لحظه شروع كن خب

...