2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
واي جدي؟ به خدا دارم بالا ميارم از ترس😭 عمري هست حسرت بارداري دارم اونم اينجوري ترسيدم

محیا این دغدغه هارو از کجا میاری دختر؟!

منم ماه قبل دادم این تستو

تست ppt

اختصاصی سل نیست کاربردای زیادی داره بعدم اگه مشکلی بود مطمین باش خودشون اول تست بارداری میگرفتن ازمون

راستی محیا امروز رفته بودم مرکز میخاستم غر بزنم چرا دکترم برنگشته....  یک چیزی دیدم کلا سنو سال یادم رفت حس 15 سالگی دارم از ظهر 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اگه داخل جلدی روی ساعدت تزریق کردن  اسم تست پی پی دی هست و توی بارداری هم هیچ ضرری نداره چرا ...

اسم تست توبركولين هست، شما مطمئنين ضرري نداره؟ نه جزو روتينشون فك نميكنم باشه، شايد به دليل منفي هاي مكرر نوشته باشن اينا رو

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شما رو ب خدا كمك هركي بلده يا دسترسي ب دكتر داره منو راهنمايي كنه دارم ميميرم از استرس من ...

نه عزیزم این تست خطری نداره بعد از دو روز میری اندازه اون دایره رو سانت میزنه نگران نباش برای جنین خطری نداره واکسن نیست که یه تست پوستی سادست بازم اگه نگرانی همون روز از دکتر آزمایشگاه هم بپرس

اسم تست توبركولين هست، شما مطمئنين ضرري نداره؟ نه جزو روتينشون فك نميكنم باشه، شايد به دليل منفي هاي ...

تست پی پی دی یا توبرکولین یکی هس و درواقع تست غربالگری سل هس

مطمین باش هیچ ضرری ندا ره

حتی برای خانم های باردار تفسیر جداگانه داره

😂😂چي ديدي دختر؟ اسم تستش توبركلين هست

‎‫یک خانم بالای 60 سال بود با یک مرد حدود 42 تا 45 سال
یک خانم جوون با یک بچه 5 ساله هم کنارشون معلوم بود با همند و منتظر یکی که رفته واسه تخمک کشی
من فکر کردم خانم مسنه دلال تخمکه
بعد دیدم مرده رفت نمونه بده
پیرزنه پالتوشو دراورد با بلوز شلوار و روسری با دوتا دستمال کلنکس رفت تو اتاق نمونه گیری اسپرم‬‎!!

بعد اون خانم جوونه گفت این خانمه میخاد از خواهرم تخمک اهدایی بگیره

باور کن خانمه همسن مامانم بود دیگه کاملا معنی حرف دکتر چوبسازو درک کردم که ویزیت اول بمن گفت وقت واسه اهدایی زیاده حفظ ژنت مهمه فعلا 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
همش میگم نکنه چون گرید بی هست منفی بشه والا امیدم فقط خداست باقرآن خودمو اروم میکنم

خدا بخواد با هر گریدی باردار میشی ببخشیدا دور از شما خدا نخواد با گرید آ هم طرف باردار نمیشه،، قرآن خوبه آرام بخشه ادامه بده آن شالله مثبت میشی

نمیدونم عزیزم دفه اول بود دادم یعنی بخاطر سقطم گرفتن؟!

دکتر چوبساز پیشنهاد داد بهت؟

مطمئن نیستم اما فک می کنم سل نازایی می ده نه سقط 

اما شیوع سل تو مناطق خاصی از ایران زیاده مث جنوب

من تا حالا فقط یه نفر رو شنیدم که به خاطر سل نازایی داره که حدودا  ۱۵ سال اینا از ما بزرگتره

بار اول می شنوم سل رو چک می کنن تو نازایی