2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
زینب جون رفتم دکتر سونو کرد گفت دوتا ساک بارداری هست گفت خونریزی موردی نداره و در بارداری های دوقلو ...

وای مونا جون حدسم درست در اومد دوقلو هستن که انقدر زود بی بی چک نشون داد به سلامتی ان شالله 

عزیزم من الان هرچی هم بگم غصه نخور فایده نداره چون هم انتقالت منفی شده هم هورمونات الان انقد قاطی پا ...

ممنونم لیلا خانم از دلداریت، بخدا با شما هم درددل میکنم هم حالم بهتر میشه هم تجربتون باعث میشه که از سردرگمی دربیام و تصمیم بگیرم تو آینده بخوام چکار کنم 

فکر نمیکنم رد دادی عزیزم چون خودم بارها زیر دوش حموم گریه کردم این کار منه،،،  فقط الان آنقدر خونریزی دارم و تازه رسیدم خونه که جون ندارم برم حموم و اینکه بلاخره به همسرم گفتم و خیلی بدتر از چیزی که فکر میکردم واکنش نشون داد و دل دماغ ندارم برم زیر دوش 

منم همیشه فکر میکردم دیگه نازایی وجود نداره و هزارتا راه هست ولی الان که خودم وسط قضیه هستم میبینم اینطوری نیست و پزشکی تو این قضیه صفره و جوابگو هیچ علتی نیست هرچی هست معجزه خداست که شامل یه عده حتی با وضع بد هم میشه و شامل بعضی ها نمیشه،،،  حالا حتما شما میگید تیارا رد داده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تقریبا ده صفحه اخر این تاپیک و که خوندم تقریبا شرایطم کامل شبیه شماست با این تفاوت که که من ۷ ،۸ ...

ان شالله دیگه انتظار شما هم تموم بشه من که تو این پنج سال دیگه انرژی برام نمونده، بابت همه چی تحت فشارم، خدا به هممون کمک کنه فقط خودش یه نگاهی بهمون بندازه من که از دکترا ناامیدم خودشونم فقطآزمون وخطان

ان شالله دیگه انتظار شما هم تموم بشه من که تو این پنج سال دیگه انرژی برام نمونده، بابت همه چی تحت فش ...

ممنونم عزیزم منم اولین بار ای وی اف کردم امروز روز نهم انتقالمه اما هیچ امیدی ندارم همش فکر میکنم همون روز تو بیمارستان دفع کردم جنینارو

بچه ها من دیروز با شوهرم دعوام شد ناجور موضوع خیلی خیلی مهمه من فکر میکردم حل شده که تو فکر بچه افتاده بودم در حدی موضوع حاد شد که من بی سر و صدا که نمیذارم هیچ کس از زندگیمون خبردار شه مجبور شدم مادرم و پدرشوهرم رو در جریان بذارم. پدرشوهرم هنوز موضوع ناباروری شوهرم رو نمیدونه و خبر نداره چهارشنبه عمل داره ولی به احتمال زیاد بهش میگم چون دیروز هم کلی دعوام کرد که چرا زودتر موضوع رو بهش نگفتم. با این تفاسیر آی وی اف فعلا تعطیله حداقل تا یک سال آینده که ببینم موضوع حل میشه یا نه ولی عمل رو کنسل نکردیم چهارشنبه عمل کنه اگه اسپرمی بود فریز کنن نبود هم که هیچی با این تفاسیر حتما صلاح در این بوده 

ممنونم عزیزم منم اولین بار ای وی اف کردم امروز روز نهم انتقالمه اما هیچ امیدی ندارم همش فکر میکنم هم ...

منم خیلی تحقیق کرده بودم میگفتن که به این سادگی جنین ها دفع نمیشه عزیزم، فقط میگن سنگین بلند نکن، ان شالله که حست اشتباه باشه و جزو بارداری تاپیک میشی،،،

منم خیلی تحقیق کرده بودم میگفتن که به این سادگی جنین ها دفع نمیشه عزیزم، فقط میگن سنگین بلند نکن، ان ...

من تو همون بیمارستان رفتم دسشویی یه یچیزایی دیدم که فکر میکنم جنینام بود اما پرستار گف نه جنینارو تو نمیتونی به چشم ببینی اما شک دارم نمیدونم چرا

ممنونم عزیزم منم اولین بار ای وی اف کردم امروز روز نهم انتقالمه اما هیچ امیدی ندارم همش فکر میکنم هم ...

من شنیدم جنین ها حتی اگه نگیرن روز اول دفع نمیشن پس چون اینطوری فکر میکنی که روز اول دفع شدن به شدت امیدوارم که فکرت اشتباه باشه