2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
زینب جون رفتم دکتر سونو کرد گفت دوتا ساک بارداری هست گفت خونریزی موردی نداره و در بارداری های دوقلو ...

خداروشکر مونا جون دوقلو بارداری...انشاءالله بوقتش سالم بدنیا بیان بگیری بغلت ...استرس نداشته باش تو این تایپیک اکثر مامانا لک دارن خداروشکر خوب هم پیش میرن ...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
دوستم با دکتر غدد هم مشورت کردی؟ یه سری موارد هم هست دکتر غدد بررسی می کنه. با یه متخصص زنان دیگه هم ...

ممنونم عزیزم، نه دکتر غدد نرفتم اون موارد اوکی بود حتی کم کاری تروییدم تو رنج نرمال آزمایشگاه بود ولی انگار رویان یه رنج دیگه مدنظر داره چون بهم گفتن یه نصف قرص ناشتا هرروز تجویز کردن که الان شش ماه استفاده میکنم، متخصص زنان هم قبل اینکه برم رویان زیاد رفتم و تو خود رویان هم با چندنفر ویزیت شدم کلا دکترا اهل این نیستم که جواب درست بگن و علت بگن میگن مشخص نیست یا درصد ارائه میدن،،،،  منم قبل میکرو ای یو آی انجام دادم که منفی شدش،،،  واقعا خوش بحال اونایی که مثل اقوام شما خدا بهشون نظر لطف داره، خوشا به سعادت هرکس که مادر میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جون رفتم دکتر سونو کرد گفت دوتا ساک بارداری هست گفت خونریزی موردی نداره و در بارداری های دوقلو ...

عزيزم نگران نباش اون لخته ها هماتوم بوده منم داشتم 

تبريك ميگم مامان دوقلوها 

فقط استراحت به نظرم جواب ميده حالا نميدونم دكترت اينجوري گفته 

داروهاتم سر ساعت مصرف كن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خداروشکر مونا جون دوقلو بارداری...انشاءالله بوقتش سالم بدنیا بیان بگیری بغلت ...استرس نداشته باش تو ...

فدای محبتت الهام جون 🤗🥰🤗🥰🤗والا اون لخته عجیبی که دیدم خیلی دلم شکست توکل به خدا ، عزیزم امضات 🥺🥺🥺به خدا من هنوزم باورم نمیشه حتی میترسیدم برم ازمایش بدم میگفتم همه ازمایشگاها خرابن ولی بالاخره مثبت شد در اوج ناباوری ،پس مطمئنم مثبت میشی عزیزم و زود زود مامان میشی 🥰🥰🥰

ممنونم عزیزم، نه دکتر غدد نرفتم اون موارد اوکی بود حتی کم کاری تروییدم تو رنج نرمال آزمایشگاه بود ول ...

من تقریبا ده صفحه اخر این تاپیک و که خوندم تقریبا شرایطم کامل شبیه شماست با این تفاوت که که من ۷ ،۸ ساله که بچه میخوام

عزيزم نگران نباش اون لخته ها هماتوم بوده منم داشتم  تبريك ميگم مامان دوقلوها  فقط استراح ...

هماتوم یعنی چی؟ من دقیقا خونریزی روان دارم ، اتفاقا غزل جون هم تو مطب بهم گفت نفهمیدم اصلا یعنی چی 🤗🤗

لی لای لای لی لای لای ( این مدل خوشحالی کردن منه) خب به سلامتی.شادن جون برات یه عالمه آرزوهای خوب د ...

عزیزم❤❤❤ مرسی مرسی مرسی😙 دلم یجوری شد تیکرو گفتی، الهی آمین

برام خیلی دعا کن لی لا جون، بار سوممه نتیجه بگیرم دیگه توکل به خدا

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
حالا یکم استراحت به خودت بده بعد هم کی گفته قراره این دفعه هم دو تا جنین تشکیل بشه؟ مگه ذخیره تخمدان ...

ذخیرم ۲/9 بودش الان نمیدونم بعد میکرو چند شده،،،  گفتن باید دوماه بگذره تا دوره درمان پیشنهاد بدن،،،  من این دفعه چون اولین بارم بود کلی سرخوش بودم وقتی فهمیدم ده تا تخمک دارم فکر میکردم کم کم ۶تا جنین میشن وقتی تو اتاق انتقال گفتن دوتا انگار آب یخ روم ریختن،، کل خانمهایی که با هم بودیم همشون جنیناشون اضافه اومد فریز کردن فقط من جنین فریز نداشتم با اینکه بیشترشون تخمکشون از من کمتر بودش، از قدیم گفتن مهم کیفیت نه کمیت،،،  الان دیگه فهمیدم چی به چیه نگرانم مثل اون دفعه بشه

دکتر ژنتیک فکر کنم همیشه هستن.دقیق نمیدونم. متخصص ایمونولوژی اینطور که فهمیدم سه شنبه ها هست.متخصص خ ...

ممنونم عزیزم، یه سوال دیگه تورو خدا نگید گیجمو چون واقعا گیج شدم،،،  بلاخره این ازمایش ایمنی و انعقادی متخصص خون مینویسه یا ایمونولوژی؟؟؟؟

خانومی من هفته ۱۱ کاملا پریود شدم با دفع لخته های بزرگ و خیلی ناامید درواقع قطع امید شدم که سقط کردم ...

ان شالله نی نی تونو صحیح و سالم بغلتون میگیرید،،،  نه عزیزم بعید میدونم چون دقیق روز موعد پریودم خونریزی شروع شد و لکه بینی هم نبود بلکه خونریزی بود،  دوروز هم شیافو ادامه دادم ولی از امروز که سومین روزه دیگه قطع کردم از مرکز هم پرسیدم گفت اگه خفیف نیست و مطمئنی پریودی قطع کن،،،  دیگه اینم قسمت من بوده، التماس دعا عزیزم

ممنونم عزیزم، نه دکتر غدد نرفتم اون موارد اوکی بود حتی کم کاری تروییدم تو رنج نرمال آزمایشگاه بود ول ...

من هم tsh ام نزدیک ۴ بود تو رنج آزمایشگاه ولی دکتر غدد قبل اقدام گفت بهتره زیر ۲ باشه برای بارداری بهم قرص داد شد ۱ و خورده ای گفت اگه نمیخواستی باردار شی اصلا قرص لازم نبود.

ذخیرم ۲/9 بودش الان نمیدونم بعد میکرو چند شده،،،  گفتن باید دوماه بگذره تا دوره درمان پیشنهاد ب ...

ذخیرت هم خوبه نگران نباش ان شالله این دفعه داروها رو تغییر میدن دیگه نتیجه میگیری. برات خیلی دعا میکنم