2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
شرمنده گلی نمیدونم  ولی فقط در حد حدس زدن فکر کنم بهت بوسرلین یا دیفرلین میده

مرسی عزیزدلم 

میدونم چند بار گذاشتی اما پیداش نمی کنم میشه لطفا یه بار دیگه خوردنی ها و کارهایی که قبل انتقال خوبه رو لطف کنی بزاری بازم؟

نه عزیزم من روز ۱۵ انتقال بتام ۴ بود یعنی منفی ولی یک هفته بعدش یعنی روز ۲۱ انتقال آز دادم بتام ۲۵۰ ...

منم 4بود ولی داروها قطع کردم. اشتباه کردم؟ 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم. به نظرم با این تاپیک ها اطلاعات بهتری به دست میاریم. اگر انتقال بدم جنین ها را ازگاندی به ام ...

من 4شنبه از دکترم پرسیدم میشه جنین های فریز رو انتقال داد. گفت باید جنین شناس نظر بده برو از جنین شناسی بپرس ولی چون عصر بود جنین شناسی رفته بودن

ممنون عزیزم. عزیزم من بودم ۷ ب بعد میرفتم. منم نزدیک ۵ هفته رفتم یکیش ، ساکشم نبود. فقط یک ساک بو ...

آره خودمم میگم بذارم 8هفته که شد برم. ممنون از راهنماییت 🥰❤️

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم نفسی جان امروزه زایمانت؟  ان شاالله به سلامتی همه چی عالی پیش بره

ب امید خدا فرداست عزیزم...ممنون مهربون🌼

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

سلام تورو خدا هرکسی سردر میاره بگه سونو مشکلی داره یانه اخ من۲۸ هفته ۵ روز هستم دکتر سونو میگفت اندازه ها بهم نمیخوره

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
فردا معلوم میشه دیگ آزمایش دومو بدم جوابشو بگیرم اگ بتا دو برابر شده باشه یعنی جنین دیر لانه گزینی ک ...

ببین این ماهی تابه آنا ربرمیدارم ها اگه یه بار دیگه اسم خارج رحمی بیاری یامنفی بافی کنی.

بچه طفلک معصوم داره رشد خودش ر می‌کنه تو میکوبی سرش  

درد ناف و دور ناف هم ازعلایم بارداری یه.

فردا هم بتات دو برابر شده و حالش ر می‌بری مامان مهلای عزیز

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
چرا اینجوری شده، من دوبار انتقال داشتم و پانکچر هر سری ام در حد ده پونزده تا زدم اصلا اینطوری نشده ج ...

منم انوکسان میزدم البته به من گفته بود میتونی تو بازو بزنی منم تو بازو میزدم. حتی قرمز هم نمیشد جاش.البته همسرم میزد برام.شاید امپول گلبک جون یه مشکلی داره.کاش به دکترش بگه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ب امید خدا فرداست عزیزم...ممنون مهربون🌼

نفسی جون آن شاالله به سلامتی فارغ شی.دعا برامون یادت نره ها.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستان عزیز، ببخشید دیروز اصلا نتونستم بیام 🙈🙈🙈🙈🙈

زينب جون چرا عذرخواهي ميكني عزيز دلم همين كه هر وقت ميتوني مياي جواب تك تك پستارو ميدي يه دنيا ممنووووون انشاالله گل پسرت رو سالم بغل كني 💋💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم. به نظرم با این تاپیک ها اطلاعات بهتری به دست میاریم. اگر انتقال بدم جنین ها را ازگاندی به ام ...

نه گلم اطلاعی ندارم، فقط میدونم باید با تانک مخصوص جابجا بشن و موافقت هر دو مرکز مهم هست