2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
هنوز تو سونو ساک دیده نشده که سن دقیق بارداری ربگن.اینها از روی تاریخ پری بهت هفته تعیین کردن.ان شاا ...

فردا معلوم میشه دیگ آزمایش دومو بدم جوابشو بگیرم اگ بتا دو برابر شده باشه یعنی جنین دیر لانه گزینی کرده 

الان تو نافم درد میکنه درد ناف از علایم خارج رحمی هست؟

دعا کنید این تیکر ب تیکر بارداری تبدیل بشه.
الان شما روز ۱۴ انتقال بتاتون ۲۵۰ شده؟ چطور میگین ۵ هفته و ۴ روز؟ دیر آز دادین؟  یا نکنه انت ...

نه عزیزم من روز ۱۵ انتقال بتام ۴ بود یعنی منفی ولی یک هفته بعدش یعنی روز ۲۱ انتقال آز دادم بتام ۲۵۰ بود 

دعا کنید این تیکر ب تیکر بارداری تبدیل بشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم من روز ۱۵ انتقال بتام ۴ بود یعنی منفی ولی یک هفته بعدش یعنی روز ۲۱ انتقال آز دادم بتام ۲۵۰ ...

مگه میشه؟؟؟؟؟یعنی۴شدداروهاتونوادامه دادین؟؟؟مثل معجزه میمونه،خداحفظش کنه،من تاحالاهمچین چیزی نشنیده بودم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نمیدونم چرا روی پیامتون ریپلای نشد.

نارنجیه خودمم فک میکنم بد زدم چون سه دفه دیگه که زدم فقط یه نقطه کبود شده .دارم میرم واسه انتقال بچه ها برام دعا کنید این کابوسها تموم بشه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
نارنجیه خودمم فک میکنم بد زدم چون سه دفه دیگه که زدم فقط یه نقطه کبود شده .دارم میرم واسه انتقال بچه ...

به امید خدا که مثبت بشی این سری❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
و اینکه من یکشنبه پری تموم‌میشه و پری بعدی به امید خدا میرم برای انتقال چه توصیه هایی دارین این مدت ...

عزیزم هر شب زیر شکمت رو با روغن سیاهدونه یا روغن کنجد یا زیتون چرب کن  ...هر صبح ناشتا هم یه قاشق چایخپری سیاهدون نیم کوب باذ۳برابرش عسل مخلوط کن بخور خرما هم تو این مدت بخور من از روز قبل انتقال هم نشاسته و ژلاتین طبیعی تو آب ولرم حل کردم خوردم به هم زیاد خوردم تا ۵روز بعد انتقال

وای زینب جون نمیشه اینجا بگی شاید بدرد من و امثال منم بخوره که یموقع اونکارو انجام ندیم؟😓

نگران نباش گلی اون دوستمون یه کار خیلی مشکوک وسط سیکل ش کرده بودن، شما هم اگر چیز غیر عادی ببینم و مطمئن باشم میگم