2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومای عزیز هرکی اطلاعاتی در این زمینه داره میشه لطفا بگه (و زینب جون لطفا) :با توجه به اینکه فرآی ...

عزیزم روی بقیه اسپرم های درحال بالغ شدن هم اثر داره، کلا با شروع تقویتی و دارو کل اسپرم ها بهتر میشن دیگه 3 ماه خیلی ایده آل هست

بعدم یه چیزی خواهرم اسپرم اون قدر لوس هست و هگخودشو میگیره که با چند سال تقویتی هم ممکنه تغییر معجزه آسایی تو آزمایش نبینی، ولی باید ادامه داد، موجود ناز نازی هست 

سلام عزیزم دکتر جنتی ابن سینا اسمش ناصر امیرجنتی هستش و خیلی دکتر خوبیه. به نظرم حتما یه ویزیت با او ...

سلام ممنونم. آره وقت گرفتم ازش ان شالله فردا میریم مطبش. یه دکتر دیگه هم به اسم صدیقی گیلانی مادرم معرفی کرد که امروز میریم. دیگه مجبور شدم مادرم رو در جریان بذارم بنده خدا کلی هم خوب برخورد کرد. آرامش داد بهمون.اصلا" اون چیزایی که نگرانش بودم اتفاق نیفتاد شکر خدا زنگ هم زد کلی با دکتر پویان دعوا کرد 

والا بعید میدونم در این حد آمار مثبتش بالا باشه  همین جا کلی از دوستان چند بار انتقال باهاش دا ...

ممنونم. به نظرم با این تاپیک ها اطلاعات بهتری به دست میاریم. اگر انتقال بدم جنین ها را ازگاندی به امید مشکلی پیش نمیاد. اگر اطلاعات خاصی در این مورد دارید لطفا بگید از راهنمایی شما ودیگر دوستان ممنون میشم 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
عزیزم حتما از دکترت بپرس  دگزا و بعضی آنتی بیوتیک ها تداخل دارن ولی اینو نمیدونم

زینب جون ممنون از وقتی که برای همه میذاری . هروقت آنلاین هستی کلی ذوق می‌کنم بیام مطالبت رو بخونم ... انشاءالله پاداش این همه خیرخواهی بارداری بی خطر و از این به بعد آسون و زایمان راحت برات باشه و زودی گل پسرت رو صحیح و سالم بغل بگیری 😍😍😍

با توجه به سرد شدن هوا از این به بعد برای درمان سرماخوردگی پیشنهادی داری ؟

سلام مرجانِ عزیز. ان شاء الله حال خودت و نی نی هات خوب باشه. دیروز من سونو دادم ساک و کیسه زرده مشاه ...

ممنون عزیزم.

عزیزم من بودم ۷ ب بعد میرفتم.

منم نزدیک ۵ هفته رفتم یکیش ، ساکشم نبود.

فقط یک ساک بود.

حتی من سونوی ساک رفته بودم ، جایی ک متبحره توی ساک دیدن.

نگران باش.

به نظرم بذار دو هفته یا نهایتا ده روز دیگه برو.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مرسی دوستم:) واریکوسل دو طرفه و تسه. جدا قیمتش اینطوره؟ چقدر گرون گفته پس 

والا واریکوسل توی ابن سینا ب همسر من گفتن هفته پیش ۱۷۰۰.

دوستان هم ک مین تسه ۱۵۰۰ هست.

احتمالا اون ۴ تومن رو زیرمیزی خودش میخواسته بگیره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنونم. به نظرم با این تاپیک ها اطلاعات بهتری به دست میاریم. اگر انتقال بدم جنین ها را ازگاندی به ام ...

استرادیول خارجی بهتر یا ایرانی 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
دوستان یه سوال داشتم اگه بریم داروها روبگیرم 6تا تخمک داشته باشیم بعد خودم اقدام کنم چی میشه؟ پانکچر ...

سلام چه کاریه آخه شما وقتی داروهای تحریک تخمک گذاری میگیری به صلاحدید دکتر یعنی چند ماه به یائسگی نزدیکتر میشی و عوارض دارو رو میپذیری. خب پانکچر نکنی چه فایده ای داره؟ لتروزول یا کلومیفن میخوردی هم همین کار رو برات می کرد به جای اون آمپول های سنگین.