2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046897 بازدید | 684563 پست

سلام دوستان  برای بار  سوم  انتقال  میخوام  همه تلاشم  بکنم  که نتیجه  بگیرم ۲تا جنین برای اردیبهشت  اول واسم  دعا کنید  و دوم  اینک  من مادرشوهرم بادکش بلده  میخواستم  ببینم  واسه  انتقال  خوبه  انجام  بدم  واگر  تجربه ای دارید بگید  ممنون 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام دوستان  شما میدونید دکتر جنتی که بیمارستان بهمنه همون دکتر جنتی مرکز ابن سیناس یا نه؟ امر ...

سلام عزیزم دکتر جنتی ابن سینا اسمش ناصر امیرجنتی هستش و خیلی دکتر خوبیه. به نظرم حتما یه ویزیت با اونم برید تو مرکز ابن سینا. زنگ بزنین ببینم که روزایی هستش 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم به خاطر توهینش به همسرم خیلی ناراحت شدم این روزها خودش به اندازه کافی شکننده شده رفته بود ...

ولش کن بابا. بی ادب اونه که معامله میکنه. شما الان فقط تو فکر خودتون باشین. نظر اون چه اهمیتی داره و کجای زندگی شماست. 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
مرسی عزیزم به خاطر توهینش به همسرم خیلی ناراحت شدم این روزها خودش به اندازه کافی شکننده شده رفته بود ...

به امید خدا دکتر جنتی بهش میگه هیچ نیازی به عمل و تسه نیس. چون دارو دوماه تا پانچکر من به شوهر منم داد. 20تا اسپرم خوب داشته باشه کافیه. 

سلام دوستان  برای بار  سوم  انتقال  میخوام  همه تلاشم  بکنم  که ن ...

سلام عزیزم، منم فردا میخوام برم بادکش آخر هفته ام یه بار برم به امید خدا هفته ی بعدش انتقال دارم امیدوارم تاثیر خوبی داشته باشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم، منم فردا میخوام برم بادکش آخر هفته ام یه بار برم به امید خدا هفته ی بعدش انتقال دارم امی ...

به امید خدا تاثیر داره. هرچیزی که تو مطمئن باشی روت تاثیر مثبت داره واقعا بخاطر انرژی خوب خودت روت تاثیر میذاره. این مدت مرتب رحمت رو گرم نگهدار. لوبیا سبز زیاد بخور ضخامت رحمت رو میبره بالا. روز انتقال کیسه آب گرم بذار تا قبل از ورود به کلینیک. بعدانتقال بگو  بالشت بذارن زیر باسنت. برا ما تو ابن سینا این کارو انجام دادن. سعی کن قبلش زیاد نخوابی که بعد از انتقال خوابت ببره با همون حالت یکی دوساعت. به امید خدا مامانی. برای بچه های منتظر نی نی سایت چهلم سوره واقعه گرفتم. ان شاء الله مامان شی خودت بجاش بیار😍❤️

خب برای پنج هفته و پنج روز بتای ۲۵۰ کم نیست؟

هنوز تو سونو ساک دیده نشده که سن دقیق بارداری ربگن.اینها از روی تاریخ پری بهت هفته تعیین کردن.ان شاالله ساک دیده بشه هفته دقیقا ر میگن.

خیلی ها هستن که وقتی ساک دیده میشه تا دوهفته با سن پری عقب تر هست.

پس بادید مثبت نگاه کن وفقط انرژی مثبت بفرست به بچه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم من واقعا از رفتار زشت این پزشک خیلی متاسف و متاثر شدم ولی چه بهتر که نشد آخه دکتر امیر جنتی تو ...

عزیزم همسرتون توی کدوم بیمارستان عمل شدند که هزینش اینقدر شد؟ تسه عمل سختیه؟نیاز به بیهوشی داره؟بریدگیش چقدره؟

ممنونم

سلام دوستان  شما میدونید دکتر جنتی که بیمارستان بهمنه همون دکتر جنتی مرکز ابن سیناس یا نه؟ امر ...

به نظر من هردونفریکی هستن.

امیرجنتی توبهمن هم جراحی میکنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم همسرتون توی کدوم بیمارستان عمل شدند که هزینش اینقدر شد؟ تسه عمل سختیه؟نیاز به بیهوشی داره؟برید ...

عزیزم همسر کلینیک ابن سینا تهران عمل شدن توسط دکتر ناصر امیرجنتی،بله نیاز به بیهوشی داره باوجودی که همسر من آستانه تحملش بالاست ولی وقتی به هوش اومد خیلی زیاد درد داشت پنج تابخیه خورده بود

😍😍خدایا شکرت

من يكشنبه پانكچر دارم

با دكتر معيني

ولي الان مثل پريود لك بيني دارم

😭😭😭😭😭😭

چرا اينشكلي شده؟

بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی

لك بيني رو ٢ روزه دارم ولي خيلي كم بود

امشب خيلي زياد شده

كامل درد پريود هم دارم😭😭😭

بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی
عزیزم همسر کلینیک ابن سینا تهران عمل شدن توسط دکتر ناصر امیرجنتی،بله نیاز به بیهوشی داره باوجودی که ...

ببخشید دوستم شما همسرتون مورفوشون صفر بود؟۵ جای مختلفش بخیه خورده بود یا یک جا ۵ تا بخیه خورده بود؟

ممنونم از پاسخت

لك بيني رو ٢ روزه دارم ولي خيلي كم بود امشب خيلي زياد شده كامل درد پريود هم دارم😭😭😭

عزیزم لکه بینی به خاطر داروهای هورمونی هست که استفاده می کنی.نگرانی نداره. انشاالله یکشنبه یه عالمه تخمک خوب داری