2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046908 بازدید | 684565 پست
مرسی عزیزم به خاطر توهینش به همسرم خیلی ناراحت شدم این روزها خودش به اندازه کافی شکننده شده رفته بود ...

به نظرم باهمون دکتر جنتی ادامه بدید پزشک خوبی هست.به پزشک هایی که فقط به فکر  جیب خودشون هستن اصلا نباید گفت پزشک درواقع کاسب هستن مطبشون هم حکم بنگاه روداره براشون اصلا بیمار هیچ اهمیتی براشون نداره هیچ وقت به همچین ادم هایی نباید اعتماد کرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

سلام بچه ها ببینید با امپول انوکسان چه بلایی سرم اومده سکمم قد یه تخم مرغ باد کرده دارم سکته میکنم این چه وضعشه چرا این امپول اینجوری میکنه با ادم😟ازش بدم میاد حالا چکار کنم کی بادش میخوابه این چهارمیش بود که زدم تازه اول راهم هستم تازه فردا انتقال جنین دارم و حالا حالا ها باید این امپولو بزنم چه خاکی توسرم بریزم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام بچه ها ببینید با امپول انوکسان چه بلایی سرم اومده سکمم قد یه تخم مرغ باد کرده دارم سکته میکنم ا ...

چرا اینجوری شده، من دوبار انتقال داشتم و پانکچر هر سری ام در حد ده پونزده تا زدم اصلا اینطوری نشده جاش، هفته ی اول در حد همون جای سوزنش قرمز شده ولی هفته ی دومش یه مقدار کبود شده ولی نه اینکه ورم کنه، حتما از دکترت بپرس

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام بچه ها ببینید با امپول انوکسان چه بلایی سرم اومده سکمم قد یه تخم مرغ باد کرده دارم سکته میکنم ا ...

عزیم شاید بد زدی انوکسان ک.نباید اینجوری بشه..بعدم.چقد پایینه..باید دوبند انگشت اطراف ناف باشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چرا اینجوری شده، من دوبار انتقال داشتم و پانکچر هر سری ام در حد ده پونزده تا زدم اصلا اینطوری نشده ج ...

یه خورده با ضرب امپولو زدم فک کردم اگه تندی سوزنو فرو کنم جاش کبود نمیشه اما اروم اروم سرنگو خالی کردم خیلی بدجور شدم نمیدونم چکار کنم فردا از دکتر میپرسم.اگر کمپرس ابگرم بزارم چی میشه‌؟

مرسی عزیزم به خاطر توهینش به همسرم خیلی ناراحت شدم این روزها خودش به اندازه کافی شکننده شده رفته بود ...

عزیزم من واقعا از رفتار زشت این پزشک خیلی متاسف و متاثر شدم ولی چه بهتر که نشد آخه دکتر امیر جنتی تو اردیبهشت همسر منا عمل کردن هزینه عمل تسه شد یک ملیون و پانصد واقعا تعجب کردم آخه چرا اینقدر زیاد گفتن هزینه عمل همسرتون را؟الانم اصلا ناراحت نباشیداگه قراره این همه هزینه پرداخت کنید حداقل با یه پزشک کار بلد و خوش برخورد عمل میشه همسرتون. انشاءالله یه عالمه اسپرم سالم و تپل پیدا میشه براتون

😍😍خدایا شکرت
عزیم شاید بد زدی انوکسان ک.نباید اینجوری بشه..بعدم.چقد پایینه..باید دوبند انگشت اطراف ناف باشه

نه پایین نیست ولی کبودیش تا اون پایین رفته وگرنه تو موازات نافم زدم😢

یه خورده با ضرب امپولو زدم فک کردم اگه تندی سوزنو فرو کنم جاش کبود نمیشه اما اروم اروم سرنگو خالی کر ...

نمیدونم عزیزم خودم کمپرس نذاشتم احتمالا خوب تزریق نکردی اینطوری شده حالا کبود که میشه ولی ورم نمیکنه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نمیدونم عزیزم خودم کمپرس نذاشتم احتمالا خوب تزریق نکردی اینطوری شده حالا کبود که میشه ولی ورم نمیکنه

😟😟😟

بله آزمایش دادم طبق حسابشون ۵هفته ۴روزم هست بتام ۲۵۰ بود ولی ساک حاملگی رو ندیدن یعنی خارج از رحمیه؟

5 هفته باید ساک دیده بشه شاید در مورد سن حاملگیت اشتباه میکنی کی انتقال دادی؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم من واقعا از رفتار زشت این پزشک خیلی متاسف و متاثر شدم ولی چه بهتر که نشد آخه دکتر امیر جنتی تو ...

مرسی از لطفت عزیزم.حتما خیر توش بوده که بریم پیش دکتر بهتر. هزینه عمل واریکوسل و تسه رو همزمان گفته بود ولی باز هم خیلی زیاده به نظرم تقریبا اندازه هزینه بیمارستان زیرمیزی میخواست بگیره