2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046777 بازدید | 684548 پست

سلام دوستان

من 28 مهر پانکچر شدم،چهار پنج روز بعدش پریود شدم.دکترم گفت پریود بعدی میرم توو سیکل انتقال.بهم بلارو(ال دی خارجی)داد گفت از روز پنجم بخور،بیست و یکی قرص بود.و گفت روزی که آخرین قرص رو میخوری آمپول دیفرلین هم بزن و دوم پریود بعدت بیا.

الان دو روز مونده قرصم تموم بشه یه کم خونریزی دیدم صبحی شبیه خون پریود.

حالا سوالم اینه با وجود خوردن ال دی میشه پریود شده باشم؟؟؟؟؟؟

آخه هنوز سه تا از قرصام مونده،مگه نباید وقتی قرصم تموم میشه پریود بشم؟؟؟؟

حالا چکار کنم؟آمپول دیفرلین رو چکار کنم؟؟؟؟😞😞😞

یعنی با این وجود میشه این دوره برم برا انتقال؟؟؟؟😕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همش سردرد هم  دارم با خودم میگم نکنه خدای نکرده تومور مغزی گرفتم😌😌😌

نه عزيزم فكر كنم از علائم بارداريه 

سيب بخور واسه سردرد خوبه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانوما میشه کمکم کنید من امروز روز دوم انتقالمه و نفخ شدید دارم جوری که از درد به خودم میپیچم چیکار ...

به هيچ عنوان غذاهاي نفاخ دار نخور عزيزم

امروز جمعست زينب جون شايد بياد ببينه جواب ميده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان من 28 مهر پانکچر شدم،چهار پنج روز بعدش پریود شدم.دکترم گفت پریود بعدی میرم توو سیکل انت ...

منتظر دونی پری هستی که بری برای انتقال؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منتظر دونی پری هستی که بری برای انتقال؟

یه پریودم که همون چهار روز بعد پانکچرم شروع شد،قرار بوده پریود بعدیم که شروع شد بریم توو سیکل انتقال،الان برام سواله چجوری وسط خوردن ال دی میشه پریود بیاد؟؟؟؟حالا البته از اون صبحی تا الان دیگه چیزی ندیدم،ولی خونی که دیدم تازه بود و شبیه خون پریود.

الان نمیدونم پریودم یا نه!!!!!

اگه هستم چکار کنم که هنوز آمپول دیفرلین رو نزدم؟

این دوره میتونم برم برا انتقال؟؟؟؟؟

@زینبی_بابا   میشه بیا راهنمایی کنی 🙏

سلام خانوما تورو خدا اگ هستین کمکم کنید دارم از استرس می میرم  من ۲۹ مهر آی وی اف کردم دوتا جن ...

فقط باید ازمایش خون بدی معلوم شه عزیزم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بله آزمایش دادم طبق حسابشون ۵هفته ۴روزم هست بتام ۲۵۰ بود ولی ساک حاملگی رو ندیدن یعنی خارج از رحمیه؟

مبارکهههههه

بتا بالای دوهزار،که شد تازه ساک دیده میشه،دکترم گفت.پس نگران نباش

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
قربونت عزیززم...تاچشم روهم.بذاری میبینی تیکر خودتم ب همینجا رسیده😍

نفسی جان انشاللله به سلامتی زایمان کنی.

عزیزم تیکرت ۱روز پونده یعنی ۴۰ هفته تمام زایمانته؟

معمولا۳۸ هفته سزارینه

مگه تیکرای هممون ۴۰ هفته نیست؟🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها توروخدا برام دعا كنيد الان كه ٥مين باره انتقال دادم ،دفعه ي پيش كه براي اولين بار مثبت شده ب ...

عزیزم هر باز علایم فرق میکنه مثل هم نیست انشاللله بارداری و به سلامتی گرفته💚💚💚🌷🌷🌷