2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

سلام 

من از ۵صبح بیدارم🥴🥴

بنظرتون چیکار کنم؟؟

کلافه شدم. البته من ۲/۵ ساعت از شما عقبترم. الان ساعت ۹ صبحه

ولی خسته شدم

امروزم کلاس دارم باید بخوابم

شماها اینجوری نشدین؟؟

هرشب ساعت ۵ بیدار میشم بسختی خوابم میبره. امروز دیگه خوابم نمیبرد کلا 

با وجود اینکه دیروز همش سرپا بودمو خسته😩😩

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
مامانای عزیز موهای شما هم میریزه? موهای من یکدفعه افتضاح ریزش پیدا کرده اخه🤔🤔🤔

قاعدتا باید موهاتون ریشه اش سفت بشه و ریزش کمتر بشه

من که همچنان مثه قبلم. فرقی نکرده. مامانمم تعجب میکرد که نباید دیگه ریزش داشته باشه موهات🤨🤨

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  من از ۵صبح بیدارم🥴🥴 بنظرتون چیکار کنم؟؟ کلافه شدم. البته من ۲/۵ ساعت از شما عقبترم. ...

آخی عزیزم. یه کتاب بذار اول صبح بخونی، شاید خوابت برد. سخته . با این اختلاف ساعت احتمالا اروپایی،  باید طبیعی زایمان کنی؟ 🥴🥴🥺🥺

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
آخی عزیزم. یه کتاب بذار اول صبح بخونی، شاید خوابت برد. سخته . با این اختلاف ساعت احتمالا اروپایی، &n ...

بله میلان😞

نمیدونم. اینجا که طبیعی اجباریه مگه اینکه مشکلی باشه

هرچی خدا بخاد همونه🙃

مامانای عزیز موهای شما هم میریزه? موهای من یکدفعه افتضاح ریزش پیدا کرده اخه🤔🤔🤔

نگم برات 😖

فكر كنم به خاطر داروهاست يا واسه بارداري 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بله میلان😞 نمیدونم. اینجا که طبیعی اجباریه مگه اینکه مشکلی باشه هرچی خدا بخاد همونه🙃

هومت جان كي وقت سونو داري عزيزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
هومت كي وقت سونو داري عزيزم 

جمعه اینده

خداکنه انجام بدن. اصلا نمیدونم چیکار میخان بکنن

فقط نوبت بهم دادن. اولین باره میخام برم از طرف بیمه🙄🙄

جمعه اینده خداکنه انجام بدن. اصلا نمیدونم چیکار میخان بکنن فقط نوبت بهم دادن. اولین باره میخام برم ...

انشاالله همه چي عاليه 🌹

نگران نباش

انشاالله همه چي عاليه 🌹 نگران نباش

🙏🙏

نه گلم اینطور نیست اگر  فعالیت هم مثلا منجر به جابه جایی جنین بشه، هیچ وقت باعث نمیشه جنین بره ...

الان درد دارم زیر دلم سمت راست گرفته داره کش میاد انگار خونریزی هم دارم البته یه هفته پیشم خونریزی داشتم از دیروز فقط درد دارم اینا علایم خارج رحمی میشه؟

دعا کنید این تیکر ب تیکر بارداری تبدیل بشه.
بله میلان😞 نمیدونم. اینجا که طبیعی اجباریه مگه اینکه مشکلی باشه هرچی خدا بخاد همونه🙃

به خیر و سلامتی . 😍

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین