2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
دور از جون عزیزم منم دقیقا مثل شما بودم، 4 روز بعد از انتقال میگفتم یعنی لانه گزینی علامت نداره؟&nb ...

پس شما هم کاملا عادی مثل قبل انتقال جنین بودید؟  الان دیگه لانه گزینی کردن یا برای لانه گزینی زوده؟

عزیزم خدایی خیلی دلم میسوزه به حالت آخه این قدر حالم خراب بود که تو ماشین هم نمیتونستم بشینم، بوی غ ...

قربونت برم.میگم تو فقط درکم میکنی..منم مثل خودت.به خدا یک ساعتم میگذره خدا روشکر میکنم.افتادم یه گوشه خونه .به زور یه خرده کته و غذای ساده درست میکنم واسه دخترم.یه روزیم که فقط خدا میدونه.نصفه شبم از خواب پا میشم بالامیارم گلاب به روت...نمیخام زیاد اینجا ناله کنم بقیه بگن لوسه ولی خوب تو میفهمی من چی میگم عزیزم.

مادرشوهرم حالش خوب شده ولی باز از من توقع کمک داره.نمیدونه که من واقعا حالم بده.امروز زنگ زده به شوهرم کلی حرف مفت زده.من اصلا حال ندارم به شوهرم بگم چی جوابشو بده..فقط گوش میدم میگم باشه...مادرشوهرم خیلی اذیتم میکنه  با حرفاش تازگی ها..من اصلا به جنسیت فکرهم نمیکنم ولی اونها زومن رو من ببینن حالتم چه جوریاس سونو تعیین جنسیت کنن.حالم بهم میخوره از این حرفهای جنسیتی...

فقط منتظرم زود این روزهای سختم بگذره ،یکم واسه خودم راحت زندگی کنم 😢 دعا کن برام❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا خراب کجا بود، سوزن رو زدی کند کردی و بیشتر اذیت شدی، تو رو خدا این قدر همه کارها رو خودت انج ...

اره راست میگی.سوزن کند شده بود 😬

باشه عزیزم..ببینم میتونم راضیش کنم بزنه برام 😄

مرسی گلم ❤

پس شما هم کاملا عادی مثل قبل انتقال جنین بودید؟  الان دیگه لانه گزینی کردن یا برای لانه گزینی ز ...

آره عزیزم منم انگار نه انگار

الان تازه شروع لانه گزینی هست و دارن بهت میچسبن و تا هفته 12 هم این لانه گزینی ادامه داره ان شاء الله 😍😍😍😍

قربونت برم.میگم تو فقط درکم میکنی..منم مثل خودت.به خدا یک ساعتم میگذره خدا روشکر میکنم.افتادم یه گوش ...

دقیقا چون میفهمم چی میگی دلم کباب میشه برات 

نمی تونی بری خونه مامانت؟ یا شوهرت غذا درست کنه؟ 

حرف های مفت اون آدم بی درک هم کاملا معلومه بی محلی کن، جنسیت هم دقیقا میدونن چی میگی واسه ادامه دار بودن فامیل خودشون دوست دارن پسر باشه و این چیزای احمقانه... 

سارا جان داره مخم سوت میکشه کاش میتونستم کمکت کنم... 

، ولی حواست به خودت باشه حتما گاهی کباب چنجه گوسفندی بگو شوهرت برات بخره یه کم جون بگیری دختر

هر چی گرسنه تر بمونی بدتر میشه این تهوع 

کلا غذای کبابی برای ویار عالیه هم طبع گرم داره هم خشک هست و با معده سازگاره، سعی کن کبابی بخوری، بگو برات یا درست کنه یا بخره

گلم یه مدت حتما کارها رو بسپار به بقیه، این جوری زودتر حالت خوب میشه و زودتر سر پا میشی بهت قول میدم

ببخشید امپولای بعد از انتقال چیا هستن؟؟ پروژسترون تا کی ادامه داره؟؟؟؟؟

عزیزم پروژسترون تا هفته 12 حداقل هست ولی اینکه به فرم آمپول باشه یا شیاف بستگی به شرایطت و نظر دکتر داره

گاهی بعد از انتقال باید انوکسا زد که تا قبل از زایمان قطع میشه و دوباره بعد از زایمان تا یه مدت هست

دقیقا چون میفهمم چی میگی دلم کباب میشه برات  نمی تونی بری خونه مامانت؟ یا شوهرت غذا درست کنه؟& ...

باشه زینب جون .ممنونم از راهنماییات...هیچ کس رو ندارم باهاش درددل کنم .میام تو رو اذیت میکنم هرروز 😔❤❤ 

اره.جلو اینه 😂 چندجارو سوراخ کردم تا جرات کردم خالیش کنم 😆 ببین نمیرفت تو که.یهو که میرفت تو هول ...

وای سارا تو فوق العاده ای😊😊😊😍😍😍

ماشالله بهت👌🌸🥰

ببین‌منم خودم پروژسترون‌زدم‌برا خودم ولی من راستش ترس ندارم، ولی جالبه تو شجاعت و ترس رو کنار هم داری و بازهم انجامش میدی👌👌👌

خدا رو شکر، حالا بعد از این خودت هم تمرین کن بزنی 

مطمعن من‌خودم‌نمیزنم باید اول امتحان کنم سر چیزی‌ک بزنم...زینب جان هشتم پریودی سنو  دارم بنظرت دکتر چندتا امپول میده؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام خانوما تورو خدا اگ هستین کمکم کنید دارم از استرس می میرم  من ۲۹ مهر آی وی اف کردم دوتا جن ...

چرا دوباره نمیری یه جای دیگه آز بدی؟! با این همه چیزهایی که گفتی مثلا سه تا بی بی مثبت! خودت شک نکردی شاید آزت اشتباه بوده