2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینبی جون میگم من امروز هشتم سیکلم بود رفتم سونو(سیکل انتقالم) بعد ضخامت رحمم 6.9 بود دکترم گفت خوبه ...

عزیزم خیلی عالی بوده، نه نگران نباش، یه جورایی با شروع پروژسترون دیگه ضخامت ثابت میشه

البته بعد از یه مدت مصرف دوز ثابت از استرادیول هم باز ضخامت ثابت میشه، نگران نباش 

سلام خانوما تورو خدا اگ هستین کمکم کنید دارم از استرس می میرم 

من ۲۹ مهر آی وی اف کردم دوتا جنین با کیفیت عالی واسم انتقال دادن گفتن ۱۵ روز بعد آز خوم بده من آز دادم بتام ۴ بود یعنی منفی کلی ناراحتم شدم داروهامو قطع کردم شبی دو تا آمپول پروژسترون میزدم تا یک هفته اصلا پریود نشدم لکه بینی ام نداشتم اما تمام علایم بارداری رو داشتم تا یه مقدار فعالیت کردم افتادم رو لکه بینی بعد ی درد شدید منو گرفت ی لخته دفع کردم ولی همونجوری کلا لخته ریز دفع می کردم اما حالتام یه جوری بود سر درد داشتم هنوز سینه هام درد میکرد تا امروز سه تا بی بی چک استفاده کردم هرسه تاش سریع خط دوم پررنگ انداخت از مارکای مختلفم بود حالا سوالم اینه امکان داره من باردار باشم یکی از جنینا افتاده باشه یکیش مونده باشه کسی شرایط منو داشته تورو خدا کمکم کنید

دعا کنید این تیکر ب تیکر بارداری تبدیل بشه.
پروژسترون رو خودت زدی؟ 

اره.جلو اینه 😂

چندجارو سوراخ کردم تا جرات کردم خالیش کنم 😆 ببین نمیرفت تو که.یهو که میرفت تو هول میکردم در میاوردم.اصلا یه وضعی..به نظرت خراب نشده انقدر دروردم و زدم؟!سه چهار بار شد🤕

راستی پنج دقیقه بعدشم دستم سر شد.به شکر خوردن افتادم.😁گفتم لابد هوا زدم تو.الان میمیرم.ولی هیچی نشد.درست شد 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام خانوما تورو خدا اگ هستین کمکم کنید دارم از استرس می میرم  من ۲۹ مهر آی وی اف کردم دوتا جن ...

خوب عزیزم مبارکه...چرا که نه..

شاید ازمایشگاه اشتباه کرده بوده ..صبح زود برو یه بار دیگه ازمایش بده.شیافتو بزار از امشب 

خوب عزیزم مبارکه...چرا که نه.. شاید ازمایشگاه اشتباه کرده بوده ..صبح زود برو یه بار دیگه ازمایش بده ...

آره فردا می خوام برم از بدم آخه خونریزی دارم میترسم سقط شده باشه اگرم سقط شده باشه بی بی چک مثبت میزنه؟

آره واقعا بعد از مثبت شدن اگر مشکلی پیش بیاد دیگه نمیشه رفت سر کار

سلام خوبی عزیزم 

یه چیزی خیلی ذهنمو مشغول کرده الان چهار روز از انتقال جنین های سه روزم میگذره یعنی الان هفت روزه هستن، سه روز هم بود که سرکار میرفتم برام سواله که من هیچ علائمی ندارم میدونم نباید دنبال علایم بود ولی اخه الان داشتم فکر میکردم من الان هیچ فرقی با قبل از سيكل میکروم ندارم کلا عادی عادی هستم، آخه وقتی ای یو آی هم انجام داده بودم هم اینطوری بودم یعنی از اولش هیچ علایمی نداشتم تا روز آزمایش که ازمایشم منفی شدش،،،  الان میگم نکنه خدایی نکرده زبونم لال جنین هام دفع شده باشن؟؟ واقعا این سطح از معمولی بودنو کسی تجربه کرده؟؟

امان از مادرشوهر غر غرو پرتوقع😖 عزیزم اون موقع ها که حالت تهوع داشتی چه جوری میرفتی خونه اقوام همس ...

عزیزم خدایی خیلی دلم میسوزه به حالت

آخه این قدر حالم خراب بود که تو ماشین هم نمیتونستم بشینم، بوی غذا حالمو خراب می‌کرد، به زور سرم زنده بودم که بیمارستان نرم، از جام نمیتونستم تکون بخورم، دیگه واقعا جز دلداری و عیادت اگر چیز دیگه میگفتن عجیب میشد، اون موقع خونه مامانم افتاده بودم، نمیدونستم زنده ام مرده ام، ساعت ها هم اصلا جلو نمیرفتن

نگو که خودت غذا درست میکنی😢😢😢😢 مگه میشه آخه 

خداییش خیلی بی درک هستن محل نده،مگه نمی بینن حالت خوب نیست، 

اصلا نمیتونم درک کنم😔😔😔😔فقط میدونم به طرز وحشتناکی داری به خودت فشار میاری، نکن عزیزم پس فردا پیری زود رس دور از جون بیاد سراغت اینا جواب میدن، کمر درد بگیری اینا میان کمکت

میگن میخواست نکنه

@زینبی_بابا   جون دکتر امروز بهم ال دی و اسپرین داد واسه شروع سیکل انتقال داروخونه ازم پرسی ...

نه گلم داروخانه درست گفته، طبق دستورالعمل داروخانه برو جلو 

کلا همزمان خوردن داروها توصیه نمیشه مگر موارد خاص

آره فردا می خوام برم از بدم آخه خونریزی دارم میترسم سقط شده باشه اگرم سقط شده باشه بی بی چک مثبت میز ...

احتمالش هست که هماتوم باشه یا یه قل به حرف خودت سقط شده باشه...ان شاء الله که خوش خبری عزیزم

احتمالش هست که هماتوم باشه یا یه قل به حرف خودت سقط شده باشه...ان شاء الله که خوش خبری عزیزم

یعنی شما تا حالا دیدی یکیش سقط شده باشه یکیش مونده باشه؟

اره.جلو اینه 😂 چندجارو سوراخ کردم تا جرات کردم خالیش کنم 😆 ببین نمیرفت تو که.یهو که میرفت تو هول ...

نه بابا خراب کجا بود، سوزن رو زدی کند کردی و بیشتر اذیت شدی، تو رو خدا این قدر همه کارها رو خودت انجام نده گلی همین کارا رو میکنی همه ازت توقع بی جا دارن، بده همسرت بزنه کلی هم قبلش ناز کن که میترسی

بعدش ازش تشکر کن که چه قدر عالی برات زده😊😊😊

سلام خوبی عزیزم  یه چیزی خیلی ذهنمو مشغول کرده الان چهار روز از انتقال جنین های سه روزم میگذره ...

دور از جون عزیزم

منم دقیقا مثل شما بودم، 4 روز بعد از انتقال میگفتم یعنی لانه گزینی علامت نداره؟ 

بعد بی محلی میکردم، خیلی روزهای سختی بود کاملا درکت میکنم 

گلم هیچ علائمی نداشتم، هیچی