2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
منم می خوام تست کنم اگه بتونم خودم بزنم خیلی خوبه هرچند میگن پروژسترون درد داره یکم می ترسم

برای منکه عزیزم الان درد نداره الان نزدیک سه هفتست میزنم.منم خیلی میترسیدم فقط دوسه روز اول یه کوچولو اذیت شدم ولی بعدش نه دیگه.نگران نباش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین همسر نمونه 😍😉 منم قبل بارداری خیلی به همسرم میرسیدم.شده بود ۹۶ کیلو.از وقتی باردار شدم غذا ...

نبابا نمونه کجا بود مجبورم خواهر مجبور 😂😂😂نه حالا از شوخی گذشته شوهرمن خیلی شکموع ۱۱۵ کیلو هم هس ماشالله جاروبرقیه واس خودش 

بستگي به سونو داره من سونو بعد پانكچر گفت تخمدانات هنوز خيلي فعاله

اهااا من می خوام  پریم تموم بشه برم پیش دکترم هم ببینم چی میگه بعد پانکچر و ازش تلفنشو بگیرم شاید سونو کرد 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نبابا نمونه کجا بود مجبورم خواهر مجبور 😂😂😂نه حالا از شوخی گذشته شوهرمن خیلی شکموع ۱۱۵ کیلو هم هس ...

ان شاء الله به زودی مادر نمونه هم میشی 🤰👨‍👩‍👧‍👦

ماشاء الله 😆

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
قربونت عزیزم..انشاءالله خودتم خیلی زود تیکرت ب اینجا میرسه😍

واای نفسی جون تیکرتو الان دیدم بسلامتی عزیزم انشالله دیگه چیزی تا زایمانت نمونده توروخدا بار اولی که انشالله خواستی نی نی رو شیر بدی ما منتظرارو یادت نره خیلی دعا کن انشالله زایمان راحتی داشته باشی الهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم اینم برای سلامتیه خودتو نی نی انشالله 😍😄

بخدا همرو میدم فقد شبهایی که مهمون باشیم یا بریم بیرون و خونه نباشیم نمی خوره شوهرم ۱۱۵ کیلوع😶

خوبه که میخوره شوهر من همش رو ترازو اه اگه یک کیلو اضافه کنه شام نمیخوره میره کوه... همه کار میکنه که اون یک کیلو رو کم کنه بدم میاد از این اخلاقش

ولی یجوری کنترل کنن وزنش متعادل بشه اضافه وزن خودش باعث تضعیف اسپرم میشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اره دو تا دوقلو دختر ام داشت دكتر گفت بهش دو قلو اب يخ ريختن انگار روش داشت غش ميكرد دو تا بلاست&nbs ...

واییی ما گفتیم یکی که گفتن خیلی خوبه یکی یکی فریز کردن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خوبه که میخوره شوهر من همش رو ترازو اه اگه یک کیلو اضافه کنه شام نمیخوره میره کوه... همه کار میکنه ک ...

واای اتفاقا کار خوبو شوهر شما می کنه اضافه وزن مخصوصا چربیه دور شکم خیلی خیلی برای اسپرم بدِ ولی خب دیگه من هرکاری می کنم چون شوهرم دیسک کمر داره نمی تونه خیلی هم ورزش کنه دیگه بخاطر همین کنترلی هم روی وزنش نداره البته دو سال قبل با رژیم و استخر شد ۸۹ ولی دوباره برگشت متاسفانه و این اضافه وزنش خیلی خیلی بد